-
Κατ αρχην σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους για το ενδιαφερον σας-απαντησεις σας.Κ πραγματικα χαιρομαι που ειμαι κ εγω μελος σε αυτο το φορουμ.Φιλε gnx εχεις απολυτο δικιο,ειπαμε να πουλησω οχι να σκοτωσω νεο αυτοκινητο.Ναι οταν πουλας-κ ειδικα σημερα-χανεις.Κ ασφαλως μενουν ρεστα πανω απο 10 χιλ.αν κ δεν ειναι αυτο το θεμα μου.Φιλε Monsta κ με σενα συμφωνω,σε περιπτωση αγορας Μ3 Ε46 θα μεινει πλεον στο γκαραζ μου,οπως ορισμενοι εχουν τα ε30(μεγαλη βλακεια μου που εδωσα στα 22 μου το δικο μου,που μυαλο τοτε).Φιλε Thomelef δεν θελω να παω σε m3 e92 καθαρα για λογους κυβισμου κ ισως(πολυ λιγοτερο)λογω οικονομικης διαφορας.Κ βεβαια (επειδη ειμαι πολλα χρονια σε διαφορα bmw)δεν βλεπω m3 με 15.000 κ πολυ περισσοτερο οτι δεν χαλανε.Α κ σε ευχαριστω για την προταση,πολυ καλο το αμαξι σου,αλλα με χαλαει ενα παιδικο καθισμα που καπου πηρε το ματι μου
.
Φιλε Μιχαλη οντως η αυτονομια ειναι πανω απο 500 χιλιομετρα,το εχω δει πολλες φορες διοτι κανω πολυ συχνα το ταξιδι ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.Συμφωνω βεβαια οτι το m3 e92 ειναι πολυ καλυτερο απο 335 κατι απολυτα λογικο,το αν φτιαχνεται το 335 κ το καθε 3αρι ωστε να ειναι πιο γρηγορα απο Μ3 ΔΕΝ ΛΕΕΙ απολυτως τιποτα.Διαφωνω με πολλους στο θεμα της μεταπωλησης,τα m3 e46 ειναι πραγματικα πολυ φτηνα τωρα -ποσο πιο κατω θα πανε?Η να το πω αλλλιως απο την χ τιμη του 335 ποσο πιο κατω θα ειναι σε ενα χρονο κ ποσο πιο κατω του Μ3?Οτι ηταν να χασει το Μ3 ουσιαστικα το εχασε.
Παιδες κ παλι ευχαριστω,οπως μου ειπατε κ εσεις τα παντα ειναι θεμα τιμης πωλησης-αγορας,θα βαλω μια αγγελιουλα κ βλεπουμε.Οποιαδηποτε παρατηρηση ευπροσδεκτη βεβαια....
Υ.Γ. Φιλε 120ie87 σε ευχαριστω πολυ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos 335 : 29-03-11 στις 02:33
-
The Following User Says Thank You to manos 335 For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP