Σελίδα 5 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 222

Θέμα: Βουλγαρικες πινακίδες

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έντιτ...πείτε μου έναν λόγο πχ γιατί να μην το κάνω, όταν έχω να λαμβάνω φπα εδώ και
    εννέα μήνες κοντά απο δουλειές εξωτερικού, τα οποία δεν μπορώ ούτε να τα ρυθμίσω στο
    φπα που πληρώνω απο τα τιμολόγια που κόβω. ξέρετε τι μου λένε??? άλλο το ένα άλλο το
    άλλο. και μιλάμε ρε παιδιά??? είναι δυνατόν??? καμμία λύπηση. ότι μπορεί να γλυτώσει ο
    καθένας ας το γλυτώσει. εδώ δεν υπάρχει τσίπα. μόνο γαιδουριά.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

dafidack (15-05-13), nikos-Mpacket (11-04-11), Vasilis (11-04-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θωμά ήρθε η ώρα για το Πορκι μου φαίνεται!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    έντιτ...πείτε μου έναν λόγο πχ γιατί να μην το κάνω, όταν έχω να λαμβάνω φπα εδώ και
    εννέα μήνες κοντά απο δουλειές εξωτερικού
    , τα οποία δεν μπορώ ούτε να τα ρυθμίσω στο
    φπα που πληρώνω απο τα τιμολόγια που κόβω. ξέρετε τι μου λένε??? άλλο το ένα άλλο το
    άλλο. και μιλάμε ρε παιδιά??? είναι δυνατόν??? καμμία λύπηση. ότι μπορεί να γλυτώσει ο
    καθένας ας το γλυτώσει
    . εδώ δεν υπάρχει τσίπα. μόνο γαιδουριά.
    Αχ ρε Θωμα με χτυπησες στην καρδια,στην ψυχη και στην τσεπη με το ποσταρισμα σου.

Θα σου πω να κανεις υπομονη οπως κανουμε και εμεις που δεν εχουμε παρει ακομα το ΦΠΑ απο εξαγωγες του 2008,2009 και φυσικα του 2010,αλλα εχουμε πληρωσει φορο εισοδηματος,περαιωση και οτι αλλο μας εχει ζητηθει μεχρι τωρα.

Αρα μας οδηγουν στο να ψαχνουμε αλλους τροπους για να γλυτωσουμε απο την σαπιλα του Ελληνικου συστηματος.

5. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

oldcarskickass (12-04-11), Thomelef (11-04-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ συμφωνώ να στηρίζουμε την χώρα μας. να μας στηρίζει και αυτή όμως. εδώ μιλάμε πως
    ένα πολύ μικρό ποσοστό έχουν κάνει τέρατα και έχουν φέρει την ελλάδα σε αυτό το σημείο,
    και τώρα έχουμε κληθεί όλοι οι υπόλοιποι, να σώσουμε την κατάσταση απο τα τέρατα που
    άλλοι έκαναν. και μάλιστα πρέπει να βάλουμε πλάτη χωρίς την θέληση μας. απαράδεκτο δεν
    είναι??? προσωπικά εγώ νομίζω πως είναι το ίδιο ακριβώς με την παράδοση πινακίδων...
    απλά ο ένας δεν πληρώνει με το τίμημα να μην ευχαριστιέται το αυτοκίνητο του, έναντι του
    άλλου. όπως και να το κάνουμε όμως, είναι μια αντίδραση...αν δεν είναι ικανοί να καταλάβουν
    ολοι αυτοί που βγάζουν αυτούς τους νόμους τι κακό κάνουν στην χώρα που υποτίθεται πως
    κοιτάν να σώσουν, τότε καλώς να επωφελούνται οι βούλγαροι και οι κάθε βούλγαροι απο
    τον αγανακτησμένο έλληνα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

oldcarskickass (12-04-11)

Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και 1 ευρώ να μπορείς να γλιτώσεις από αυτό το μπουρδέλο που έχουμε για κράτος σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς πως μπορεί να γίνει αυτό , άλωστε "το νόμιμο είναι και ηθικό " ...και όποιος μπορεί καλά κάνει , και δεν είμαι ο "κλασικός ελληναρας" απλά βαρέθηκα την σφαλιάρα και την κορόιδα , έμπορος είμαι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε......
    όσο για τους εύθικτους πατριώτες μακάρι η βενζίνη να πάει 10ευρο το λίτρο και τα τέλη 5.000 το μήνα, για να νιώθουν ότι κάνουν καλύτερα το καθήκον απέναντι στο κράτος. Σε ένα κράτος που πρώην κυβερνητικό στέλεχος δηλώνει ότι πήρε ένα πεντακοσάρικο σε λάδωμα αλλά το βάλε στο κόμμα , το οποίο δηλώνει ότι δεν πήρε τσιγάρο , και από τότε όλοι κάνουν το βοσκό δεν ανοιξε μύτη , σε ένα κράτος όπου η σύζυγος πρώην υπουργού, υπάλληλος ΔΕΚΟ που είναι 5 χρόνια σε αργία, άδεια άνευ υποδοχών , δηλαδή άνεργη της έδωσε τράπεζα δάνειο με 4500 ευρώ το μήνα δόση, για αγοράσει ένα ακίνητο από μια offshore εταιρία στη οποία πλήρωνε ενοίκιο μέχρι να το αγοράσει το ακίνητο αυτό
    σε ένα κράτος που έκανα κάθε χρόνο αυτοπεραιωση εθελοντικά και μου στείλε περαίωση γιατί ήμουνα κορόιδο που έκανα μόνος μου , μπορώ να συνεχίσω να γράφω για πιο κράτος εγώ νιώθω ότι έχω απέναντι μου γιατί μαζί μου δεν είναι σίγουρα , αλλά θα πέσει ο σερβερ
    ρε ουουστ

9. The Following 8 Users Say Thank You to ORPHEUS For This Useful Post:

330Ci (12-04-11), A8hnaios (12-04-11), imolarot (12-04-11), Konstantinos E60 (12-04-11), oldcarskickass (12-04-11), paganis (12-04-11), Thomelef (12-04-11), ΔημήτρηςΜ3 (28-06-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν εχετε αδικο που αγανακτειτε αλλα μην ευτελισουμε το θεμα παλι στα κακως κειμενα του κρατους.
    ουτε ειναι τροπος εκδικησης και αντιδρασης η αποκτηση πορσε με βουλγαρικα νουμερα.
    οσο για τη δαιμονοποιηση της επιχειρηματικοτητας απο ανθρωπους που ισως δεν ξερουν καν πως λειτουργουν οι επιχειρησεις, ο θωμας πιο πανω απεδειξε με ενα απλο παραδειγμα οτι οσο μεγαλυτερη ειναι μια δουλεια τοσο μεγαλυτερα προβληματα αντιμετωπιζει απο το υπαρχον καθεστως.
    γι αυτο αλλωστε οι περισσοτερες επιχειρησεις που εχουν τη δυνατοτητα μεταφερονται αλλου. (και να δουμε οταν θα κλεισουν ή θα φυγουν ολοι οσοι παραγουν -και δεν τους θελουμε γιατι πηραν "μερσεντε"-, απο που θα πληρωθουν οι φιλοι μας οι δημοσιοι και λοιποι κρατικοδιαιτοι που δεν παραγουν τιποτα αλλα εμαθαν μονο να καταναλωνουν.)
    να ειστε σιγουροι ο επιχειρηματιας δεν προκειται να χασει, αν δει οτι το πλαισιο δεν τον εξυπηρετει μεταφερει αλλου τη δραστηριοτητα του. σε αλλες χωρες, αλλους τομεις κλπ.
    πληροφοριακα απο τη μισθωση ενος αυτοκινητου 100-200 χιλιαδων ευρω ειναι αμελητεα τα φορολογικα κερδη σε επιχειρησεις με τζιρους μερικα εκατομμυρια (και αντιστοιχους φορους).
    η μισθωσεις γινονται για αλλους λογους πιο πρακτικους τους οποιους τους εχουμε αναλυσει σε αναλογα θεματα, ετσι οποιος θελει να σχολιασει αυτο το συστημα μπορει να το κανει εκει.
    καποια off-topic διαγραφηκαν ας μεινουμε στο θεμα μας και ας συνεχισουμε την κουβεντα για τις βουλγαρικες πινακιδες και το κατα ποσο ειναι θεμιτο να προβει καποιος σε ενα σωρο ψευδεις δηλωσεις και εικονικες πραξεις με σκοπο την κατοχη ενος καλυτερου αυτοκινητου.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

beliris (12-04-11), GM6 (12-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ναι ρε παιδια ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα.. συμφωνω οτι η κατασταση εδω ειναι οτι να ναι.. αλλα.. αν καποιος το εχει κανει ας μας πει ποια ειναι η διαδικασια της ολης φασης,ποσο κοστιζει και τελικα ποσα κερδισε με την κινηση αυτη? αν δεν θελει να το πει εδω ας με στειλει πμ..για ν καταλβω επακριβεστατα τη παιζει.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ρε παιδια ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα.. συμφωνω οτι η κατασταση εδω ειναι οτι να ναι.. αλλα.. αν καποιος το εχει κανει ας μας πει ποια ειναι η διαδικασια της ολης φασης,ποσο κοστιζει και τελικα ποσα κερδισε με την κινηση αυτη? αν δεν θελει να το πει εδω ας με στειλει πμ..για ν καταλβω επακριβεστατα τη παιζει.
    ξαναδιαβασε το αρχικο ποστ φιλε.τι να σου πει ο καθενας προσωπικα τι κανει με τα λεφτα του???
    οποιος θελει να ψαχτει οι οδηγιες ειναι εκει.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    παλιο ηρακλειο
    Rides
    2

Προεπιλογή

εχω την εντυπωση οτι ολοι μας ειμαστε δυσαρεστημενοι απο το κρατος και οπως το οριζουν αυτοι που τους δωσαμε το δικαιωμα να το κυβερνουν δυστυχως
    ουτε προκειται να σταματησει ο ελληναρας σταθη μου να ψαχνει τροπους να λουφαρει οτιδηποτε, ουτε ομως και οι κυβερνωντες να βγαζουν τον κωλο τους απ'εξω και να ειναι υπερανω παντων ψαχνοντας πως θα σε γ@μ@σουν που ολο "και καλα" τους ξεφευγεις
    εχεις δικιο να λες οτι τα πληρωνουν οι αλλοι οσα καποιοι λουφαρουν αλλα φανταζομαι δε μιλας για αυτους που πανε στη βουλγαρια για αυτοκινητα ε?
    και λεω φανταζομαι γιατι αν πχ 10000 ελληναρες πανε στην βουλγαρια να γλυτωσουν απο 1000 εως 2000 το χρονο, φαντασου καποιοι 10 εως 30 δεν βγηκαν καν απο την ελλαδα
    και εχουν γλυτωσει, φαει και πιει, εις βαρος των νομιμων πολιτων, την υποθηκη της ελλαδας και στα δισεγγονα μας.........
    βεβαια θα μου πεις ετσι δε βγαζουμε ακρη και θα εχεις δικιο, αλλα για φαντασου οτι με αυτη τη λογικη καθε χρονο η ελλαδα βουλιαζει
    γιατι καποιοι θελουν και καλα κανουν να πληρωνουν διοδια γιατι ετσι λεει ο νομος ανεξαρτητα αν δεν απολαμβανουν αυτο που πληρωνουν,
    γιατι καποιοι θελουν ναι πληρωνουν και καλα κανουν εισητηρια στα ΜΜΜ ανεξαρτητα αν απολαμβανουν αυτα για τα οποια πληρωνουν
    γιατι καποιοι πληρωνουν τελη κυκλοφοριας και καλα κανουν για να μπορουν να κινουνται με ασφαλεια στον δρομο χωρις να απολαμβανουν αυτο που πληρωνουν
    και γιατι....... και γιατι..... και γιατι...... και γιατι.... καλα κανουν αυτοι που το κανουν
    ομως εμενα και τον καθε ελληνα που αισθανεται προδωμενος και εγκαταλελειμενος απο αυτο το πραγμα που κυβερνα αυτο το κρατος
    που ελπιζει ο πολιτης και θελει να ειναι νομιμος τον κατακρεουργει καθε μερα και του παιρνει οτι εχει φτιαξει μικρο η μεγαλο....
    χρειαζεται να αντιδρασουμε και αυτη ειναι μια μορφη αντιδρασης σταθη και για καποιους που με οικονομιες στερησεις εχουν την καυλα να παρουν ενα καλο αυτοκινητο
    ερχεται ο γαμαω και του λεει: που πας ρε κααμητροοοοο....., εσυ δεν εχεις δικαιωμα στο ονειρο, ασχετα αν αυτος ηθελε να κανει το σκατο του παξιμαδι για να οδηγει μια φορα το μηνα ενα καλο αυτοκινητο
    θα πρεπει εκτος απο τον ιδρωτα του να το αποκτησει να τον γ@μ@σουν για να το χαρει εστω και λιγο
    και δε μιλω φυσικα για τα λαμογια που με χ τροπους αποκτουν τα παντα και μετα παραπονιουνται
    για αυτο
    Ε ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ
    ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

15. The Following 5 Users Say Thank You to tamtamcafe For This Useful Post:

Dioskouroi (13-04-11), katsaraios (12-04-11), oldcarskickass (12-04-11), paganis (12-04-11), Stathis (12-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξαναδιαβασε το αρχικο ποστ φιλε.τι να σου πει ο καθενας προσωπικα τι κανει με τα λεφτα του???
    οποιος θελει να ψαχτει οι οδηγιες ειναι εκει.
    οχι ρε συ δ ζητησα να μου πει καποιος τ κανει με τ λεφτα του.. προς θεου.
    ζητησα ν μ πει ποσα κερδιζεισ πανω κατω για τελη ασφαλειες κτλ.(γ αυτο κ ειπα μ πμ).
    ναι το διαβασα το αρχικο ποστ. αλλα αλλο ν τ διαβαζεις και ν λες οκ θα τ κανω. και αλλο να το σ πει καποιος π τ εχει κανει γτ ολο και θα θελει κατι ακομα στην διαδικασια.

Σελίδα 5 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP