ε, με δυο απλες λαμπες πως θα πωληθει η απαραιτητη "μουρη"?![]()
ε, με δυο απλες λαμπες πως θα πωληθει η απαραιτητη "μουρη"?![]()
Μπρος στα καλλη τι ειναι ειναι ο πονος.. αλλα πονος στα ματια των απεναντι που ερχονται..
(πφφ, ελεος δν την παλευω χωρις φωτα..)
Ασχετο, μια γενικη απορια για τα aftermarket xenon.. Στην παρακατω φωτο μεσα στον κιτρινο κυκλο φαινεται οτι η συνδεση για να παρει "σημα" να αναψουν τα xenon γινεται μεσω καλωδιωσης η οποια ομως συνδεεται με φισα μονο στο 1 φαναρι απο τα 2. Αυτο δν θα πεταει μετα ενδειξη οτι το ενα φαναρι δν δουλευει την στιγμη που μια φισα δν θα ειναι συνδεδεμενη?
![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Stathis (10-04-11)
z3 2.2 (11-04-11)
φιλε μου στο ειπαμε οτι ειχαμε να σου πουμε.
πηγαινε σε ηλεκτρολογο.
εσυ περιμενες να σου λυσουμε το προβλημα απο το pc?
Δν με καταλαβες, εγω μια γενικη ερωτηση εκανα λιγο πιο πανω αν δεις περι xenon. Οχι για τα δικα μου συγκεκριμενα.. Απλα την ειχα γενικα αυτην την απορια, τωρα αν δν το εγραψα σωστα κ φανηκε σαν να κανω ερωτηση πανω στο προβλημα μου συγκεκριμενα τι να πω.. ζηταω συγνωμη που δν εγινα κατανοητος!
μαλλον δεν εθεσες σωστα το ερωτημα σου φιλε μου!
θες να ξερεις αν ΔΕΝ συνδεσεις το ενα φαναρι με τη φυσα του , αν θα σου δειξει ενδειξη καμμενης λαμπας?
σαφως κ πρεπει να σου δειξει τετοιου ειδους ενδειξη, αλλα κατι τετοιο θα επιτευχθει μονο εαν ενημερωσεις τον εγκεφαλο του αυτοκινητου οτι φορας πλεον xenon!
αλλιως θεωρω οτι δεν θα υπολογισει την απωλεια ρευματος (που ειναι σαφως πολυ μικροτερη απο του αλογονου) κ ετσι δεν θα σου δινει αυτην την πληροφορια!
σε αλλη περιπτωση
πολλα αφτερμαρκετ ξενον
δινουν λαθημενη πληροφορια για καμμενη λαμπα
κ ας εχεις κ τα δυο ξενον συνδεδεμενα
μιας κ η πληροφορια για ρευμα το οποιο διοχετευεται ειναι πολυ παραπανω απο οτι σε λαμπες αλογονου
σε πρωτη φαση λοιπον
επιμενω να περασεις μια ενημερωση μεσω προγραμματισμου για το οτι φορας πλεον ξενον!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Vasilis (11-04-11)