Στρατο...
επετρεψε μου να σε ενημερωσω οτι το συγκεκριμενο φορουμ εγκειται σε κανονες τους οποιους εχουμε αποφασισει οι αντμιν κ λειτουργουμε βαση αυτων!
ετσι...οσον αφορα την αποφαση για μπαναρισμα ή οχι καποιου συμφορουμιτη,πρεπει να την παρουμε 3 στους 5 ονλαιν αντμινς,εαν κ εφοσον κρινουμε σκοπιμο το μπαναρισμα ή του οποιου ειδους αλλη ''τιμωρια-ποινη''.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη
ο μουφας (κ το εχω boldαρει στο ποστ του) ...εκανε πλακιτσα!
ο συμφορουμιτης kplc που τυγχανει μεγαλης εκτιμησης απο μερους μου, αναφερει οτι εχει γινει επανειλημμενα,κατι που δυστυχως ειναι αδυνατο να ψαξουμε να το βρουμε...τουλαχιστον αμεσα!
θα μας επιτρεψεις λοιπον να συνεχισουμε να λειτουργουμε με τον τροπο τον οποιο επιλεξαμε, κ θεωρω οτι μεχρι τωρα ειναι δικαιος κ σωστος απεναντι σε ολους τους χρηστες!
Αυτο που θεωρω σωστο στην συγκεκριμενη περιπτωση, αν θες την προσωπικη μου αποψη:
αν κ εφοσον ο Moufas εκανε πλακιτσα κ συνεχιζει να διαβαζει το συγκεκριμενο θρεντ...καλο ειναι να ζητησει μια συγνωμη για να τελειωσει φιλικα αυτη η παρεξηγηση!Εγω αυτο θα εκανα...κ παλι σου λεω οτι ειναι προσωπικη αποψη!
σαν φορουμ...σαφως κ απαιτειτε πιστωση χρονου!
δεν ειμαι μονος ουτε εγω ουτε καποιος αλλος αντμιν σ αυτον τον χωρο!
Θα αποφασισουμε τουλαχιστον 3 κ αν εγκειται λογος διαπληκτισμου ή ποινης να σαι σιγουρος οτι θα δοθει!![]()

πλακιτσα κανω μη το παρει κανεις σοβαρα και αρπαχτουμε
Απάντηση με παράθεση