Το πήρα απόφαση.....
Σηκώθηκα το πρωί μια χαρά καιρός και κάτι μου έλεγε να πάρω το κράνος μαζί....
Φοράω το κράνος και μόλις φτάνω Κηφισιά να πάω στην δουλειά μου πετάγεται απο στόπ μια κωλόγρια και για να την αποφύγω πάτησα απότομα φρένο ψάρεψε το τιμόνι και έσκασα κάτω σαν καρπούζι!!!!!!
Και να πείς έτρεχες ρε φίλε.... Μίνιμουν ταχύτητα είχε σήμανση για 50 και πήγαινα με 25!
Ευτυχώς φορούσα το κράνος γιατί αλλιώς θα είχαμε άλλα!
Το άλλο θέμα είναι πως η θείτσα σηκώθηκε κυρία και έφυγε χωρίς να κοιτάξει κάν! Ούτε το γκάζι πάτησε δλδ οτι φοβήθηκε τπτ!
Απλά έβαλε 2α και συνέχισε την πορεία της!
Οι δε μπαστουρνόβλαχοι απο την κακαβιά και τους αγίους σαράντα που φτιάχνανε ένα πεζοδρόμιο εκεί ούτε που ιδρώσανε.... Ρε κανείς?
Σηκώθηκα πάνω και είδα οτι είχα μια γρατζουνιά στο ένα γόνατο και γρατζουνιές στο άλλο πόδι γάμπα κλπ....
Πάλι καλά.... Το μηχανάκι δεν έπαθε τίποτα και συνέχισα την πορεία μου μέχρι το πλησιέστερο φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες και πήγα για δουλειά με τα 1000 ζόρια!
Και ρωτώ κύριοι: πως γίνεται όλοι και όλες αυτές εκει έξω να χουν δίπλωμα? Πως γίνεται να μην τους ελέγχει κανένας? Πως γίνεται τα στρουμφάκια να γράψουν εμένα πχ ή επειδή θα χω δυνατή μουσική ή θα χω φιμέ ή angel eyes και αφήνουν αυτούς τους δολοφόνους έτσι?
Το μηχανάκι είναι πρός πώληση πλέον.... Χίλιες φορές το αμαξάκι μου παρά την επόμενη φορά να καταλήξω σακάτης απο έναν ή κάποια που δεν ήξερε να διαβάσει τα σήματα και απέκτησε δίπλωμα με ένα 5κιλο ελαιόλαδο απο το χωριό!