Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 59

Θέμα: Πάμε....πίστα.

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλησπέρα και απο μένα...πρίν λίγο έφυγε και ο μανωλιός για να πάει σπίτι του και αυτός...
    ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο διήμερο, με ωραία παρέα, και πάρα πολύ καλό καιρό...άσχετα απο
    κάποια θέματάκια, όλα πείγαν ρολόι και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε...ο μανωλάκης με
    πρόβλημα στον σαζμάν (πάλι τα ίδια), κατάφερε και έριξε στο 1.32.7, το οποίο είναι τρελο
    νούμερο για το αμάξι...νομίζω πως εκεί τελειώνει σχεδόν και τα περιθώρεια για καλύτερο
    χρόνο είναι τόσο μικρά που είναι πλέον και ασήμαντα...εγώ ως κουλάδι, έγραψα 1.37, αν
    και έχασα έναν γύρο πολύ καλό με του μάνου το αμάξι, επειδή έμεινε απο βενζίνη...περίπου
    κάτω απο 1.35 υπολογίζω, αλλά ότι και να λέμε τώρα είναι άκυρο. οπότε μένουμε στο 1.37.
    για να είμαι ειλικρινής, ευχαριστήθηκα πιο πολύ το ντρίφτ, παρά το χρονομετρημένα...τα
    πρώτα λάστιχα που είχα μαζί μου παρέδωσαν πνέυμα, βγάζοντας λινά στην μέση των
    ελαστικών, με περίπου μια επιφάνεια 15 - 20 πόντων...αυτό σαν αποτέλεσμα είχε, το αμάξι
    να ντριφτάρει σαν τρελό, με πάνω απο 120 χιλιόμετρα...ο λεωνίδας την άκουσε λιγάκι στην
    τελευταία στροφή, όπου με τετάρτη και 130 χιλιόμετρα, βγήκαμε στην ευθεία με τα τέσσερα,
    για αρκετά μέτρα...
    ο ψηλούλης έκανε την παρθενική του βόλτα με το πλοίο μου, και δηλώνει απο τώρα, τρελός
    πιστάκιας για το μέλον...το σαββάτο μάλιστα, θα πάμε να πάρει και κράνος...χαχαχα.
    όπως πάντα, άψογος για παρέα και πολύ ευχάριστοι άνθρωποι και αυτός και η γυναίκα του.
    ο σπυράκος, πολύ ωραίος οδηγός και τα πιάνει τα κόλπα πολύ εύκολα...χώρια ότι είναι και
    αυτός και η παρέα του και γαμώ τα παιδιά...υπάρχει αρκετό υλικό απο βίντεο, και απο μένα
    και απο τον μανωλάκη ο οποίος είδη μου λείπει...
    για δυο πράγματα λυπάμαι μόνο...το πρώτο είναι που δεν ήταν μαζί μας ο πολυαγαπημένος
    μου συμπέθερος, ο οποίος μου λείπει και αυτός πάρα πολύ, και το ότι δεν γίνονται τέτοιες
    συναντήσεις τακτικά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 10 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (10-04-11), chief (10-04-11), Dr. Yamastura (10-04-11), gant (10-04-11), Leonidas_E39 (10-04-11), m-power_01 (11-04-11), manos///3 (11-04-11), mormon (11-04-11), Panos 316T (11-04-11), stratos (11-04-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP