φανουλη ειπες τη σωστη κουβεντα.
κατ΄εμε το στρινγκ πουστερ ειναι μια π@παρια και μιση.
δεν ειναι θεμα αλογων.
κανε μια ευρεση στο google θα δεις οτι οι περισσοτεροι το βγαλανε στην πορεια.
οσο για τα αλογα, στην ηλικια σου ειχα αυτοκινητο 55 ιππων και δεν επαθα τιποτα.
οποιος ειχε 70 αλογα ηταν βασιλιας...
τωρα βεβαια, αλλαξαν οι εποχες. 200 αλογα σου λεει και σερνεται!
θελει στρινγκ πουστερ να ξυπνησει...
τι να πω δεν ειναι δικα μου τα λ7 που πετατε, βαλτε το.
καλα τα λεει το γραφειο τυπου του μπουλεκου!
ελπιζω να βαλει και καμια διαφημιση στο φορουμ, να μην του γινεται δωρεαν προωθηση...
η δοκιμη ειναι και αυτη μια μεγαλη "απατη".
δεν υπαρχει ανθρωπος που θα παει θα το δοκιμασει στο τετραγωνο και δεν θα το κρατησει.
βελτιωνει την αποκριση στην αρχικη διαδρομη του γκαζιου διδοντας την ψευδαισθηση του πιο ζωντανου αυτοκινητου.
πραγμα που εντυπωσιαζει αρχικα στα στενακια της μεταμορφωσης.
οταν ομως ο χρηστης ζησει αρκετα με το αυτοκινητο καταλαβαινει οτι απο τη μεση του γκαζιου και μετα η διαφορα ειναι αμελητεα.
ετσι εκει που το χρειαζεται (στις προσπερασεις ας πουμε) δεν θα κανει τη δουλεια για την οποια αποκτηθηκε.
εκτος αν δεχθουμε οτι καποιος ταξιδευει πατωντας ελαχιστο γκαζι με χαμηλη ταχυτητα και θελει να προσπερασει χωρις κατεβασματα.
απο τη στιγμη που οτι μετρησεις εχουν γινει με αυτο το μαραφετι δεν δειχνουν βελτιωση της επιταγχυσνης (αν καποιος εχει αλλη γνωμη ας ποσταρει να τα δουμε) το μονο που δημιουργει ειναι ψευδαισθηση.
αντιθετα ομως δεν δημιουργει ψευδαισθηση στην καταναλωση η οποια απ΄οτι λενε πολλοι που το βαλανε αυξανεται 5-10%.
επισης το αυτοκινητο γινεται πιο αποτομο ατην πολη (κινηση, παρκαρισμα) πραγμα που στο τελος γινεται κουραστικο.
τελος σε στροφιλικι η παρμβολη του μαραφετιου κανει το αυτοκινητο να συμπεριφερεται χειροτερα.
γιατι αραγε οι περισσοτεροι που το βαζουν καταληγουν μετα απο καιρο να το εχουν μονιμα κλειστο και με καποια ευκαιρια να το βγαζουν εντελως?
οσο για την εππαγελματικη επαρκεια και τη φοβερη πατεντα του μπουλεκου δεν θα ηθελα να πω κατι, εκτος της συμπεριφορας που αντιμετωπισα εγω οταν ετυχε να τοποθετησω στο αυτοκινητο μου επειτα απο συσταση φιλου.
επειδη δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο το μοντελο με το κουμπι τοποθετηθηκε το απλο (με δυνατοτητα να μπει το κουμπι αργοτερα).
σε πολυ λιγο τους πηρα τηλ. και ζητησα να μπει το κουμπι. κλεισαμε ραντεβου και το κουμπι τοποθετηθηκε.
κοστος?
ναι ισως εγραφε "θυμα" στο κουτελο του ανθρωπου που εστειλα, και το κουμπι των 50 σεντς (το οποιο μαλιστα χαλασε καποια στιγμη μενοντας στο μονιμα στο κλειστο, ευτυχως), κοστολογηθηκε 60 ευρω!!!
(χωρις αποδειξη βεβαια...)
αν το ειχα παει εγω θα του ελεγα να το βγαλει, αλλα δυστυχως ειχα στειλει το αυτοκινητο με δικο μου ανθρωπο, κι ετσι το αφησα να παει στο καλο...
εν κατακλειδι το προϊον αυτο ειναι κατα την αποψη μου μη χρειαζουμενο σε ενα αυτοκινητο bmw.
ο κατασκευαστης εχει κανει τοσο κοπο να δωσει τις ιδανικες καμπυλες στους χαρτες του γκαζιου, κι εμεις σωνει και καλα θελουμε να τις χαλασουμε.
ας το κανει οποιος θελει ειναι ελευθερος φυσικα, αλλα μην επιμενει να επενδυσει την επιλογη του με αποκλειστικα θετικα σχολια
τελος για καποιους ελληναρες φιλους μας καλυτερα να τρωνε (και να ρουφανε τον φραπε τους) παρα να μιλανε και να επιμενουν για θεματα τα οποια δεν γνωριζουν.![]()