Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 32

Θέμα: Δεν ξανακαβαλάω μηχανή ΠΟΤΕ

Rides
    0

Προεπιλογή

Eιχαμε σαβουρωθει με το ξαδερφο δικαβαλοι μπροστα απο τα δικαστηρια επειδη μας εκλεισε ενας κολογερος ευτυχως μονο γρατζουνιες. Ελπιζω να ηταν το τελευταιο φιλε.
    Και ομως εγω υπολογιζω παρα πολυ μηχανοβιους οταν ειμαι με το αμαξι αλλα οταν σε περνανε απο δεξια σφηνα και περνεις δεξια στροφη τι να κανεις εχω χεστει 2-3 φορες προτιμοτερο ειναι να μου κορναρει και να με προειδοποιει θα τον αφηνα παρα να περνανε ετσι μερικοι γιατι και αυτοι ανθρωποι ειναι κριμα να τους κοπανησεις.

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βεβαια εδω θα πρεπει να αναφερουμε πως και οι μηχανοβιοι δεν ειμαστε παντα και οι καλυτεροι:

Οταν ολα τα αμαξαι ειναι σταματημενα ειναι παραλογο να περναμε με 70 αναμεσα τους (ναι το εχω δει κι αυτο)

Πολυ συχνα μηχανακια χωνονται διπλα στα αμαξια σε διασταυρωση. Αν το αμαξι παρει κλειστα τη στροφη ο μηχανοδιος παει για θυμαρακια αλλα εκει φταινε οι μηχανοβιοι. Αυτο το βλεπω πολυ συχνα με παπακια που ειναι πιο ευκινητα και χωνονται οπου βρουν. Μια φορα ενας την εκανε χοντρα και τον εριξε το αμαξι. Φυσικα δεν εφταιγε το αμαξι.

Οι σφηνες απο δεξια ειναι πολυ συνηθες φαινομενο οταν σε κλεινουν αριστερα. Το προβλημα σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι και αποδεξια και απο αριστερα που πας να περασεις εισαι κατα 60-70% στη νεκρη γωνια του καθρπετη του αυτοκινητου οποτε αυξανεται ο κυνδινος.

Επισης αν μιλαμε για μεγαλες μηχανες σε δρομο σχετικα γρηγορης κυκλοφοριας (λεοφορος) ειναι προβλημα για τα αυτοκινητα οι μηχανες που λογω ευκινησιας αλλαζουν πολυ γρηγορα θεση και ταχυτητα μπερδευοντας τους οδηγους των αυτοκινητων.

Το οτι δε μας προσεχουν καποιοι το ξερουμε.

Πριν ανεβεις στη μηχανη πρεπει να εισαι προετοιμασμενος να πεσεις. Ο κυνδινος ειναι αμεσος. Αν φοβασαι δεν παιρνεις μηχανη. Αλλιως ζεις με αυτο.

Η καλυτερη λυση ειναι η προληψη. Καλες βολτες με οτι κι αν οδηγατε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 10-04-11 στις 14:53

3. The Following 6 Users Say Thank You to Dimzan For This Useful Post:

bill_m3 (10-04-11), Dioskouroi (10-04-11), Jimmakos (10-04-11), manos (11-04-11), PANOS-E60 (10-04-11), stratos (10-04-11)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων

Πριν ανεβεις στη μηχανη πρεπει να εισαι προετοιμασμενος να πεσεις. Ο κυνδινος ειναι αμεσος. Αν φοβασαι δεν παιρνεις μηχανη. Αλλιως ζεις με αυτο.

Η καλυτερη λυση ειναι η προληψη. Καλες βολτες με οτι κι αν οδηγατε
    Ετσι ακριβώς, όσο προσεκτικός και να σαι, υπάρχουν και τα απρόβλεπτα.
    Κινδύνεψα να πέσω και να με παρασύρουν τα αμάξια που γκάζωναν πίσω μου όταν μιά κυρία φαρμακοποιός άδειασε σε μια καμπή του δρόμου την λεκάνη με την σαπουνάδα που καθάριζε το κατάστημα της. Είχα τότε μια ψευτοεντούρο δίχρονη kawasaki και φαντάζεστε τι λάστιχα είχε για άσφαλτο.
    Όταν πηγαίνοντας για νυκτερινή βάρδια στην δουλειά, κάτι πιτσιρικάδες κύλισαν ένα λάστιχο αυτοκινήτου κάθετα στον δρόμο, έτσι απλά για να κάνουν πλάκα, πέρασε δέκατα του δευτερολέπτου νωρίτερα μπροστά μου.

Περαστικά ρε Δημήτρη, ευτυχώς μικρό το κακό.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ ήμουνα στο φανάρι και περίμενα να ανάψει πράσινο!Ο από πίσω μάρσαρε συνέχεια και σε κάποια φάση ξεκινάει και με χτυπάει και σωριάζομαι κάτω!Ενώ το φανάρι ήταν ΚΟΚΚΙΝΟ!Γυρίζω,τον κοιτάζω και περίμενε σαν κύριος να ανάψει το πράσινο ενώ ήμοτν κάτω ακόμα!Ούτε καν ρώτησε αν είμαι καλά!Μετά φυσικά έγινε χαμός!Και μου λέει το κορυφαίο ότι εκεί που μάρσαρε με πατημένο συμπλέκτη και 1η ταχύτητα κατα λάθος άφησε το συμπλέκτη!Σε τί κοινωνία ζούμε!Απορώ!Πώς να πάει μετά μρπστά το κράτος με τέτοιους πολίτες?

Rides
    1

Προεπιλογή

Ελα ρε φιλε, τωρα μολις διαβασα τι επαθες, περαστικα.
    Καλα λεω, οποιος θελει μηχανη πριν βγαλει διπλωμα επισκεψη σε ορθοπαιδικη κλινικη, και οποιος καπνιζει σα μαυρος, επισκεψη σε ΩΡΛ και πνευμονολογικη.Μετα θα ξερει τι παιζει.
    Και παλι περαστικα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Βλέπω πως όλοι μας έχουμε να διηγηθούμε μια τέτοια ιστορία με δίκυκλο!

Μου τα λέγανε όλοι πρόσεχε πρόσεχε και κυρίως πρόσεχε τους άλλους όχι εσένα.... Να που το έπαθα και έμαθα.... Δεν πειράζει, τουλάχιστον όσα παιδιά χτυπάνε να χτυπάνε σαν εμένα και όχι τίποτα παραπάνω.... Αυτό έχω να πώ....

Σας ευχαριστώ και για την συμπαράσταση και για όλα!

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δημητρη ασε τα μηχανακια στην Ελλαδα ζεις
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ που εισαι καλα και μιλαμε και κουνας τα ακρα σου

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

περαστικά και απο δω φίλε..αν δεν νιώθεις πλεον άνετα και φοβάσαι τοτε καλα κάνεις και την παρατάς.. Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως γενικά δεν έχουμε καθόλου αυτοκινητιστική παιδεία και τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα στους δρόμους ειδικά για τους μοτοσυκλετιστές.. Πάντα φουλ εξοπλισμό(ποιοτικό εννοείτε και όχι κάτι μ@λακιες που φοράνε κάποιοι για να μην τους γράψουν) και πολύ προσοχή, πρέπει ουσιαστικά να ''περιμένεις'' την βλακεία του άλλου..
    Βέβαια εγώ την ζημιά την έπαθα στην Αγγλία και έμεινα 1 μήνα στο νοσοκομείο αλλά τι να πεις...

Βέβαια το ποιο ''εντυπωσιακό'' μου ''δημιούργημα'' το έκανα μέσα στο χωριό οταν μια θεια βγήκε απο την αυλή της σε τυφλή στροφή και κατέστρεψα το 3 μηνών CBR-600RR μου.. εγώ μόνο καψίματα και κάτι μώλωπες! Xαϊλαντερ να'ουμ!

Ιδου!

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Και φυσικά όταν έγινα καλά πήρα χιλιάρα! Μη πουν οτι φοβήθηκα κι'ολας!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Pilot πρέπει να είχαμε και οι 2 μας άγιο και τους 12 Αποστόλους μου φαίνεται.....

Πό ρε κόψιμο!!!!

Φίλε έχω χάσει φίλο απο μηχανή, έχω δεί φίλους, αδερφό με γύψους και νάρθηκες, είδα και με λάμες το ξαδερφάκι μου πρόσφατα.... Και λέω αφού την έβγαλα καθαρή τέρμα ας φάω και 10 λεπτά παραπάνω με το αμάξι αλλά να μαι σίγουρος!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Pilot πρέπει να είχαμε και οι 2 μας άγιο και τους 12 Αποστόλους μου φαίνεται.....

Πό ρε κόψιμο!!!!

Φίλε έχω χάσει φίλο απο μηχανή, έχω δεί φίλους, αδερφό με γύψους και νάρθηκες, είδα και με λάμες το ξαδερφάκι μου πρόσφατα.... Και λέω αφού την έβγαλα καθαρή τέρμα ας φάω και 10 λεπτά παραπάνω με το αμάξι αλλά να μαι σίγουρος!
    αδελφέ εγώ πιστεύω είναι να μην σου τύχει... Σίγουρα με την μηχανή διατρέχουμε μεγαλύτερο κίνδυνο ΑΛΛΑ μόνο απο δικιά μας βλακεία ή κάποιου άλλου, η μηχανή δεν έχει μυαλό, ότι της πεις κάνει! Και εγώ έχω δει πολλούς να την πατάνε αλλά 9 στις 10 κάνανε βλακεία! Θέλει πολύ προσοχή και άμεση σύνδεση του μυαλού με τον δεξί καρπό! Μην ζορίζουμε και την τύχη μας παραπανω!

Εγώ πάντως δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μηχανή...το συναίσθημα να ξύνεις γονάτο με 160 στην Κ13 των Σερρών δεν το αλλάζω!

Πάντα όρθιοι ορε!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP