Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 222

Θέμα: Βουλγαρικες πινακίδες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    .............................
    οσο για τους επιχειρηματιες και τις χρονομισθωσεις, οποιος τα ενοχοποιει απλα δεν γνωριζει το θεμα.
    οτι εχει να κανει με τραπεζα, ειναι 1000% καθαρο και νομιμοτατο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια...
    ..

Σταθη απο την πειρα μου στο συγκεκριμενο θεμα και εχωντας δουλεψει μεσα στο συστημα θα σου ελεγα να μην βαλεις το χερι σου στο Ευαγγελιο αν σε ρωτησουν για το ποσο νομιμη μπορει να ειναι μια χρονομισθωση και για να το βαλω και στον σωστο χρονο επειδη εχω αποσυρθει απο τον συγκεκριμενο χωρο αρκετα χρονια θα ελεγα ποσο νομιμες ηταν καποιες χρονομισθωσεις.
    Και για να ειμαι ακομα πιο σωστος θα ελεγα οτι ειδικα για χρονομισθωσεις εξοπλισμων και οχι αυτοκινητων εχουν γινει απιστευτα πραγματα.

Παντα υπαρχουν παραθυρακια για να κανεις κατι οπου το ενα ποδι θα παταει στην νομιμοτητα και το αλλο οχι,αρκει να ψαξεις να τα βρεις.

Η συγκεκριμενη περιπτωση που συζηταμε δεν ειναι παρανομη απλα καποιοι εκμεταλευονται την νομοθεσια της Βουλγαριας για να ωφεληθουν εναντι της Ελληνικης νομοθεσιας.
    Δεν ειναι μονο τα τελη και τα αφαλιστρα αλλα και η τιμη αγορας ενος αυτοκινητου.
    Ετσι προχειρα που κοιταξα στο site που εχει γραφτει παραπανω υπαρχει Μ5 με 15000 euro.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos-Mpacket : 11-04-11 στις 22:51

2. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

Vasilis (11-04-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP