Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 73

Θέμα: VW Scirocco

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πεσμου το μικροσου ονομα ρε συ.
    Ξεχασα να το διευκρινισω οτι η ζημια λογω προγραμματος η μαλλον πιο σωστα η ζημια που ειχε γινει στα αμαξια που ειχαν και προγραμμα καλυφτηκε με την ανοχη η μπορει παραλειψη του συνεργειου.
    Για τους ορους που εχω διαβασει και τι καλυπτει λεει για ολα τα μηχανικα και ηλεκτρικα.Δεν αναφερει ,σαλονια,πλαστικα.καθισματ κτλπ
    Τωρα αναλογος το συνεργειο μπορει να στο τρεναρουν η να σε καθυστερισουν η και να στο φτιαξουν αμεσως.Πιστευω αν πηγαινεις στανταρ σε ενα και μονο συνεργειο για σερβις κτλπ δυσκολα να μην σε εξυπερετησουν γιατι εισαι πελατηςτους.
    Εγω τωρα θα την κανω την επεκταση γιατι πιστευω αξιζει και συγουρα κατι θα χρειαστει και θα τα βγαλω τα λεφτα της.
    Παντος πολλα παιδια που ξερω καναν χρηση της επεκτασης και τους εξυπερετησανε.Φιλος μαλιστα με S3 του αλλαξανε ελατηρια βαλβιδων λογω ηταν προβληματικα και ειχαν βγει καποιες παρτιδες ετσι και ειχε και προγραμα πανω.
    Πολυ θα ηθελα και η BMW να εκανε κατι αναλογο γιατι και δω εχουν βγει καποια ακριβουτσικα προβληματα σε καποιες σειρες.Πιστευω λογο ανταγωνισμου θα το κανει στο αμεσο μελλον.
    Τωρα για το sirocco πιστευω τα 35000 τα αξιζει και σου δινει πολλα πραματα απο δυναμη,τεχνολογια,ποιοτητα .Το μονο που δεν μαρεσει στην εμφανιση πολυ.

2. The Following User Says Thank You to ttjohn For This Useful Post:

S8N (23-03-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ttjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεχασα να το διευκρινισω οτι η ζημια λογω προγραμματος η μαλλον πιο σωστα η ζημια που ειχε γινει στα αμαξια που ειχαν και προγραμμα καλυφτηκε με την ανοχη η μπορει παραλειψη του συνεργειου.
    Για τους ορους που εχω διαβασει και τι καλυπτει λεει για ολα τα μηχανικα και ηλεκτρικα.Δεν αναφερει ,σαλονια,πλαστικα.καθισματ κτλπ
    Τωρα αναλογος το συνεργειο μπορει να στο τρεναρουν η να σε καθυστερισουν η και να στο φτιαξουν αμεσως.Πιστευω αν πηγαινεις στανταρ σε ενα και μονο συνεργειο για σερβις κτλπ δυσκολα να μην σε εξυπερετησουν γιατι εισαι πελατηςτους.
    Εγω τωρα θα την κανω την επεκταση γιατι πιστευω αξιζει και συγουρα κατι θα χρειαστει και θα τα βγαλω τα λεφτα της.
    Παντος πολλα παιδια που ξερω καναν χρηση της επεκτασης και τους εξυπερετησανε.Φιλος μαλιστα με S3 του αλλαξανε ελατηρια βαλβιδων λογω ηταν προβληματικα και ειχαν βγει καποιες παρτιδες ετσι και ειχε και προγραμα πανω.
    Πολυ θα ηθελα και η BMW να εκανε κατι αναλογο γιατι και δω εχουν βγει καποια ακριβουτσικα προβληματα σε καποιες σειρες.Πιστευω λογο ανταγωνισμου θα το κανει στο αμεσο μελλον.
    Τωρα για το sirocco πιστευω τα 35000 τα αξιζει και σου δινει πολλα πραματα απο δυναμη,τεχνολογια,ποιοτητα .Το μονο που δεν μαρεσει στην εμφανιση πολυ.
    Άρη με λένε... Όπως τα είπες είναι για τις εγγυήσεις: το συνεργείο λύνει και δένει. Μακάρι να είχε κάνει κάποια ανάλογη συμφωνία και η BMW, καθώς και εδώ οι βλάβες είναι πανάκριβες.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ttjohn Εμφάνιση μηνυμάτων

να θυμηθω να μην παρω Vag για αρκετα χρονια...

ακου "κανανε χρηση πολλοι την επεκταση της εγυησης.." κακο αυτο,
    να χρειαζεται να κανεις χρηση της εγγυησης...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

να θυμηθω να μην παρω Vag για αρκετα χρονια...

ακου "κανανε χρηση πολλοι την επεκταση της εγυησης.." κακο αυτο,
    να χρειαζεται να κανεις χρηση της εγγυησης...
    Το θέμα δεν είναι αν έκανες χρήση της εγγύησης, αλλού ΠΟΙΑΝΟΥ της εγγύησης έκανες χρήση.

Ένα πάντως είναι σίγουρο με τα VAG: Κάποτε τα κοροϊδεύαμε γιατί έβγαζαν από 1400cc 60 ψόφια άλογα και σήμερα, 20 χρόνια μετά, αποδίδουν από τα ίδια κυβικά 180+.

Από την άλλη, αυτό άνοιξε την όρεξη σε 'βελτιωτές' και ιδιοκτήτες, οι οποίοι παρασύρθηκαν σε έναν άνευ προηγουμένου -πλην μάταιο- κυνήγι ιπποδύναμης. Κάποιοι απλώς πέταξαν τα χρήματά τους (ένας εξ' αυτών ήμουν κι εγώ), άλλοι όμως συναγωνίστηκαν επάξια για τον τίτλο του διαδόχου του Uri Geller (όχι όμως λυγίζοντας κουτάλια):
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

6. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Nick bmwlover (28-03-11), stratos (28-03-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μακρια απο vw των 60 ιππων, αλλα και των 160...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ειμαστε απληστοι και δεν μας φτανουν τα 160 απο 1400 αλλα θελουμε 240 και το αποτελεσμα στην φωτο.

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

φίλοι μου έτσι γίνεται η μπιέλα όταν ο προγραμματιστής ξεχνάει να ρίξει μίγμα στο θάλαμο για να το στεγνώσει
    και να βγάλει ηλίθια άλογα
    υπάρχει πολύ κόσμος με βελτιωμένα scirocco πάνω από τα 220 που έχουν κάνει χιλιάδες km ένα εξ αυτων πάνω από 50000 με revo χωρίς το παραμικρό

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλοι μου έτσι γίνεται η μπιέλα όταν ο προγραμματιστής ξεχνάει να ρίξει μίγμα στο θάλαμο για να το στεγνώσει
    και να βγάλει ηλίθια άλογα
    υπάρχει πολύ κόσμος με βελτιωμένα scirocco πάνω από τα 220 που έχουν κάνει χιλιάδες km ένα εξ αυτων πάνω από 50000 με revo χωρίς το παραμικρό
    Φιλε στελαρα revo2 εχω και γω στο δικομου ΤΤ ομως και κανενα προβλημα.

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

μα δεν ειπα κατι αλλο.....αμα ειδες γραφω και ενα εξαυτον με revo που δεν εχει παθει απολυτος τιποτα.....με 50000χλμ

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με παρεξηγησες απλά είπα ότι έχω και γω revo όπως και ΕΣΥ Στέλιο . Πολυ καλο προγαμα

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP