Το αγαπημενο μου Μ5 ολων των εποχων παραμενει το Μ5 Ε34 ξεκαθαρα.Τελικα η ''γενια'' των στρογγυλοφαναρων BMW με εχει σημαδεψει.
Χθες εμαθα οτι καλος μου φιλος ιδιοκτητης CSL μαυρης αγορασε και Μ5 Ε34 μαυρο γνησιο ελληνικο 3.8 Nurburgring Edition....να το χαιρεται λοιπον!
insane in the ///Midbrain
oldcarskickass (06-04-11)
giannis_compact (06-04-11)
E28, Και εννοείται το τελευταίο χειροποίητο Μ5 (ΕΙΔΙΚΑ το touring)
Αλητεία ρε γμτ, με το που το βλέπεις ΞΕΡΕΙΣ ότι έπρεπε ήδη να είχες κάνει δεξιά.
Ειδικά αυτή η throwing star ζαντούλα και το κτήνος των 3,8 λίτρων στις 7 και είναι να ανασταίνει και νεκρούς.
και γω παιδια ενω δεν μπορω να πω οτι με συγκινησε το F10 εδω και λιγες μερες συνανταω ενα σχεδον καθε μερα πηγαινοντας στη δουλεια και το αυτοκινητο παιδια ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.καμια σχεση με τις φωτογραφιες.
Ε39 Μ5 δεν ξερω το εχω ερωτευτει απ την μερα που το βγηκε η 1η διαφημιση του Ε39 Μ πακ(ενα κοκκινο διαφημιζαν τοτε αν θυμουνται καποιοι)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 06-04-11 στις 10:58
zaharias (06-04-11)