Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Θέμα: VW Scirocco

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η BMW 2 χρονια δεν εχει ?
    Ναι δυο χρονια οι μακακες

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τα 2 χρόνια επέκτασης στην εγγύηση που δίνει το group VAG στην ελληνική αγορά είναι μέσω ασφαλιστικής (Allianz) και δεν καλύπτουν όλα τα μηχανικά μέρη. Το ίδιο συμβαίνει με τις περισσότερες αντιπροσωπείες (π.χ. Toyota).

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα 2 χρόνια επέκτασης στην εγγύηση που δίνει το group VAG στην ελληνική αγορά είναι μέσω ασφαλιστικής (Allianz) και δεν καλύπτουν όλα τα μηχανικά μέρη. Το ίδιο συμβαίνει με τις περισσότερες αντιπροσωπείες (π.χ. Toyota).
    οταν λες δεν καλυπτουν ολατα μηχανικα τι εννοεις??Γιατι εγω ξερω τα καλυπτει ολα.Εχουν σπασει μοτερ απο προγραμμα και εχουν καλυθει τα παντα.κ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ttjohn : 23-03-11 στις 17:09

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ttjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν λες δεν καλυπτουν ολατα μηχανικα τι εννοεις??Γιατι εγω ξερω τα καλυπτει ολα.Εχουν σπασει μοτερ απο προγραμμα και εχουν καλυθει τα παντα.
    Γιάννη, κανείς δεν καλύπτει ζημιά η οποία προήλθε από μεταγενέστερη μετατροπή, ούτε το ίδιο το εργοστάσιο αλλά ούτε και η ασφαλιστική. Προφανώς στην περίπτωση που αναφέρεις κάποιος απέκρυψε το γεγονός πως είχε γίνει επαναπρογραμματισμός. Αν διαβάσεις το συμβόλαιο της Allianz θα δεις τι καλύπτεται και υπό ποιες προϋποθέσεις. Κάποια εξαρτήματα θεωρούνται αναλώσιμα. Εμένα αρνήθηκαν να μου καλύψουν ζημιά στο κάθισμα του GTI η οποία προήλθε καθαρά από αστοχία υλικού, ενώ με παίδευαν τρία χρόνια με το κροτάλισμα των δίσκων του DSG λέγοντας τη μια πως είναι φυσιολογικό, τη δεύτερη πως πρέπει να στείλουν ερώτημα, την τρίτη πως έστειλαν ερώτημα αλλά ήρθε απάντηση για το μηχανικό κιβώτιο, την τέταρτη πως πρέπει να κάνουν tests στο κιβώτιο, την πέμπτη πως πρέπει ο Τοξότης να βρεθεί στον ανάδρομο Ερμή κλπ. Τελικά το έδωσα και ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλ.

Να ξέρεις -που το ξέρεις καλά φαντάζομαι- πως το αν θα εξυπηρετηθείς στο πλαίσιο της εγγύησης ή όχι εξαρτάται ΚΥΡΙΩΣ από τον υπεύθυνο του συνεργείου.

5. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

ghost-rider (23-03-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πεσμου το μικροσου ονομα ρε συ.
    Ξεχασα να το διευκρινισω οτι η ζημια λογω προγραμματος η μαλλον πιο σωστα η ζημια που ειχε γινει στα αμαξια που ειχαν και προγραμμα καλυφτηκε με την ανοχη η μπορει παραλειψη του συνεργειου.
    Για τους ορους που εχω διαβασει και τι καλυπτει λεει για ολα τα μηχανικα και ηλεκτρικα.Δεν αναφερει ,σαλονια,πλαστικα.καθισματ κτλπ
    Τωρα αναλογος το συνεργειο μπορει να στο τρεναρουν η να σε καθυστερισουν η και να στο φτιαξουν αμεσως.Πιστευω αν πηγαινεις στανταρ σε ενα και μονο συνεργειο για σερβις κτλπ δυσκολα να μην σε εξυπερετησουν γιατι εισαι πελατηςτους.
    Εγω τωρα θα την κανω την επεκταση γιατι πιστευω αξιζει και συγουρα κατι θα χρειαστει και θα τα βγαλω τα λεφτα της.
    Παντος πολλα παιδια που ξερω καναν χρηση της επεκτασης και τους εξυπερετησανε.Φιλος μαλιστα με S3 του αλλαξανε ελατηρια βαλβιδων λογω ηταν προβληματικα και ειχαν βγει καποιες παρτιδες ετσι και ειχε και προγραμα πανω.
    Πολυ θα ηθελα και η BMW να εκανε κατι αναλογο γιατι και δω εχουν βγει καποια ακριβουτσικα προβληματα σε καποιες σειρες.Πιστευω λογο ανταγωνισμου θα το κανει στο αμεσο μελλον.
    Τωρα για το sirocco πιστευω τα 35000 τα αξιζει και σου δινει πολλα πραματα απο δυναμη,τεχνολογια,ποιοτητα .Το μονο που δεν μαρεσει στην εμφανιση πολυ.

7. The Following User Says Thank You to ttjohn For This Useful Post:

S8N (23-03-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ξεχασα να το διευκρινισω οτι η ζημια λογω προγραμματος η μαλλον πιο σωστα η ζημια που ειχε γινει στα αμαξια που ειχαν και προγραμμα καλυφτηκε με την ανοχη η μπορει παραλειψη του συνεργειου.
    Για τους ορους που εχω διαβασει και τι καλυπτει λεει για ολα τα μηχανικα και ηλεκτρικα.Δεν αναφερει ,σαλονια,πλαστικα.καθισματ κτλπ
    Τωρα αναλογος το συνεργειο μπορει να στο τρεναρουν η να σε καθυστερισουν η και να στο φτιαξουν αμεσως.Πιστευω αν πηγαινεις στανταρ σε ενα και μονο συνεργειο για σερβις κτλπ δυσκολα να μην σε εξυπερετησουν γιατι εισαι πελατηςτους.
    Εγω τωρα θα την κανω την επεκταση γιατι πιστευω αξιζει και συγουρα κατι θα χρειαστει και θα τα βγαλω τα λεφτα της.
    Παντος πολλα παιδια που ξερω καναν χρηση της επεκτασης και τους εξυπερετησανε.Φιλος μαλιστα με S3 του αλλαξανε ελατηρια βαλβιδων λογω ηταν προβληματικα και ειχαν βγει καποιες παρτιδες ετσι και ειχε και προγραμα πανω.
    Πολυ θα ηθελα και η BMW να εκανε κατι αναλογο γιατι και δω εχουν βγει καποια ακριβουτσικα προβληματα σε καποιες σειρες.Πιστευω λογο ανταγωνισμου θα το κανει στο αμεσο μελλον.
    Τωρα για το sirocco πιστευω τα 35000 τα αξιζει και σου δινει πολλα πραματα απο δυναμη,τεχνολογια,ποιοτητα .Το μονο που δεν μαρεσει στην εμφανιση πολυ.
    Άρη με λένε... Όπως τα είπες είναι για τις εγγυήσεις: το συνεργείο λύνει και δένει. Μακάρι να είχε κάνει κάποια ανάλογη συμφωνία και η BMW, καθώς και εδώ οι βλάβες είναι πανάκριβες.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

να θυμηθω να μην παρω Vag για αρκετα χρονια...

ακου "κανανε χρηση πολλοι την επεκταση της εγυησης.." κακο αυτο,
    να χρειαζεται να κανεις χρηση της εγγυησης...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

να θυμηθω να μην παρω Vag για αρκετα χρονια...

ακου "κανανε χρηση πολλοι την επεκταση της εγυησης.." κακο αυτο,
    να χρειαζεται να κανεις χρηση της εγγυησης...
    Το θέμα δεν είναι αν έκανες χρήση της εγγύησης, αλλού ΠΟΙΑΝΟΥ της εγγύησης έκανες χρήση.

Ένα πάντως είναι σίγουρο με τα VAG: Κάποτε τα κοροϊδεύαμε γιατί έβγαζαν από 1400cc 60 ψόφια άλογα και σήμερα, 20 χρόνια μετά, αποδίδουν από τα ίδια κυβικά 180+.

Από την άλλη, αυτό άνοιξε την όρεξη σε 'βελτιωτές' και ιδιοκτήτες, οι οποίοι παρασύρθηκαν σε έναν άνευ προηγουμένου -πλην μάταιο- κυνήγι ιπποδύναμης. Κάποιοι απλώς πέταξαν τα χρήματά τους (ένας εξ' αυτών ήμουν κι εγώ), άλλοι όμως συναγωνίστηκαν επάξια για τον τίτλο του διαδόχου του Uri Geller (όχι όμως λυγίζοντας κουτάλια):
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

11. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Nick bmwlover (28-03-11), stratos (28-03-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP