-
φιλε μου πανο, τι να σου πω?
αυτο που λες κατηγορηματικα δεν ισχυει. δεν υπαρχει καμια διαφορα στις ρεπριζ.
αν βρεις καποιο σοβαρο στοιχειο που να συνηγορει στα λεγομενα σου, βαλτο να το δουμε.
διαφορετικα μην επιμενεις στην παραπληροφορηση, διοτι ισως καποιος που θα διαβασει ξοδεψει τα λ7 του για κατι που δεν υπαρχει.
οσο για τα "γουστα" κλπ, φυσικα ο καθενας κανει οτι θελει.
βαζει στρινγκ πουστερ, βαζει λασπωτηρες με σημα λαγουδακι, βασει πλαστικα στα παραθυρα οπως ειπε ο γιωργος, βαζει οτι προσταζει η αισθητικη και οι γνωσεις του.
δεκτο.
αυτο που δεν ειναι δεκτο ειναι να προσπαθει να παρασυρει και αλλους, προτεινοντας και εκθειαζοντας διαφορα αμφιλεγομενα προϊοντα.
τα παραδειγματα ανθρωπων που "καταστραφηκαν" απο αυτη τη λογικη σε φορουμ που μπηκαν για να δουν μια πληροφορια δεν ειναι λιγα.
γι αυτο πρεπει να προσεχουμε τι λεμε.
αυτο δεν εχει να κανει με λ7 μονο και τη δυνατοτητα του καθενος μας να παρει Μ3 ή οχι.
εγω ξερω ανθρωπους που λογω αγνοιας και αυτης της λαθους καθοδηγησης απο εξισου "ασχετα" μελη ξεκινησαν απο 316, καταφεραν να ριξουν πανω πιο πολλα χρηματα απο το κοστος ενος Μ3 και στο τελος κατεληξαν ακομα Μ3 να ονειρευονται.
ονειρο που θα μπορουσαν να εχουν πραγματοποιησει αν η τυχη τους οδηγουσε σε καλυτερους συμβουλους.
δυστυχως ομως αντι να μαθουν απο τα δικα τους παθηματα και να προστατευσουν αλλο κοσμο απο τα ιδια λαθη, συνεχιζουν να προτεινουν την ασκοπη σπαταλη χρηματων σε πραγματα που ουτε το αυτοκινητο κανουν καλυτερο, ουτε τον οδηγο.
η δικη μου διαφωνια εκει υπαρχει, οχι στο αν καποιος εχει δικαιωμα ή οχι να του αρεσει το στρινγκ πουστερ ή οποιο αλλο μπλιμπικομαραφετι...
πραγματικα ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι -και γινομαι κακος- θελοντας να προστατευσω καποιους απο ασκοπες σπαταλες.
δικα σας ειναι τα χρηματα, καντε τα οτι θελετε, βαλτε μπουστερ, βαλτε τουρμο-ταϊμερ, βαλτε μπλιμπλικια, βαλτε οτι σας κατεβει.
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP