-
Τα φρενα λειτουργουν τελεια και δεν το λεω επειδη τα εβαλα εγω,απλα πιστευω οτι θα επρεπε να ηταν ετσι απο το εργοστασιο.Μην το θεωρειται υπερβολη εγω το λεω και το ξαναλεω τα BMW δεν εχουν φρενα οταν θα τα χρειαστουμε σε μια δυσκολη,οπως ενας ''Γαλλος''που φρεναρεις και το νιωθεις.Σ εμας υπαρχει αυτο το προοδευτικο που δεν σου δινει την αισθηση του φρεναρισματος που ηθελα εγω.Τωρα λοιπον υπαρχει το προοδευτικο με την διαφορα οτι το 36αρι φρεναρει.Δοκιμες εγιναν μεχρι που χρωματισαν οι δισκοι σε ελαφρως μπλε!!!!!Οι συνθηκες ηταν σε ευθεια με λιγα, με πολλα και σε συνεχομενα στροφιλικια.Οι εντυπωσεις?Αυτο που ηθελα.Ειμαι απο αυτους που την ψαχνουν τοσο πολυ,σε σημειο σπ@σ@ρχιδισμου!Οσο για την διαφορα χιλιοστων δισκοπλακας εμπρος με πισω,κοιτα στα group vag(leon,octavia,golf κτλ).Θελω να πω οτι δεν εχει χαλασει καμια γεωμετρια οσον αφορα το φρεναρισμα και για ακομα καλυτερα θα ηταν αν εβαζα σωληνακια υψηλης.Φαντασου κιολας οτι δεν ειμαι φρενακιας αλλα μ αρεσει το τελειο,οταν θα το χρειαστω θελω να το εχω και να το εχω σωστα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sofos 2.8i : 07-04-11 στις 10:31
-
The Following 2 Users Say Thank You to sofos 2.8i For This Useful Post:
Panos 316T (07-04-11), ziaba (07-04-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP