Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Cosmote & what's up....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιατί δεν κάνετε όλοι μια εταιρική σύνδεση, με ξεχωριστό πρόγραμμα για τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του? Ο συγκεντρωτικός λογαριασμός θα έρχεται σε σένα και θ' αφαιρείς το σύνολο του ΦΠΑ.

Εγώ πάντως από την Cosmote δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Πλήρωνα πολλά και το σήμα μόνο καμπάνα δεν ήταν. Τελικά κρατήσαμε τους ίδιους αριθμούς και πήγαμε σε Vodafone. Πληρώνω σχεδόν τα μισά αλλά το σήμα είναι εξίσου χάλια, απλώς σε διαφορετικά σημεία απ' ότι της Cosmote. Βλέπεις, αν και ζούμε στο 2011 η μόνη αξιόπιστη λύση εξακολουθεί να είναι το 'σύρμα που κελαηδάει'.

2. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (18-03-11), Thomelef (19-03-11), Vasilis (19-03-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

To προβλημα με τις εταιρικες συνδεσεις ειναι οτι εαν"ξεφυγουν"τα παιδια στο λογαριασμο παει στραφι ολη η διαδικασια αλλαγης πακετου!!!

Θα πρεπει να ειναι ελεγχομενα τα παιδια αλλα εχουμε και το θεμα οτι ολοι οι φιλοι/φιλεναδες τους εχουν what's up!!!!....και αυτο ειναι που μου τη δινει δηλαδη οτι εχουμε εγκλωβιστει στην Cosmote και στο what's up!!!!

Αντε λοιπον να παρουν δωρεαν χρονο ομιλιας τα δικα μου παιδια,με καποιο πακετο,οι φιλοι τους που εχουν what's up δεν θα μπορουν να εχουν δωρεαν επικοινωνια μαζι τους!!!!

....αστα μπλεξιμο.....

Rides
    0

Προεπιλογή

Eδω και ενα 4 μηνο εψαξα και ειπα στο πατερα μου να κοψει το εταιρικο που ειχε 6 νουμερα με παγιο 5,90 το μηνα. Και βαλαμε ενα πακετο συνδεσης που σου δινει 1200+1200 ομιλια και μυνηματα προς ολη την cosmote ειτε what's up ειτε cosmokarta ειτε συμβολαια αλλα cosmote παντα με 18 ευρω παγιο. Και εγω εβαλα και 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα παγιο 24 το μηνα και δεν σου τελειωνει ποτε!

5. The Following User Says Thank You to dblade For This Useful Post:

aristent (19-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP