Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 32

Θέμα: Προβλημα με Xenon!

Rides
    2

Προεπιλογή

ε, με δυο απλες λαμπες πως θα πωληθει η απαραιτητη "μουρη"?

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπρος στα καλλη τι ειναι ειναι ο πονος.. αλλα πονος στα ματια των απεναντι που ερχονται..

(πφφ, ελεος δν την παλευω χωρις φωτα..)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ασχετο, μια γενικη απορια για τα aftermarket xenon.. Στην παρακατω φωτο μεσα στον κιτρινο κυκλο φαινεται οτι η συνδεση για να παρει "σημα" να αναψουν τα xenon γινεται μεσω καλωδιωσης η οποια ομως συνδεεται με φισα μονο στο 1 φαναρι απο τα 2. Αυτο δν θα πεταει μετα ενδειξη οτι το ενα φαναρι δν δουλευει την στιγμη που μια φισα δν θα ειναι συνδεδεμενη?

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσοι φορανε αυτα τα "μαϊμου" ξενον, ολοι ισχυριζονται οτι δεν τυφλωνουν τους απεναντι...
    τελικα αυτοι που βλεπουμε καθε μερα στο δρομο να τυφλωνουν ποιοι ειναι?
    μαλλον αυτοι που εχουν ξενον απο το εργοστασιο να εικασω...

τη λυση στο προβλημα σου φιλε μου καλυτερα να την αναζητησεις σε καποιον ηλεκτρολογο.
    μην δινεις και τοση βαση σε οτι πιθανως σου πει ο καθε ασχετος στο ιντερνετ, διοτι το δικο του προβλημα ισως ειναι εντελως διαφορετικο απο το δικο σου.
    Στάθη πηγαίνοντας συχνά πυκνά στην Βόρεια Χαλκιδική με τις αρκετές απότομες ανηφόρες και κατηφόρες, να φανταστείς ότι και τα δικά μου τα ΟΕΜ, δεν προλαβαίνουν την αυτορύθμιση τους, με αποτέλεσμα να μου κάνουν σινιάλο μερικές φορές οι απέναντι.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

5. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Stathis (10-04-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

ε, με δυο απλες λαμπες πως θα πωληθει η απαραιτητη "μουρη"?
    Όχι τίποτα άλλο, τους λες ότι δεν είναι σωστό και στραβώνουν αυτά τα φώτα και σου λένε ότι ΕΣΥ δεν ξέρεις και είσαι άσχετος και κάνεις επίδειξη πλούτου που ΕΣΥ έχεις original xenon και δεν αφήνεις τον "λαό" να χαρεί τα aftermarket...

7. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

z3 2.2 (11-04-11)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι τίποτα άλλο, τους λες ότι δεν είναι σωστό και στραβώνουν αυτά τα φώτα και σου λένε ότι ΕΣΥ δεν ξέρεις και είσαι άσχετος και κάνεις επίδειξη πλούτου που ΕΣΥ έχεις original xenon και δεν αφήνεις τον "λαό" να χαρεί τα aftermarket...
    Ναι αυτη η γνωση πια που εχουν ολοι πανω σε τετοια θεματα δλδ τι να πω.. Ολοι εχουν γινει γνωστες για ολα!

*με την απορια μου πιο πανω καμια βοηθεια κανεις?

Rides
    2

Προεπιλογή

φιλε μου στο ειπαμε οτι ειχαμε να σου πουμε.
    πηγαινε σε ηλεκτρολογο.
    εσυ περιμενες να σου λυσουμε το προβλημα απο το pc?

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε μου στο ειπαμε οτι ειχαμε να σου πουμε.
    πηγαινε σε ηλεκτρολογο.
    εσυ περιμενες να σου λυσουμε το προβλημα απο το pc?
    Δν με καταλαβες, εγω μια γενικη ερωτηση εκανα λιγο πιο πανω αν δεις περι xenon. Οχι για τα δικα μου συγκεκριμενα.. Απλα την ειχα γενικα αυτην την απορια, τωρα αν δν το εγραψα σωστα κ φανηκε σαν να κανω ερωτηση πανω στο προβλημα μου συγκεκριμενα τι να πω.. ζηταω συγνωμη που δν εγινα κατανοητος!

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SoNiC_77Gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο, μια γενικη απορια για τα aftermarket xenon.. Στην παρακατω φωτο μεσα στον κιτρινο κυκλο φαινεται οτι η συνδεση για να παρει "σημα" να αναψουν τα xenon γινεται μεσω καλωδιωσης η οποια ομως συνδεεται με φισα μονο στο 1 φαναρι απο τα 2. Αυτο δν θα πεταει μετα ενδειξη οτι το ενα φαναρι δν δουλευει την στιγμη που μια φισα δν θα ειναι συνδεδεμενη?

μαλλον δεν εθεσες σωστα το ερωτημα σου φιλε μου!

θες να ξερεις αν ΔΕΝ συνδεσεις το ενα φαναρι με τη φυσα του , αν θα σου δειξει ενδειξη καμμενης λαμπας?

σαφως κ πρεπει να σου δειξει τετοιου ειδους ενδειξη, αλλα κατι τετοιο θα επιτευχθει μονο εαν ενημερωσεις τον εγκεφαλο του αυτοκινητου οτι φορας πλεον xenon!

αλλιως θεωρω οτι δεν θα υπολογισει την απωλεια ρευματος (που ειναι σαφως πολυ μικροτερη απο του αλογονου) κ ετσι δεν θα σου δινει αυτην την πληροφορια!

σε αλλη περιπτωση
    πολλα αφτερμαρκετ ξενον
    δινουν λαθημενη πληροφορια για καμμενη λαμπα

κ ας εχεις κ τα δυο ξενον συνδεδεμενα
    μιας κ η πληροφορια για ρευμα το οποιο διοχετευεται ειναι πολυ παραπανω απο οτι σε λαμπες αλογονου

σε πρωτη φαση λοιπον
    επιμενω να περασεις μια ενημερωση μεσω προγραμματισμου για το οτι φορας πλεον ξενον!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον δεν εθεσες σωστα το ερωτημα σου φιλε μου!

θες να ξερεις αν ΔΕΝ συνδεσεις το ενα φαναρι με τη φυσα του , αν θα σου δειξει ενδειξη καμμενης λαμπας?

σαφως κ πρεπει να σου δειξει τετοιου ειδους ενδειξη, αλλα κατι τετοιο θα επιτευχθει μονο εαν ενημερωσεις τον εγκεφαλο του αυτοκινητου οτι φορας πλεον xenon!

αλλιως θεωρω οτι δεν θα υπολογισει την απωλεια ρευματος (που ειναι σαφως πολυ μικροτερη απο του αλογονου) κ ετσι δεν θα σου δινει αυτην την πληροφορια!

σε αλλη περιπτωση
    πολλα αφτερμαρκετ ξενον
    δινουν λαθημενη πληροφορια για καμμενη λαμπα

κ ας εχεις κ τα δυο ξενον συνδεδεμενα
    μιας κ η πληροφορια για ρευμα το οποιο διοχετευεται ειναι πολυ παραπανω απο οτι σε λαμπες αλογονου

σε πρωτη φαση λοιπον
    επιμενω να περασεις μια ενημερωση μεσω προγραμματισμου για το οτι φορας πλεον ξενον!
    Μαλιστα, ενταξει οσον αφορα το δικο μου θεμα ναι θα παω για προγραμματισμο. Απλα την ειχα αυτην την απορια με την συνδεση καιρο τωρα.. Ευχαριστω!

13. The Following User Says Thank You to SoNiC_77Gr For This Useful Post:

Vasilis (11-04-11)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP