Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Δεν ξανακαβαλάω μηχανή ΠΟΤΕ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Pilot πρέπει να είχαμε και οι 2 μας άγιο και τους 12 Αποστόλους μου φαίνεται.....

Πό ρε κόψιμο!!!!

Φίλε έχω χάσει φίλο απο μηχανή, έχω δεί φίλους, αδερφό με γύψους και νάρθηκες, είδα και με λάμες το ξαδερφάκι μου πρόσφατα.... Και λέω αφού την έβγαλα καθαρή τέρμα ας φάω και 10 λεπτά παραπάνω με το αμάξι αλλά να μαι σίγουρος!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Pilot πρέπει να είχαμε και οι 2 μας άγιο και τους 12 Αποστόλους μου φαίνεται.....

Πό ρε κόψιμο!!!!

Φίλε έχω χάσει φίλο απο μηχανή, έχω δεί φίλους, αδερφό με γύψους και νάρθηκες, είδα και με λάμες το ξαδερφάκι μου πρόσφατα.... Και λέω αφού την έβγαλα καθαρή τέρμα ας φάω και 10 λεπτά παραπάνω με το αμάξι αλλά να μαι σίγουρος!
    αδελφέ εγώ πιστεύω είναι να μην σου τύχει... Σίγουρα με την μηχανή διατρέχουμε μεγαλύτερο κίνδυνο ΑΛΛΑ μόνο απο δικιά μας βλακεία ή κάποιου άλλου, η μηχανή δεν έχει μυαλό, ότι της πεις κάνει! Και εγώ έχω δει πολλούς να την πατάνε αλλά 9 στις 10 κάνανε βλακεία! Θέλει πολύ προσοχή και άμεση σύνδεση του μυαλού με τον δεξί καρπό! Μην ζορίζουμε και την τύχη μας παραπανω!

Εγώ πάντως δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μηχανή...το συναίσθημα να ξύνεις γονάτο με 160 στην Κ13 των Σερρών δεν το αλλάζω!

Πάντα όρθιοι ορε!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP