Απ τον καιρο που το αγορασα. Ειναι το 3GS 16G (αν τα λέω σωστα) και εχω τωρα 4.2.1 (ετσι γραφει)
Ειναι πολύ σπαστικο και σκεφτομαι μετα απο 2 χρονια σχεδον που το εχω να το δωσω και να πάρω κατι αλλο μονο και μονο γι αυτο τον λόγο.
Το Πασχα μαλλον θα ερθω Στρατο.
Δεν εκατσε η φαση σημερα.
M3 CSL
Ας το δεί και ο aceman να σου πεί. Με παλιότερη έκδοση επειδή δεν υπήρχε ο κωδικος της Κύπρου μέσα στο λογισμικό μου έκανε το ίδιο πρόβλημα. Το έλυσα απλά βάζοντας σε κάθε όνομα τον κωδικό στης Κύπρου +357 και τέλειωσε. Δοκίμασε να το κάνεις μήπως δουλέψει.
Αντε το Πάσχα θα είμαστε και πιο άνετα![]()
Δοκιμασα και με το +30..., δοκιμασα και μολις πχ με πάρεις να το κανω save οπως το βγαζει το νουμερο την ωρα που δεχομαι την κλίση απο το εξωτερικό και παλι δεν γινεται τιποτα.
Ειναι εκνευριστικό γιατι δεχομαι πολλα τηλεφωνηματα κυριως απο Ελλαδα και πρεπει να μαντευω ποιος ειναι.
Μονο τον Μανο βγαζει με το ονομα του. Τους υπόλοιπους 30 τιποτα.
Περίεργο δεν ειναι??
M3 CSL
αν αφαιρεσεις τον κωδικο της χωρας μηπως φτιαχνει?
Το θυμαμαι Χριστοφορε που τα χαμε πει.
Το θεμα σου το ειχα ψαξει αρκετα και δεν ειχα βρει τιποτα παρομοιο.
Το τηλεφωνο αν θυμαμαι καλα δε το εχεις σπασμενο σωστα?
ΑΝ φταει το τηλεφωνο ή καποια ρυθμιση, εχω να σου προτεινω μια λυση.Δε ξερω αν θα σου αρεσει αλλα δε βλεπω να εχεις να χασεις τιποτα.
Στειλε μου με πμ το νουμερο σου, φορεα(με εκδοση), μοντελο(πληρες ονομα), αριθμο σειρας.
Τα παραπανω θα τα βρεις στι ρυθμισεις.
Γραψε μου επεισης αν εχεις σπασει ποτε το τηλεφωνοΑν ναι, ποτε, με τι και σε ποια εκδοση ησουν τοτε.
τι εννοεις αν το εχω σπασει ? αν εχει χαλασει ποτε δηλαδη?
ποτε δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα αλλο απ τον καιρο που το αγορασα.
και το αλλο παραξενο που κανει ειναι οταν αποθηκευω καποιο νουμερο τοπικο αντι να το αποθηκευει πχ 99479600 το αποθηκευει 994 79600 αλλα παιρνει κανονικα. Αν αποθηκευσω νουμερο απ το εξωτερικό αντι για πχ +447702600696 το σωζει σε +44 7702 600696 ομως και παλι μπορω και κανω κλησεις κανονικά.
Το προβλημα ειναι οταν με παιρνουν μονο απ το εξωτερικό. δεν τις αναγνωριζει και γραφει μονο το νουμερο συμπεριλαμβανομενου και του κωδικα της χωρας.
M3 CSL
το μοντελο (πληρες ονομα) και τον αριθμο σειρας που το βρισκω ??
M3 CSL
μια χαρα ειναι αυτα που εστειλες.
Οταν λεω αν εχει σπασει εννοω jailbreak.
Ξερεις ή να παρω το στρατο να μου πει?? !!!
οκ πηρα πληροφορίες απ τον φιλο που μου το πουλησε (ειναι η δουλεια του)
ναι εχει γίνει jailbreak.
το τηλ ειναι factory unlock, ειναι sybian 4.2.1, και δεν "κλειδωνει" ποτε.
M3 CSL