Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: Drift Guide

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    τις "τριχες του καθε ενος" μαλλον τις δικες μου εννοεις Νικο ?
    Γιατι εγω το εγραψα και τυνχανει να τον γνωριζω και προσωπικά...
    Ο Παμπος Χαραλάμπους βρισκει λεφτα για το αθλημα γιατι ειναι σουπερ σταρ στον χωρο και απο την στιγμη που το αθλημα ανεβενει εχει και τους χορηγους του οσον αφορα το αθλημα περα απο το τι γινεται με την προσωπική οικογενειακη και οικονομική του κατασταση.

Τωρα οσον αφορά το βαρος του αυτοκινητου...
    Γιατι δεν μιλάς καλυτερα για αναλογια κιλων/ιππων?? Γιατι με το να μιλάς με την λέξη "βαρος" δινεις λάθος εντυπώσεις.
    Νομιζεις οτι τα αυτοκινητα που ειναι 400-500 αλογα και κατεβένουν στους αγωνες ντριφτ ειναι θεοβαρα ή εχουν χειροτερη αναλογια απ το 30αρι των 300-320 ιππων??

Τα "αμασητα" δεν το καταλάβα...
    δεν εννοω τις δικες σου φυσικα..προς θεου..αυτα που λεει ο καθενας εννοω...πχ..αν λεω εγω οτι στο αμαξι μου το ψαλιδι κοστιζει 3 ευρω γιατι να μην το πιστεψει καποιος που δεν ασχολειται!!!την πραγματικη αληθεια εννοω δεν την ξερουμε ευκολα..

το γεγονος οτι ξερουμε καποιον προσωπικα δεν σημαινει οτι ξερουμε και που βρισκει καποια λεφτα..σωστα????οι μισοι που τρεχουν εδω στην ελλαδα ειναι με δανειο και οι αλλοι μισοι απλα εχουν πολλα λεφτα για πεταμα...αν δεν εισαι μεσα στο χωρο αυτα απλα δεν τα γνωριζεις..

ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση..δεν εχω κατι μαζι σου..ως αυτονοητο!!!

απο κει και περα..το super star μαλλον δουλευει στην κυπρο γιατι εδω οσους σπονσορες και να χεις παλι ειναι δυσβασταχτα ακριβο το αθλημα...εχετε αλλες ευκαιριες εκει...και σε μοτερ και σε πολλα αλλα...

οσοαναφορα το βαρος..εννοειται οτι μιλαω για αναλογια κιλων ανα ιππο..ηδη ενα αμαξι ελαφρωμενο και με στροφαρισμα (μ μοτερ) μπορει να τα βαλει με turbata τερατα..και φυσικα παιζει ρολο ο οδηγος αλλα ηδη ειναι σε αρκετα καλη θεση κατα την γνωμη μου..

τα αμασητα ειναι αυτα που μας πουλαει ο καθενας..σε εσενα, εμενα και αλλους και που οταν πας να τα παρεις βλεπεις οτι με τιποτα δεν γινονται παλι λογω οικομικων δυσκολιων...

2. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

chief (12-04-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

χρησταρα σορρυ για το off...το σταματαω εδω..πιστευω συνενοηθηκαμε με το φιλο chief

4. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

Dr. Yamastura (11-04-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP