Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο derrtytrick Καλα ρε δεν προσεξες οτι αλλο μηκος εχει η μια κ αλλο η αλλη??? Εσυ ξερεις το αμαξι μου πως ειναι,κ μου λες οτι αλλαξα κεραια???Αφου το εχεις δει ποσες φορες...Δεν το εθεσες σωστα μαλλον.
Ι donut understeer...
Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl Το ενα 116 το αλλο 150 (Μ5 engine) ισως???? Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl Μεχρι και οι ζαντες ειναι ιδιες! Ποοοοοο τωρα αν δεν μαθω τι ειναι θα σκασω!! με αγχωσες....χαχαχαχαχα Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Αντε,να σας πω!!! Η σωστη απαντηση ειναι αυτη, Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl Σηματακι ///Μ ο ενας, 116 ο αλλος , τελικο πλακε ο ενας,2μπουκο ο αλλος,το ενα 2πορτο, το αλλο τετραπορτο σωστος????? AΡΑ ειχα δικιο! ΑΡΑ ειμαι ο νικητης του quiz, ΑΡΑ..............τι κερδιζω??? χαχαχαχαχαχα
Nick bmwlover (26-03-11)
Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl AΡΑ ειχα δικιο! ΑΡΑ ειμαι ο νικητης του quiz, ΑΡΑ..............τι κερδιζω??? χαχαχαχαχαχα Μια βολτα με τον ασσο!!! Εεε Μιχαλη,τι λες κ εσυ????...
Akis 330Ci (26-03-11)
Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl AΡΑ ειχα δικιο! ΑΡΑ ειμαι ο νικητης του quiz, ΑΡΑ..............τι κερδιζω??? χαχαχαχαχαχα απο εμενα κερδιζεις μια βολτα με τον πιο γρηγορο απο αυτους τους 2 ασσους(τον δικο μου)
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
120ie87 (27-03-11), Akis 330Ci (27-03-11), Nick bmwlover (27-03-11)
Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack απο εμενα κερδιζεις μια βολτα με τον πιο γρηγορο απο αυτους τους 2 ασσους(τον δικο μου) Μου το πες στο τηλ. κ το εκανες!!!Λοιπον,επειδη δεν μου εμεινε τριχα στο κεφαλι απο το τραβηγμα,εξαιτιας σου,κανονισε εμφυτευση δωρεαν,αλλιως θα σε πατησω
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ