Σορρυ που συνεχιζω και εγω το οφ τοπικ, ολο εδω καταληγει η κουβεντα...
Να ξαναπουμε οτι το να ριχνουμε λευκα και ακυρα μαλλον δε βοηθαει πουθενα ουτε αυτο.
Μια μορφη "απραξιας" ειναι και αυτο.
Το θεμα ειναι πως θα μπει ενας Ανθρωπος εκει μεσα για να αλλαξει κατι,
αφου θα τον φανε τα βρωμοσκυλα πριν προλαβει να μπει στη βουλη,
και ποιος θα ειναι αυτος ?
Αλλα παλι, δεν ξερω ΤΙ πιεσεις υπαρχουν και ακολουθειται αυτη η πολιτικη, και απο ΠΟΥ ?? Οπότε, οποιος (φουστης) και αν βγει, τα ιδια πραματα θα γινονται...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
120ie87 (28-03-11), individual (28-03-11)
όταν αυξάνεις ένα φόρο κι έχεις μείωση στα έσοδα πρέπει να είσαι πανηλίθιος για να μην καταλαβαίνεις ότι είναι ελαστική δαπάνη
έχοντας την εμπειρία πώς είναι δυνατόν να το επαναλαμβάνεις;;;
ειδικά στα υψηλού κυβισμού οχήματα θα γίνει χαμός από τις πινακίδες στις εφορίες
επειδή λοιπόν θεωρώ ότι κάποιος εκεί μέσα ξεφεύγει από την απύθμενη βλακεία, περιμένω πιθανότατα αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας χαμηλού κυβισμού που είναι δαπάνη πιο ανελαστική
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Vasilis (28-03-11)
beliris (29-03-11)
Μονο φυσικο αεριο 'η και υγραεριο?
Τελειωσε,
η Ελλαδα θα γινει η χωρα του παπακιου, του σκουτερ 200,
του διθεσιου αυτοκινητου πολης 700cc και του οικογενειακου των 1300cc...
Αλλα μην προτρεχουμε, κατσε να δουμε...
RTFM
bakalos (28-03-11), beliris (29-03-11), Nick bmwlover (28-03-11), Vasilis (28-03-11)
S8N (28-03-11)
τα χειροτερα δεν εχουνε ρθει ακομα....
και λεω δεν εχουν ερθει ακομα γιατι προς το παρον,πολλοι μπορει να ζοριζονται παρα πολυ,ομως ακομα δεν εχουν "σκασει"
οταν θα γινει το μεγαλο μπαμ,τοτε θα ειναι χειροτερα....
παντως και αλλη αυξηση σε τελη σημαινει οτι ακομα περισσοτεροι θα καταθεσουν πινακιδες....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
εγώ πάντως είδη το χιλιάρικο μου την σπάει, και είναι η δεύτερη χρονιά ου το πλήρωσα.
αν το ανεβάσουν και άλλο, θα μου δώσουν πολύ καλό λόγο για να κάνω το αμάξι μόνο
για πίστα...εντάξει. πλέον το θέμα έχει καταντήσει αηδία με τους πολιτικούς και όλα όσα
μας έχουν κάνει την τελευταία δεκαετία...ανάθεμα την ρημάδα την ολυμπιάδα...
sympether with chiefτης