Δηλαδη για να καταλαβω, στην διασταση που εχω τωρα εγω...με αλλες βασεις μπορω να βαλω στους δισκους μου (348χ30) τις performance bmw εξαπιστονες δαγκανες??
Z4 DCT (13-04-11)
Δημητρη τα τακακια στα εξαπιστονα μου ειναι σχεδον ιδια σε εμβαδο με τα μονοπιστονα μαμα.
Κανεις δεν ειπε πως τα μαμα δεν εχουν καλο φρενο. Απλα θερμαινονται πιο ευκολα και δεν εχουν αποδοση μετα απο 2-3 καλα πατηματα.
Ισως να φταει το υλικο στις μαμα δαγκανες.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
η το υλικο απο τα μαμα τακακια (και ισως και το μικρο παχος της δισκοπλακας(μικρη θερμοχωρητικοτητα) . Η διαχειριση της θερμοτητας γινεται μεσα απο το τακακι και τον δισκο. Δεν νομιζω να παιζει τοσο ρολο η κατασκευη της δαγκανας η ο αριθμος των πιστονιων οταν το μεγεθος τακακι/δισκος παραμενει αμεταβλητος.
μαλλον ναι. Ως προς την διαμετρο δεν υπαρχει καποιο προβλημα αφου σε 345 ειναι δοκιμασμενο. Το 348 ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο (αμελητεο θα ελεγα). Τωρα για το παχος...πρεπει να εχεις την δαγκανα και να δεις αν χωραει 30αρα δισκοπλακα χωρις να βρισκει καπου (πιο σιγουρη δοκιμη και με καινουργια τακακια μηπως και δεν χωραει μεσα οταν ειναι καινουργια)