Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Έσπασε την Lamborghini

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα ρε Θωμά, υπανάπτηκτες μαιμούδες οι Κινέζοι?
    γιατί ρε στράτο???αναπτυγμένος λαός είναι???καλά καλά, δεν έχουν εκπάιδευση
    και διδάσκονται ακόμα πως ο άνθρωπος σαν μονάδα δεν μπορεί να πετύχει τίποτα
    απολύτως μόνος του, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο η προσωπική βούληση είναι αυτή
    που έχει πάει μπροστά τον κόσμο...
    αναπτυγμένοι σε τι???στην βιομηχανική ανάπτυξη που η μισή αμερική και ευρώπη
    μπήκαν γιατί οι δικτάτορες κινέζοι ήταν πολύ λίγοι για να εκμεταλεύονται το 1.4 δις
    πλυθισμό που υπάρχει εκεί???αναπτυγμένοι που???στις οικοδομές που και εκεί ξένες
    εταιρείες μπήκαν και έχτισαν τα κέρατα τους και εκμεταλεύονται την μισή χώρα???
    αναπτυγμένοι σε καινοτομίες???που όλη η παγκόσμια βιομηχανία κάθε χρόνο ψάχνει
    για καινούριες καινοτομίες επειδή οι κινέζικες εταιρείες αντιγράφουν και ξεφτιλίζουν
    κάθε τι που κινείται στην παγκόσμια αγορά???
    αναπτυγμένη φίλε σαν χώρα μπορεί να είναι πλέον, αλλά όχι απ'αυτούς...και όλα
    αυτά τα λέω γιατί τα έχω δεί σε 5 ταξίδια, σε σύνολο 25 μέρες απο την ζωή μου
    που έχω μείνει εκεί πέρα...και όλα αυτά είναι διαπυστώσεις που έχω κάνει αφού
    έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια, με συζητήσεις πολών ωρών με τον κινέζο διερμυνέα,
    και όχι υποθετικά συμπεράσματα...

Δηλαδή αυτοί που κάνουν για πλάκα πολέμους, κάνουν το σήμα της νίκης χωροπηδώντας πάνω σε πυροβόλα άρματα σαν πιθίκια για την μπανάνα και έχουν ηγέτη έναν "Φλωρηνιώτη" που θέλει να αιματοκυλήσει την Μεσόγειο τι είναι?
    μα δεν νομίζω να είπα κάτι τέτοιο...απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα???φυσικά
    και αυτοί οι λαοί είναι πραγματικά για λύπηση.

Εμείς που έχουμε λιγότερο αρχαίο πολιτισμό απο την Κίνα αλλά με αρκετό πλούσιο παρελθόν δεν είμαστε καλήτεροι. Σε πείραξε που ο άλλος έσπασε μια Λάμπο, εδώ που μας φάγανε χιλιάδες λάμπο απο το εισόδημα μας και τις έκαναν μετοχές, χρυσό, πουτ@νες, σπίτια, καταθέσεις στην Ελβετία, διαμάντια πράσινα και μπλέ δεν μας πείραξε δηλαδή?
    επίσεις δεν είπα κάτι τέτοιο...αυτοί είναι άτυχοι για την δική τους εσωτερική
    πολιτική για κάποιους λόγους, απο την άλλη και εμείς για τους δικούς μας λόγους
    είμαστε επίσεις άτυχοι...

Είναι ο καθένας πως αντιλαμβάνεται τον πλούτο. Για αυτόν είναι σαν να πήρα το ποδήλατο μου και να το έσπασα μπροστά στα άλλα παιδάκια. Για αυτόν το ίδιο είναι, θα πάει να πάρει άλλο ποδήλατο.
    στράτο. ο καθένας κάνει ότι κάνει. όταν κάνει κάτι σε δημόσια θέα, τότε οι πράξεις
    του αυτόματα γίνονται αιτία για σχολιασμό...αυτό έκανα και εγώ, απλά επεκτάθηκα
    καταθέτωντας την γνώμη μου και για την χώρα του...δεν συμφωνείς με αυτή???
    κανένα πρόβλημα. αν δεν έχεις πάει όμως να δείς την κατάσταση απο κοντά ο ίδιος,
    επέτρεψε μου να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα...αν έχεις πάει και έχεις δεί την
    κατάσταση, πολύ ευχαρίστως να ακούσω την γνώμη σου.

Ας μην θεοποιούμε τις λαμαρίνες και ας κρατήσουμε τους τόνους χαμηλά γιατί είδη ξεφύγαμε κατα πολύ απο τους κανόνες του φόρουμ.
    το ότι λέμε πως κάποιος δεν έχει ίχνος αυτοκινητιστικής παιδείας δεν σημαίνει ρε
    στράτο πως θοποιούμε τις λαμαρίνες...δεν πιστεύω να συνέβαινε το ίδιο αν έσπαγε
    ένα χιουντάι. επίσεις το συμπέρασμα πως ανεβάζω τους τόνους μου απο που το βγάζεις???
    έκανα κάποια προσωπική επίθεση σε κανέναν???ειρωνεύτικα κανέναν???έβρισα???
    πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 20-03-11 στις 17:18
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP