Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Λάδι στην ποδιά μου? Λαδι στην Ποδιά μου!!

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή Λάδι στην ποδιά μου? Λαδι στην Ποδιά μου!!

Καλησπερα, καθώς καθάριζα σημερα τα πλαστικα του κινητηρα ειδα μεσα και κατω στο πατωμα της ποδιας λάδια που με σκονη μαζι...ηταν σαν λασπη ενα πραγμα..
    Βγαζοντας το πλαστικο εμπρος με το σημα της bmw ωστε να εχω καλυτερη εικονα ειδα δυο σωληνες μπροστα και κατω απο τον ιμαντα ενας ασημενιος σαν πεταλο σχημα που φευγει απο τον κινητηρα και ενας ακομη κουρμπαριστος να εχουν λαδια επανω τους οχι τιποτα τραγικο αλλα ηταν σαν να ετρεξε λαδι και απο την σκονη εγινε λασπη και αυτο.
    Κοιταξα τα υγρα του τιμονιου ηταν μεχρι πανω οκ.
    Νερα επρεπε να συμπληρωσω
    και λαδια κινητηρα ηταν οκ
    Ειμαι ασχετος με κινητηρα προσπαθησα να δωσω περιγραφικα αυτο που ειδα
    Καμια ιδεα?
    ΒΜW FANS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παρακολούθησέ το για μερικές εκατοντάδες km. Μπορεί να είναι από μικροδιαρροή έως λάδια που έπεσαν από αδεξιότητα κατά το service. Ο κινητήρας (μπλοκ) είναι καθαρός γενικά?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Διονύση και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και 99% των Ε46!Χάνει απότην αντλία του υδραυλικού τιμονιού!

4. The Following 5 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Dathanaso (03-04-11), katsaraios (04-04-11), S8N (03-04-11), stavr (03-04-11), zaharias (04-04-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό ίσα-ίσα που δακρύζει δε φαίνεται στη στάθμη!2-3 σταγόνες να τρέξουν έγινε το κακό!Δε χάνει μεγάλες ποσότητες!

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρακολούθησέ το για μερικές εκατοντάδες km. Μπορεί να είναι από μικροδιαρροή έως λάδια που έπεσαν από αδεξιότητα κατά το service. Ο κινητήρας (μπλοκ) είναι καθαρός γενικά?
    Ναι φιλε μου Καθαρός ειναι
    ΒΜW FANS

7. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

S8N (03-04-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διονύση και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και 99% των Ε46!Χάνει απότην αντλία του υδραυλικού τιμονιού!
    Γιαννη το επισκευασες?αν ναι με τι κόστος?
    Αν όντως ειναι αντλια βγαζει προβληματα αν ναι τι?
    ΒΜW FANS

Προεπιλογή

Όπως τα λέει ο Γιαννης ! Τα μαρκουτσια του υδραυλικου είναι. Δεν εγιν κάτι τραγικό . Καθάρισε τα... Αν θέλεις πέρασε τα με λίγο πετρέλαιο που τα φουσκώνει και κόβει μικροδιαροες. Αν το χαλί παραγινει , επειδή είναι ψιλοακριβα ,μπορείς να πας σε ένα μαρκουτσα να στα επισκευάσει. Αλλάζουν το λάστιχο με πολύ λιγότερο κόστος

10. The Following 8 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (03-04-11), Dathanaso (03-04-11), giannis_compact (04-04-11), Kostas_1 (03-04-11), S8N (03-04-11), Stefanos_Cool (07-04-11), Vasilis (04-04-11), zaharias (04-04-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως τα λέει ο Γιαννης ! Τα μαρκουτσια του υδραυλικου είναι. Δεν εγιν κάτι τραγικό . Καθάρισε τα... Αν θέλεις πέρασε τα με λίγο πετρέλαιο που τα φουσκώνει και κόβει μικροδιαροες. Αν το χαλί παραγινει , επειδή είναι ψιλοακριβα ,μπορείς να πας σε ένα μαρκουτσα να στα επισκευάσει. Αλλάζουν το λάστιχο με πολύ λιγότερο κόστος
    Δεν λεω τιποτα άλλο

ΒΜW FANS

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

στο παλιο μου αμαξι μ43 ε46 1900 ειχα διαρροη πολυ και τελικα ηταν μια βιδα που εχει επανω στην αντλια και δεν ειναι ολυ ευκολα προσβασιμη...μιλαμε για μεγαλη απωλεια ομως..οταν το πας τερμα δεξια η τερμα αριστερα εκει σταζει πιο πολυ λογω πιεσης!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι ακριβώς έκανα το δικό μου!20 ευρώ μου πήρε αυτός που κάνει μαρκούτσια!Καινούριο έχει 238...Άν δεν κάνω λάθος!!Πάντως πάνω απο 200!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP