Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΝΤΡΑΝ

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

μιλα και με αυτον
    https://www.bmwpanagiotidis.gr/greek/
    Ε36 mpack

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ : https://www.tachopix.de/
    Εχουν φτιαξει μερικοι απο το audi φορουμ σε αυτον και ειναι απαιχτος.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παίδες επειδή όταν ανοίγεται ένα θέμα πιστεύω πως γίνεται για να ανταλλασουμε απόψεις και να βρίσκουμε λύσεις για τα προβληματά μας και να μην μας κοροιδεύουν και μας αρπάζουν τα λεφτά μας οι λεγόμενες αξιόπιστες αντιπροσωπείες αλλά και οι λεγόμενοι εξειδικευμένοι συνεργάτες με τα τεράστια κτίρια καταθέτω το εξής: Πήγα στον ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ, που είναι και ωραίος τύπος, που είπε και ο φίλος ο andreas110080 παραπάνω( ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ) και μου άλλαξε το όργανο της βενζίνης το οποίο οι ανωτέρω μου έλεγαν ότι θέλει ολόκληρη διαδικασία και ζητάγαν το μικρό ποσό των 350-400 ευρώ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!!!!!! Η διαδικασία δεν κράτησε πάνω απο 30 λεπτά ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ!!!!!! Προς το παρον ο δείκτης λειτουργεί κανονικά. Επειδή δεν λέω και με μεγάλα λόγια θα ενημερώσω για την πορεία του προκειμένου να διαφωτιστεί και κανένας άλλος που θα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ώστε να μην ταλαπωρηθεί όπως εγώ.

4. The Following 2 Users Say Thank You to oasisa For This Useful Post:

Ptboul (01-04-11), Stefanos_Cool (01-04-11)

Περιοχή
    Kalamata
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oasisa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίδες επειδή όταν ανοίγεται ένα θέμα πιστεύω πως γίνεται για να ανταλλασουμε απόψεις και να βρίσκουμε λύσεις για τα προβληματά μας και να μην μας κοροιδεύουν και μας αρπάζουν τα λεφτά μας οι λεγόμενες αξιόπιστες αντιπροσωπείες αλλά και οι λεγόμενοι εξειδικευμένοι συνεργάτες με τα τεράστια κτίρια καταθέτω το εξής: Πήγα στον ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ, που είναι και ωραίος τύπος, που είπε και ο φίλος ο andreas110080 παραπάνω( ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ) και μου άλλαξε το όργανο της βενζίνης το οποίο οι ανωτέρω μου έλεγαν ότι θέλει ολόκληρη διαδικασία και ζητάγαν το μικρό ποσό των 350-400 ευρώ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!!!!!! Η διαδικασία δεν κράτησε πάνω απο 30 λεπτά ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ!!!!!! Προς το παρον ο δείκτης λειτουργεί κανονικά. Επειδή δεν λέω και με μεγάλα λόγια θα ενημερώσω για την πορεία του προκειμένου να διαφωτιστεί και κανένας άλλος που θα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ώστε να μην ταλαπωρηθεί όπως εγώ.
    Φιλε μου χαιρομαι που βρηκες λυση στο προβλημα σου χωρις να σου πιασουν τον κ@λ@!
    Ο μαστροΝικος ειναι ολα τα λεφτα!

6. The Following User Says Thank You to andreas110080 For This Useful Post:

Stefanos_Cool (01-04-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP