Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: Μήπως να μάθουμε Drift....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ καλη ιδεα Νικολα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω ομως με ποιο σκεπτικο να μαθει καποιος να ντριφταρει ενα αμαξι διαφορετικο απο το δικο του με το οποιο δεν θα εχει συνεχη επαφη,με το δικο του θα θελησει να παιξει εξω στον δρομο,το δικο του θα χρειαστει να ελεγξει σε μια δυσκολη στιγμη,θα εχει κατανοησει αρκετα πως μπαινει,στριβει,πλαιγιολισ θανει,ποτε πρεπει να τραβηξει χειροφρενο,να πατησει φρενο,να κανει διορθωση κ ποσο,επαναφορα κ.λ.π.
    Αυτο που θελω να πω εγω ειναι,χιλιες φορες να μαθει ο καθενας το αμαξι του,αλλα αυτο απαιτει προσωπικα εξοδα,που σε τετοιους καιρους ειναι αξιολογα!!!
    εκει απλα πας για να δεις τι τεχνικες..σε οσους δεν εχουν ξανακανει ποτε..αν τις δεις στην πραξη..εστω με αλλο αμαξι..πας μετα σε μια πιστα με το δικο σου και τις δοκιμαζεις..σιγα σιγα..αυτο πιστευω εχει να παρει καποιος..και αμα εχεις την γνωση σιγα σιγα θα τα κανεις..ειναι πολυ καλυτερο να πας ετσι παρα να δοκιμαζεις μονος οπως εκανα εγω...και οτι σου βγει..αν δεν αγορασεις κανα χωραφι πρωτα!!!

ακομα και εγω που υποτιθεται ασχολουμαι κατι θα παρω αν παω..δεν ειμαστε τελειοι..αν μαθουμε και μερικα πραγματα ακομα μας χαλαει??

2. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

merlin (13-04-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκει απλα πας για να δεις τι τεχνικες..σε οσους δεν εχουν ξανακανει ποτε..αν τις δεις στην πραξη..εστω με αλλο αμαξι..πας μετα σε μια πιστα με το δικο σου και τις δοκιμαζεις..σιγα σιγα..αυτο πιστευω εχει να παρει καποιος..και αμα εχεις την γνωση σιγα σιγα θα τα κανεις..ειναι πολυ καλυτερο να πας ετσι παρα να δοκιμαζεις μονος οπως εκανα εγω...και οτι σου βγει..αν δεν αγορασεις κανα χωραφι πρωτα!!!

ακομα και εγω που υποτιθεται ασχολουμαι κατι θα παρω αν παω..δεν ειμαστε τελειοι..αν μαθουμε και μερικα πραγματα ακομα μας χαλαει??
    Αφησα να εννοειθη κατι τετοιο???
    Ειπα πουθενα,οτι ειμαι τελειος κ δεν παω σε αυτο το σχολειο,επειδη απλα ειμαι τελειος???
    Ειναι αυτονοητο οτι σε αυτο το σχολειο μαθαινεις τις τεχνικες,αλλα καθε αμαξι θελει διαφορετικο χειρισμο με τις γνωστες τεχνικες.Πολυ σωστα λες,οτι σιγα σιγα μαθαινεις μπαινοντας σε πιστα κ κανοντας δοκιμες,πραγμα ομως το οποιο απαιτει εξοδα,οπου συμφωνησε κ ο Δημητρης οτι ειναι πολλα,αυτον τον καιρο,ελα παλι τα ιδια λεω ρε Νικο,μη λεμε πραγματα απλως για να τα πουμε...
    Αυτοι ειναι οι λογοι που αναφερα στο προηγουμενο ποστ για το ποιο θα ηταν το ιδανικο,να μαθει καποιος κατευθειαν με το αμαξι του,εστω να εχει μια αποψη της πραγματικοτητας κ των δυνατοτητων!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick bmwlover : 13-04-11 στις 13:17
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Ειπα πουθενα,οτι ειμαι τελειος κ δεν παω σε αυτο το σχολειο,επειδη απλα ειμαι τελειος???
    δεν αναφερομαι σε σενα νικολα..σε ολους μας αναφερομαι..

[/QUOTE=Nick bmwlover;153576]Ειναι αυτονοητο οτι σε αυτο το σχολειο μαθαινεις τις τεχνικες,αλλα καθε αμαξι θελει διαφορετικο χειρισμο με τις γνωστες τεχνικες.Πολυ σωστα λες,οτι σιγα σιγα μαθαινεις μπαινοντας σε πιστα κ κανοντας δοκιμες,πραγμα ομως το οποιο απαιτει εξοδα,οπου συμφωνησε κ ο Δημητρης οτι ειναι πολλα,αυτον τον καιρο,ελα παλι τα ιδια λεω ρε Νικο,μη λεμε πραγματα απλως για να τα πουμε...
    Αυτοι ειναι οι λογοι που αναφερα στο προηγουμενο ποστ για το ποιο θα ηταν το ιδανικο,να μαθει καποιος κατευθειαν με το αμαξι του,εστω να εχει μια αποψη της πραγματικοτητας κ των δυνατοτητων!!![/QUOTE]

το σωστο και ιδεατο ειναι αυτο..αλλα..δινεις 150 ευρω να μπεις με το αμαξι σου..και φερνεις και τα λαστιχα μαζι (τα πληρωνεις απο την τσεπη σου)..και φυσικα οτι ζημια παθει..παλι απο την τσεπη σου...γιαυτο λεω τα παραπανω..να μαθεις σε αλλο αμαξι..

5. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

merlin (13-04-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειπα πουθενα,οτι ειμαι τελειος κ δεν παω σε αυτο το σχολειο,επειδη απλα ειμαι τελειος???........
    ελα-ελα...μην αρπαζεσαι!!!!
    Νικολαααακηη
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ελα-ελα...μην αρπαζεσαι!!!!
    Νικολαααακηη
    Απλως Δημητρη,ο Νικος εκανε quote το δικο μου ποστ κ ειπε αυτα που ειπε...
    Δεν υπαρχει θεμα Νικο κ Δημητρη
    Ι donut understeer...

8. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

merlin (13-04-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δυσκολοι καιροι πραγματικα.
    Πολλοι εχουν καταντησει μονο σπιτι-δουλεια...

Αλλα μη λεμε παλι τα ιδια.

Η αήθεια ειναι οτι μονο θετικα αποκομιζει κανεις απο τετοιες σχολες.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP