Vasilis (05-04-11)
Οντως οπως γραφει ο φιλος παρακατω πρεπει να το οδηγει ο εμπορος κ μονο...αλλιως παραμενει παρανομο!
απαπαπαπα....να βαλει κ αλλος το κεφαλι του στο ντορβά?
οτι ειναι να παθω να το παθω εγω ρε γρηγορακη...τι μου φταινε οι αλλοι?
αυτο της ειπα της ρουφιανας...οτι θελω να πα να το πουλησω στην επαρχια (κ καλα) κ μου τα μασουσε...
ξερεις μηπως ποιος ειναι ο νομος αυτος να τον διαβασω (για να μην ψαχνω μια ωρα??)
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Σχετικό !! Οπως όλα στην Ελλάδα άλλωστε !!
Εγώ έχω πάει 15 ημέρες διακοπές με ΔΟΚ επειδή στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που αγόραζα δεν είχαν ολοκληρώσει την διαδικασία μεταβίβασης.
Αλλωστε μπορείς να ισχυριστεις οτι είσαι υπάλληλος της επιχείρησης του εμπόρου, πελάτης και κάνεις τεστ ντραιβ, κλπ, κλπ. είπαμε όλα γίνονται.
Έχουν γράψει με πρόστιμο τον αδερφό του κολλητού μου (έμπορος αυτ/των) επειδή οδηγούσε αυτός και όχι ο κάτοχος των ΔΟΚ! Ισχυρίστηκε βέβαια ότι πήγε δοκιμή το αυτοκίνητο με πελάτη, κάτι που ήταν αληθινό, αλλά έπεσε σε ξεροκέφαλο αστυνομικό και δεν άκουγε τίποτα!! Είναι να μην σου τύχει...
Samaro (05-04-11)
Λοιπόν, μετά απο ερώτηση σε φίλο, έμπορο αυτοκινητων :
Πινακίδες Μ δεν δίνει η εφορία παρα μόνο σε επαγγελματικά οχήματα η σε αυτοκίνητα που μεταφέρονται σε διαφορετικό τόπο για άλλους λόγους (π.χ. για εκτελωνισμό)
Σχετικά με τις πινακίδες ΔΟΚ γίνεται αυτο που είπα πιό πάνω αλλά και για μεγαλύτερη κάλυψη, μπορεί να γίνει και μιά σχετική εξουσιοδότηση απο τον έμπορο.
S8N (05-04-11)
Αυτα τα ημιτασιον με φοβιζουν σπυρακο...
ασε που δεν εχω κρατησει φωτο την αδεια μου...
δλδ την ξεχναμε την Μ πινακιδα ε?
ωραιο κρατος!
κοιτα πως σε κανουν παρανομο!
θα φτιαξω θρεντακι με την αυτην την εμπειρια μου...ελπιζω οχι μεσα απο το κρατητηριο....γιατι αλλο τροπο δεν βρισκω απο το να το παω νυχτα!
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Samaro (05-04-11)