Και ναι!! Οδηγαω αυτοκίνητο με βουλγαρικες πινακίδες!!! Το τι βρισιδι ακούω δε λέγεται!!! Αλλα κλαιν μαιν όταν ακούν Ελληνικό βρισιμο κλείνουν τα παράθυρα!! Συνήθεια ΕΙναι μωρεεεεεεε
Και ναι!! Οδηγαω αυτοκίνητο με βουλγαρικες πινακίδες!!! Το τι βρισιδι ακούω δε λέγεται!!! Αλλα κλαιν μαιν όταν ακούν Ελληνικό βρισιμο κλείνουν τα παράθυρα!! Συνήθεια ΕΙναι μωρεεεεεεε
katsaraios (11-04-11)
Σταθη ,οι πολιτες ακολουθουν τους ταγους τους που εδωσαν τοοοσσσααααα χρονια το καλο παραδειγμα με τις οφσορ εταιριες ,μην μπουμε σε ονοματολογια...
Εχεις και δικιο γιατι και εσυ δινεις ψωμι στην χωρα σου και οχι εξω ,αλλα το "παρανομο" ξεκινησε και επικρατησε απο τα "μεγαλα"κεφαλια.
![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
deepBLUE (11-04-11), Kostas_1 (11-04-11), oldcarskickass (11-04-11)
για ποια παρανομια μιλαμε ρε παιδια?
εδω κ τοσα χρονια
οσοι ΔΕΝ μπορουν να αντεξουν οικονομικα ενα υπερπολυτελες αυτοκινητο
ή θελουν να ''κλεψουν'' το κρατος
απλα το δηλωνουν στις εταιριες τους με οτι ελαφρυνσεις συνεπαγεται αυτο
ακομα κ με λισινγκ για την αγορα τους!
ξερω ανθρωπους που ''τρεμουν'' στο ακουσμα του ΣΔΟΕ για τετοιες περιπτωσες κ κοιτουν αρων αρων με τους ελεγχους που αρχισαν κ γινονται
(γιατι αρχισαν πλεον) να προσπαθουν να τα ξεφορτωθουν απο πανω τους!...κ οχι μονο αυτο φυσικα....ραμματα πολλα για τις γουνες καποιων!
αυτο τοσα χρονια δεν ειναι εξαπατηση κ παρανομια?
ξαφνικα γιναμε ολοι νομοταγεις τωρα?
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
deepBLUE (11-04-11), katsaraios (11-04-11), paganis (11-04-11)
Βασιλη σορυ αλλα εχεις λαθος. Αυτο (η χρονομισθωση) ηταν μια νομιμοτατη ενεργεια. Παρανομο ηταν οταν δηλωνες αλλα αντι αλλων στοιχεια. Μαλλον σε τετοιες περιπτωσεις αναφερεσαι.
Παντως ομως πλεον δεν συμφερει, διοτι περναει στη φορολ δηλωση του εκαστοτε χρηστη του αυτοκινητου. Αυτος ειναι ο λογος που δεν τα θελουν πλεον.
Οσο για το ξενο κρατος η παρανομια εγκειται οταν δηλωνει κανεις ψευδως μονιμη κατοικια εκει για να εχει δικαιωμα αγορας αυτοκινητου.
Σαφως και ο φιλος μας BMWδοmaniac αφου εχει επιχειρηση εκει εχει απολυτο νομιμο δικαιωμα και σε καμμια περιπτωση δεν αναφερομαι σε τετοιες περιπτωσεις (πραγματικες εταιρειες και μονιμη κατοικια εκει)
katsaraios (11-04-11)
Μα το θέμα δεν είναι το πολυτελές ή μη αυτοκίνητο.
Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ φορολογείσαι βάσει αυτού.
Παράδειγμα το δικό μου πιάνει δεν πιάνει 15Κ¤, πληρώνω 600¤ σήμα άλλα τόσα ετήσια ασφάλεια και έχω και ένα Χ τεκμήριο.
Τα ΙΔΙΑ ακριβώς με εμένα πληρώνει και ένας με ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ δίλιτρο 5άρι πχ, χώρια που 100% αυτός δίνει και λιγότερα τέλη γιατί θα είναι ταξινόμηση μετά τον 11/10.
Κάπου στο σύνταγμα υπάρχει η έννοια της ισονομίας και της ισοπολιτείας, αλλά δε θυμάμαι ΠΟΥΘΕΝΑ να συνάντησα την έννοια της ισοπέδωσης και της εξομοίωσης (εννοείται ως προς τα φορολογικά και εννοείται ΠΑΝΤΑ προς τα επάνω).
Και εσύ με τέτοια ποστ του δίνεις αξία.
νομιμοτατη ενεργεια οταν επαιρνες ενα αυτοκινητο που αποσκοπουσε στην εξυπηρετηση του επαγγελματος για το οποιο το αγοραζες Κωστη μου...
οχι καμμια...Μερσεντεδαρα κ να χεις μια αλυσιδα ....μπακαλικου!
εχω φιλο στο Σωμα ,που μου λεει ουκ ολιγα ...πυκνα συχνα!
θα τα πουμε στο καφεδακι κ θα σου εξηγησω περι ποιας παρανομιας μιλαω!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Kostas_1 (11-04-11)