Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: BMW 2002 Ανακατασκευη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Antonis_Spartan Guest

Προεπιλογή

Ευχαριστω παιδια, μου δινετε την ωθηση που χρειαζομαι
    ωστε να ξεκινησω.

Ερωτησεις Τι πρεπει να προσεξω σε αυτο που
    θα παω να δω ????
    Που "πονουσαν" συνηθως εκεινα τα αυτοκινητα ??
    Σε ποια σημεια να κοιταξω για σκουριες ?θα εχει αρκετες αλλα ποιες ειναι οι σοβαρες ?

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Antonis_Spartan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω παιδια, μου δινετε την ωθηση που χρειαζομαι
    ωστε να ξεκινησω.

Ερωτησεις Τι πρεπει να προσεξω σε αυτο που
    θα παω να δω ????
    Που "πονουσαν" συνηθως εκεινα τα αυτοκινητα ??
    Σε ποια σημεια να κοιταξω για σκουριες ?θα εχει αρκετες αλλα ποιες ειναι οι σοβαρες ?
    Αντώνη επανέρχομαι καθώς δεν πρόσεξα το τελευταίο μήνυμά σου!

Ας δεχτούμε αρχικά πως η ιδιοκτησία και η αναπαλαίωση ενός οχήματος σχεδόν 40 ετών σαφώς και δεν "αντέχει" σε καμία περίπτωση στην "βάσανο",όπως λέμε,της κριτικής σκέψης!

Που σημαίνει οτι με αυστηρώς ορθολογικά κριτήρια...απλά δεν
    "πλησιάζεις" ένα τόσο παλαιό αμάξι...

Και επειδή σωστά οι προηγούμενοι φίλοι αναφέρθηκαν και στο οικονομικό ζήτημα,θεωρώ αυτονόητο πως ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και μάλιστα τόσων ετών πάντα θα "ζητάει" πράγματα ανεξαρτήτως κατάστασης...Υπάρχει και η έκφραση "τρύπιος κουμπαράς" και σίγουρα οι "μέρες μας" δεν είναι και οι καλύτερες για άσκοπες σπατάλες...

Η αγορά και η αναπαλαίωση είναι μία κίνηση λοιπόν που γίνεται με αμιγώς συναισθηματικής φύσης κριτήρια όπως σημείωνα και στο προηγούμενο μήνυμα μου.

Το συναίσθημα όμως σαφώς και δεν πρέπει να ακυρώνει την λογική....Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το μέγιστο θέμα της ασφάλειας της δικής σου αλλά και των δικών σου ανθρώπων(μακριά απο "κινούμενες νεκροφόρες"..)!

Το "λύσιμο και το δέσιμο" απο την αρχή θα σε απαλλάξει απο το άγχος αυτό,καθώς θα γνωρίζεις επακριβώς την κατάσταση του αυτοκινήτου σου!Ύπάρχουν πολλά σημεία"(είτε είναι μηχανολογικής φύσεως είτε αφορούν το σασί) που καμιά φορά και το πιο έμπειρο "μάτι" δεν θα τα "πιάσει" και σίγουρα είναι δύσκολο για το νέο ιδιοκτήτη να γνωρίζει απο πόσους προηγούμενους έχει περάσει ένα 2002 και με ποιο τρόπο αυτοί του "συμπεριφέρθηκαν"!

Μια τέτοια διαδικασία όμως όπως επισημάνθηκε και απο το Γιάννη(που έχει "αγωνιστεί" και αυτός πολύ για να αναστηλώσει τα δικά του)απαιτεί υπομονή μεγάλη απο την πλευρά σου,αρκετά χρήματα και όχι μόνο...τα κατάλληλα άτομα που θα ασχοληθούν με το όχημα και θα διαθέτουν βαθιά γνώση του αντικειμένου και δεν θα εργάζονται "εική και ως έτυχε" πάνω στο αμάξι!

Αν υπάρχουν τα παραπάνω εχέγγυα και μόνο τότε,κατά την γνώμη μου είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση.Για λόγους,όχι "ρομαντισμού" αλλά ασφάλειας και εντέλει μακροχρόνιας λειτουργικής αξιοπιστίας.

Αν δεν υπάρχουν τα στοιχεία αυτά ή αν δεν επιθυμείς να τα διαθέσεις τότε προχώρα σε ένα καλομεταχειρισμένο όπως προτείνει και ο m-power_01 και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω.Αν αναζητήσεις είμαι σίγουρος οτι θα βρείς το κατάλληλο για εσένα αυτοκίνητο καθώς υπάρχουν και πολύ προσεγμένα '02 στην αγορά.

Τα "σαπίσματα" είναι ένα ζήτημα,ίσως όχι όπως στα ιταλικά σκαριά της εποχής,αλλά σίγουρα θέλει μεγάλη προσοχή ιδίως στους θόλους που υπάρχει ένα θέμα(προσωπική εμπειρία).Κατά την γνώμη μου πάρε έναν φανοποιό μαζί σου ή κάποιον γνωστό σου,που σίγουρα έχεις εμπιστοσύνη στις γνώσεις του.

Σκέψου καλά πριν κάνεις το επόμενο βήμα και για ο,τι θελήσεις είμαστε δίπλα σου!

"Αν μπορούσες στο αδυσώπητο λεπτό του χρόνου να δώσεις την αξία που έχουν 60" σ'έναν αγώνα δρόμου...''

3. The Following User Says Thank You to Christos2002 For This Useful Post:

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP