Kαι εγω με τη σειρα μου να πω πως περασαμε ενα ομορφο διημερο με πολυ καλη παρεα. Ο καιρος ηταν συμμαχος αν και η ζεστη το Σαββατο υπερβολικη για τον Απριλιο.
Τα προβληματα του smg συνεχιστηκαν για αλλη μια φορα. Ειναι πραγματικα σπαζοκεφαλια για μενα αλλα και για μηχανικους. Μολις ζεσταθει το σασμαν αρχιζει να ανεβαζει μονο του. Επισης το νεο βολαν-δισκο-πλατο οταν ζεσταθει αρχιζει να πατιναρει στις μεσαιες στροφες. Αντιθετα στα ψηλα λειτουργει χωρις προβληματα.
Τα ημισλικ Κumho V70a δε με εντυπωσίασαν αρκετα. Μετα απο 5-6 γυρους αρχιζουν να γλυστρανε πολυ. Εχω πειστει πως αυτα τα λαστιχα (και τα r888) δουλευουν καλυτερα σε ελαφριά σασι. Kαταληγω οτι το καλυτερο λαστιχο για το αυτοκινητο μου ειναι το cup. Την επομενη φορα θα φορεσω σλικ!
Με τα νεα φρενα πατουσα το πενταλ πριν τη Κ1 στα 120 μετρα περιπου ,οταν με τα μαμα φρενα πατουσα στα 150 μετρα. Επιπλεον η αποδοση τους ηταν σταθερη μεχρι τον τελευταιο γυρο.
Παρα τις δυσκολιες καταφερα το Σαββατο σε ενα μονο καθαρο γυρο ,απο θεμα σασμαν , να γραψω 1.32.7
Επισης να ευχαριστησω το Σπυρο και τη παρεα του που με βοηθησαν στην αλλαγη ελαστικων, και το Λεωνιδα για το καυσιμο!
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo