Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασίλη, μήπως έχεις κάποιο φίλο / γνωστό, έμπορο αυτοκινήτων να σου δανείσει τις πινακίδες ΔΟΚ που έχει ;;
Θεωρώ οτι είναι η πιό καλή λύση,μια και σε αυτές εχουν και ασφαλιστική κάλυψη.
Οντως οπως γραφει ο φιλος παρακατω πρεπει να το οδηγει ο εμπορος κ μονο...αλλιως παραμενει παρανομο!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε βασίλη, τί παλιόκοσμος είμαστε...Δεν ενδιαφέρεται κανείς (δημόσιος υπ.) να βοηθήσει!
Βρες κάποιον φίλο-γνωστό με Bmw ασημί cabrio και πάρε του τις πινακίδες για την μεταφορά μόνο!
απαπαπαπα....να βαλει κ αλλος το κεφαλι του στο ντορβά?
οτι ειναι να παθω να το παθω εγω ρε γρηγορακη...τι μου φταινε οι αλλοι?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
Bασιλη ακου τι γινεται.Εγω εκανα χρηση της πινακιδας Μ αυτον τον μηνα.Ειναι ενα χαρτονι ασπρου χρωματος με το γραμμα Μ πανω και με επισημη σφραγιδα της εφοριας και τα στοιχεια του αυτοκινητου και για διαρκεια 2 ημερων καθε μηνα.Η δικαιολογια μπορει να ειναι ''μετακινηση για συντηρηση'',''μετακινηση προς δειγματισμο και πωληση'' κ.α.Αυτο που θες να κανεις,να το μεταφερεις στην επαρχια ή οπου αλλου γινεται και δεν γινεται.Ειναι σαν κενο νομου το οποιο μπορεις να το εκμεταλλευτεις προς οφελος σου.Βεβαια πρεπει να προσεχεις μιας και το αυτοκνητο ειναι ανασφαλιστο προς τριτους και σε περιπτωση κλοπης.Το χαρτι αυτο το επιστρεφεις στην εφορια σου.Εγω το εκανα στην εφορια Αμαρουσιου και για να παω την Μ3 Ε46 μου προς τεχνικο ελεγχο και πωληση οπως τελικα εγινε.
αυτο της ειπα της ρουφιανας...οτι θελω να πα να το πουλησω στην επαρχια (κ καλα) κ μου τα μασουσε...

ξερεις μηπως ποιος ειναι ο νομος αυτος να τον διαβασω (για να μην ψαχνω μια ωρα??)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αυτοκίνητο που φέρει τις ΔΟΚ πινακίδες πρέπει να το οδηγεί μόνο αυτός που φαίνεται σαν κάτοχος των πινακίδων, αλλιώς υπάρχει πρόστιμο!!