Εσύ αναισθησιολόγος, ο παππούς μου στο ΚΑΤ είσοδο, η γιαγιά μου αποκλειστική, ο πατέρας μου οδηγός με 5ης 35 χόνια.....
Έχω δεί κ εγώ κ έχω ακούσει πολλά........... Και για 10 μέτρα είναι απαραίτητο το κράνος πλέον!
Εσύ αναισθησιολόγος, ο παππούς μου στο ΚΑΤ είσοδο, η γιαγιά μου αποκλειστική, ο πατέρας μου οδηγός με 5ης 35 χόνια.....
Έχω δεί κ εγώ κ έχω ακούσει πολλά........... Και για 10 μέτρα είναι απαραίτητο το κράνος πλέον!
Πριν πολλά χρόνια έχασα φίλο με μηχανή (ηταν δικάβαλος και ο πίσω ήταν σε κόμμα από το ατύχημα...δεν ξέρω τι έγινε τελικά με αυτόν...) ... δεν γνωρίζω τίποτα για μηχανές και απλά δεν ανεβαίνω ποτέ σε μηχανή....
Περαστικά φίλε και καλοπούλητο να είναι ...![]()
Δημητρη, ειναι γνωστο οτι πρεπει να προσεχει κανεις με μηχανη πιο πολυ τους αλλους και τον κωλοδρομο, παρα τον εαυτο του...
Περαστικα και να κανεις το σταυρο σου.
Και επισης πως εχουμε καταντησει η κωλοκοινωνια τοσο ΖΩΑ ??!!
Ξαπλωνει ο αλλος διπλα σου, και συνεχιζεις σαν να μην τρεχει τιποτα !
Ασ'τα να πανε...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Περαστικά και απο εμένα Δημήτρη. Κυκλοφορώ και εγω με ένα παπί και ξέρω πόσο κινδυνεύουμε αλλα είναι μεγάλη εξυπηρέτηση μες στην βρωμο-Αθήνα...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...