-
Σήμερα ήταν πραγματικά πολύ όμορφη μέρα!Μπήκα για πρώτη φορά στην πίστα με οδηγό τον Θωμά,ο οποίος το σκύλιασε το Μ3 την ώρα που ήμουν μέσα!Με το που τελειώνουν οι πρώτοι 1-2 γύροι για να ζεσταθούν λάδια-λάστιχα και αρχίζει το παιχνίδι ο Θωμάς, κατακλύστηκα απο αδρεναλίνη!Πραγματικά δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ!Ο Θωμάς και ο Μάνος είναι πολύ δυνατά χέρια και ξέρουν να οδηγούν πολύ καλά και με ακριβεία τα εργαλεία τους!Κάπου στις 3 η ώρα το μεσημέρι τρώγαμε όλες τις Σέρρες για να βρούμε ανοιχτό βουλκανιζατέρ (ήταν και Σάββατο) να περάσουμε τα λάστιχα στο αυτόκινητο μιας και έιχαν μείνει στη κυριολεξία με τα λινά!Το βουλκανιζατέρ στην πίστα δεν μπορούσε να τα αλλάξει γιατί δεν ταίριαζε το μηχάνημα,δεν κατάλαβα ακριβώς!
Ήμασταν πολύ όμορφη παρέα σήμερα!Από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα που φύγαμε η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα!
Υ.Γ. (1) Θα ανεβούν φώτο από τα 2 πίσω λάστιχα του Θωμά που ήταν με τα λινά απλά πρέπει να βρω το καλώδιο του κινητού!
Υ.Γ. (2) Θωμά φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τους γύρους που κάναμε!Όλη την ώρα το σκέφτομαι!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis_compact : 10-04-11 στις 01:10
-
The Following 5 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:
aristent (10-04-11), gant (10-04-11), Leonidas_E39 (10-04-11), Thomelef (10-04-11), Vasilis (10-04-11)
-
μπράβο μάγκες! δυστυχώς δουλεύω και δεν μπόρεσα να ανέβω.. έκανε και καταπληκτική μέρα σήμερα!
πάντως πήρα την δόση μου την προηγούμενη Δευτέρα, πήγαμε με τον κουμπάρο με τις μηχανές και λιώσαμε από τις 9 μέχρι τις 7 το απόγευμα! είχαμε να μπούμε και κάνα χρόνο...του δώσαμε και κατάλαβε!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

-
The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:
gant (10-04-11), giannis_compact (10-04-11), Thomelef (10-04-11)
-
μπραβο παιδια. Ειμαι σιγουρος οτι περασατε πολυ καλα.
Αυτες τις ωρες ημουν στα Γρεβενα και περνουσα θερινα λαστιχα στο αυτοκινητο της γυναικας μου.
Επισης περασα και απο το Αργος Ορεστικο για να προετοιμασω μια δουλιτσα...

χμ!χμ!
-
The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:
-
Μπραβο σας!!!!
Ειναι σιγουρο οτι ηταν πολυ ευχαριστο το σαββατιατικο πρωϊνο σας!!!!...τι πρωϊνο δηλ.?..... αφου σας πηρε 5 το απογευμα και ευτυχως που σας "τελειωσαν" τα λαστιχα γιατι αλλιως.........
μεχρι τωρα!!!!!
Θωμα!!!
και εσυ CSL???

χεχεχεχε ενταξη ρε το ξερω!!!!.....στις φωτο φαινεται πιο ομορφο απο του Μανου(σορυ Μανο
)....αλλα φανταζομαι οτι απο κοντα πρεπει να φαινεται πιο τερατακι του Μανου,........καλα για ηχο???? .....ξερω πιο ακουγεται καλυτερα!!!!!
Βαλτε τα βιντεο!!!.... να τα δουμε/ακουσουμε!!!!!
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP