Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: [E36] Μετατροπή σε 328 ή σε Μ3???

Rides
    0

Προεπιλογή

η καταναλωση ειναι μεγαλο θεμα.
    μου φανηκε αρκετα λιγη η καταναλωση για 10 λιτρα στα 100 για τον s50.
    οπως και να εχει σε ανοιχτο δρομο με ελαφρυ ποδι το 28ρι "συμφερει",υποθετω καιτο M το ιδιο...
    αν ομως το πατησεις η κυκλοφορεις συχνα μεσα στη πολη....τον ηπιες.απλα!!!
    πρεπει να καταλαβουμε οτι επιδοσεις=καταναλωση.
    μπορει πλεον ολες οι εταιριες να προβαλλουν χαμηλες καταναλωσεις,αλλα αυτες οι μετρησεις ειναι με τους ιδανικους τροπους οδηγησης...
    αν το γκαζι πιασει πατωμα οι καταναλωσεις μεταμορφωνονται!!
    ποσο μαλλον σε προηγουμενα μοτερ οπως τοs50 Η το Μ54
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά τώρα τελευταία μπήκα κι εγώ στο ίδιο δίλημμα. Να το κάνω 28 ή Μ? Τελικά επέλεξα το 28ρι.
    1ον Λόγω κόστους.
    2ον Λόγω αξιοπιστίας
    3ον Λόγω συγκυρίας.
    Κι εξηγούμαι. Βρήκα γνήσιο 328 να δουλεύει με πολύ λίγα χιλιόμετρα και καλή τιμή. Το έκανα βόλτα, το πήρα και ξεκίνησα την τράμπα. Θα ήταν χαζό να πάω για Μ3 που θα κόστιζε τα διπλάσια και βάλε για να έχω -1 sec στο 0-100.

Γνώμη μου, αν το ζητούμενο δεν είναι το απόλυτο νούμερο ιπποδύναμης το 28ρι είναι καλύτερη επιλογή, όπως είπες και ο φίλος πιο πάνω παίζει να το είχε κανένας παππούς που δεν του έπινε το αίμα.

Αν πάλι η ιπποδύναμη είναι το παν τότε το Μ είναι μονόδρομος (αν υπάρχουν τα $). Κι αυτό γιατί μετά την πατάς όπως ο άλλος φίλος, σε κάνουν βόλτα με Μ και ξενερώνεις.

Όμως ένα Μ3 του 98 είναι 13 χρονών, δλδ το γαμ.νε 13 συναπτά έτη -> καταλαβαίνετε που το πάω...

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δηλ με αυτή τ λογική οποίος έχει ένα ε92 m3 του '07 το γ@μ@ει εδώ κ 4 χρόνια κ οποίος έχει ένα 335i του '07 το γ@μ@ει 0 χρόνια ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν ο ιδιοκτήτης έχει όρεξη μάλλον έτσι είναι... Είναι όμως και το άλλο, ένα αυτοκίνητο 13 χρονων είναι δύσκολο να είναι πρώτο χέρι. Όπως δύσκολο είναι να μην του έχουν βάλει χέρι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP