Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Προβλημα με Xenon!

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή Προβλημα με Xenon!

Ειχα παραγγειλει ενα σετακι xenon κ περιμενα πως κ πως να το βαλω. Το σετακι για να καταλαβετε ειναι ξεχωριστο για το καθε φαναρι, παρακατω στην φωτο βλεπετε πως ειναι ακριβως:

(Info: Με τον κοκκινο κυκλο εχω σημειωσει το σημειο που γινεται η συνδεση με την μαμα φισα του φαναριου. Με τον μπλε κυκλο ειναι οι μετατροπεις που δινουν μαζι στο σετ λογο διαφορετικων ρευματων για να μην πεταει ενδειξη..)

Το προβλημα μου ειναι το εξης ομως, οταν τα αναβω παραμενουν ανοιχτα για 2-3 λεπτα κ μετα απο λιγο σβηνουν με μια διαφορα 5 δευτερ. μεταξυ τους. Η συνδεση τους εγινε πανω στην μαμα φισα που βγαζει το φαναρι κ ολο το υπολοιπο απλα ειναι οπως φαινεται στην φωτο! Το τσεκαραμε κ ειδαμε οτι η μαμα φισα του φαναριου συνεχιζει να δινει ρευμα κανονικα ακομα κ οταν αυτα ηταν σβησμενα, οποτε απο την φισα η προβλημα απο το αμαξι δν νομιζω να ειναι.. Να πω οτι εχουν προβλημα οι μετασχηματιστες, αλλα κ οι 2 ?? Καμια ιδεα τι φταιει γιατι εχω ξενερωσει ασχημα..

(το αμαξι ειναι ενα Ε46 Coupe Facelift 2004)

Περιοχή
    Kalamata
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κανονικα φιλε μου θα επρεπε να αναβουν, μια που τα εβαλες και μια που επρεπε να αναψουν, λογικα δεν εχεις κανενα προβλημα με τη μαμα φυσα. Εγω που ειχα βαλει κατι παρομοιο δεν ειχα κανενα προβλημα, τωρα τι να σου πω τσεκαρε παλι τα φις στις ενωσεις? Υποθετο οτι το εχεις κανει!

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι τα τσεκαρα καμια 15αρια φορες, τα εβγαλα τα ξαναβαλα το ιδιο κανουν. Εβγαλα κ τα "καλωδια-μετατροπεις" μηπως εφταιγαν αυτα κ τα συνδεσα κατευθειαν επανω παλι τα ιδια κανει.. Σκεφτομαι μηπως ειναι οι μετασχηματιστες αλλα πρεπει να βρω αλλους να τους κουμπωσω ισα για να τσεκαρω να δω οτι αναβουν κ δν μου κανει το ιδιο.. Επισης αν μου σβησουν, τα κλεινω με τον διακοπτη κ τα ανοιγω παλι θα αναψουν επι τοπου αλλα μετα απο λιγο παλι θα σβησουν! Δλδ στην ουσια πρεπει ανα 3-4 λεπτα να τα ανοιγοκλεινω..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SoNiC_77Gr : 08-04-11 στις 13:53

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ενα αλλο που σκεφτηκα ειναι μηπως χρειαζεται περισσοτερο ρευμα κ γι'αυτο δν μενουν συνεχεια ανοιχτα? Η μονη συνδεση που εχω κανει ειναι απο τους μετασχηματιστες στην καλωδιωση του φαναριου. Εχω δει οτι καποια xenon εχουν καλωδια ωστε να συνδεθουν ταυτοχρονα κ με την μπαταρια κ με την καλωδιωση του φαναριου. Ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω, αλλιως δν θα αναβαν καθολου.

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κ επισης κατι αλλο που καθως εψαχνα το ειδα, λενε οτι χρειαζεται να γινει κ flash o LCM (Light Module Control) για να δεχθει τα xenon (πριν δεν ειχα xenon!). Πως γινεται αυτο ρε παιδια?

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

θελει προγραμματισμο

πας ή αντιπροσωπεια ή σε οποιονδηποτε εχει το λογισμικο κ τον εξοπλισμο να μπει μεσω OBD στο αυτοκινητο σου

κ ενημερωνει πλεον το αυτοκινητο σου οτι εχεις xenon!

προσοχη...στο δικο μου εχασα την δυνατοτητα του πανω κατω

ετσι το ρυθμιζεις σωστα να μην ενοχλει κ μενει μονιμα εκει!

εχεις προτζεκτορες να φανταστω ε?

αν ναι...κανενα προβλημα για στραβωμα στους απεναντι!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι εχω προτζεκτορες κ συγκεκριμενα τους εχω αλλαξει τους μαμα με aftermarket που εχουν ακομα καλυτερο κοψιμο της δεσμης οποτε δεν στραβωνει με τιποτα τους απεναντι. Ενταξει την ρυθμιση του πανω-κατω την κανω κ χειροκινητα απο το φαναρι δν ειναι προβλημα αυτο.. Οποτε απλα θελει να το συνδεσω σε εγκεφαλο για να γινει η αναβαθμιση..

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφού έχει τις προεκτάσεις για να μην βγάζει καμμένη λάμπα πρέπει να γίνει και πάλι προγραμματισμός? Ετσι και αλλιώς μια αντίσταση είναι για να βλέπει κκατανάλωση κανονικής λάμπας.

Μήπως υπερθερμαίνονται για κάποιο λόγο?

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

εστω κ μια διαρροη να χεις , θα χεις θεμα μια ζωη...

περνα τον προγραμματισμο κ καθαρισες!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν δουλευουν δεν μου βγαζει καποια ενδειξη μεσα. Με το που σβηνουν μου πεταει μεσα στο καντραν την ενδειξη καμενης λαμπας. Το εχω τσεκαρει κ αυτο με την υπερθερμανση, οι μετασχηματιστες δεν προλαβαινουν ουτε καν να παρουν θερμοκρασια μεγαλη, γιατι τους πιανω κ ναι μεν ειναι λιγο ζεστοι αλλα φαντασου οτι τους κραταω κανονικα χωρις να καιγομαι, οποτε μαλλον θεμα προγραμματισμου ειναι.. (ελπιζω δηλαδη, αλλιως εχουμε θεμα..)

11. The Following User Says Thank You to SoNiC_77Gr For This Useful Post:

stratos (09-04-11)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP