Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 130

Θέμα: CSL type intake...HELP

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billarasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνω στα περισσοτερα!!!
    στα μ3 η βελτιωση ειναι αρκετα πισω σε σχεση με το εξωτερικο

ισως αν δεν ηταν ο νικολας ακομα να κοιμομασταν!!!
    ποιος ειναι ο Νικολας? Να υποθεσω οτι αναφερεσαι σε καποιον Ελληνα προγραμματιστη η μηχανικο ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιος ειναι ο Νικολας? Να υποθεσω οτι αναφερεσαι σε καποιον Ελληνα προγραμματιστη η μηχανικο ?
    εγω λεω τον nickm3 καθως πιστευω πως ασχοληθει πολυ με τα προγραμματα στα μ3 αφου εχει αλλαξει και πολλους προγραμματιστες για να δουλεψει αυτο που εχει φτιαξει!!

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω λεω τον nickm3 καθως πιστευω πως ασχοληθει πολυ με τα προγραμματα στα μ3 αφου εχει αλλαξει και πολλους προγραμματιστες για να δουλεψει αυτο που εχει φτιαξει!!
    Οκ! μιλαω με το Νικο και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα συμφωνησει με αυτα που ειπα παραπανω!

Rides
    0

Προεπιλογή

Οκ! μιλαω με το Νικο και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα συμφωνησει με αυτα που ειπα παραπανω!
    γιατι διαφωνησε κανεις??

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

γιατι διαφωνησε κανεις??
    Εγω δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι και ο Νικος θα συμφωνησει μαζι μου για το επιπεδο των Ελληνων προγραμματιστων. Το αν διαφωνει καποιος αλλος πανω σε αυτο και θεωρει τους Ελληνες προγραματιστες γκουρου του προγραμματισμου, αυτο ειναι προβλημα του. Οπως και δικαιωμα του βεβαια. Στο συνολο (και δεν θα ασχοληθω με μια εξαιρεση που ισως να υπαρχει και να κανει σωστα την δουλεια του-μιλαω για τον κλαδο) τους θεωρω μπακαληδες που κατακλεβουν τον κοσμο και πουλανε φυκια για ΑΚΡΙΒΕΣ μεταξωτες κορδελες σε ανθρωπους που εχουν αγνοια και τους εμπιστευονται. ΚΑι αυτο παει οχι μονο στους Προγραμμερ αλλα και στους εκαστοτε κατασκευαστες-βελτιωτες που πουλανε πχ μια custom πολλαπλη εξαγωγης για turbo στην τιμη που στo εξωτερικο πουλιεται ολο το κιτ μαζι.

6. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

Stathis (17-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι και ο Νικος θα συμφωνησει μαζι μου για το επιπεδο των Ελληνων προγραμματιστων. Το αν διαφωνει καποιος αλλος πανω σε αυτο και θεωρει τους Ελληνες προγραματιστες γκουρου του προγραμματισμου, αυτο ειναι προβλημα του. Οπως και δικαιωμα του βεβαια. Στο συνολο (και δεν θα ασχοληθω με μια εξαιρεση που ισως να υπαρχει και να κανει σωστα την δουλεια του-μιλαω για τον κλαδο) τους θεωρω μπακαληδες που κατακλεβουν τον κοσμο και πουλανε φυκια για ΑΚΡΙΒΕΣ μεταξωτες κορδελες σε ανθρωπους που εχουν αγνοια και τους εμπιστευονται. ΚΑι αυτο παει οχι μονο στους Προγραμμερ αλλα και στους εκαστοτε κατασκευαστες-βελτιωτες που πουλανε πχ μια custom πολλαπλη εξαγωγης για turbo στην τιμη που στo εξωτερικο πουλιεται ολο το κιτ μαζι.
    δηλαδη ολοι οι προγραμματιστες ειναι ασχετοι???

Rides
    0

Προεπιλογή

για να μην το γεννικευουμε, εαν μιλαμε για Μ3, και συμφωνα με τα λεγόμενα και τις εμπειρίες του NickM3 μια χαρα ειναι γι αυτο που προσφερουν εδω.

Ασχετοι ειναι και φαίνονται μπροστα σε συναδελφους τους στο εξωτερικό γι αυτο και ο Νικος (μιας και τον εχουμε σαν παραδειγμα) εκανε την δουλεια του στο εξωτερικό.
    Και δεν το εκανε μονο ο Νικός. Το εκανε και αλλος που ειχε προγραμμα στο αμαξι και αποφασισε να βαλει και απο εξωτερικό και μετα απο τεσσερα χρονια που ειχε το Μ3 (με δηθεν προγραμμα) ανακαλυψε τι θα πει "προγραμμα" πριν καμια βδομάδα...
    M3 CSL

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για να γινω και πιο συγκεκριμενος αναφερομαι σε Μ3 γιατι εγω Μ3 εχω. Τωρα αν ο προΓαμερ ξερει να ρυθμιζει το χιλιαρι Yaris ωστε να βγαλει 100 αλογα, μαγκια του, αλλα δεν ειναι κατι που με ενδιαφερει αμεσα. Η κουβεντα μας ειναι για τα Μ3 και μιας και που εσυ Μ3 εχεις, δεν νομιζω να σε ενδιαφερει αν και πως βγαινουν 100αλογα απο το Υaris.
    ....Και μιας και που ανεφερες τον Νικο, ρωτα τον σε τι τελικα προγραμμα καταληξε και ποιος του το ρυθμισε και αν ειναι ευχαριστημενος σε σχεση με τα προηγουμενα που εχει δοκιμασει. Και ο Νικος δεν ειναι χτεσινος...ειναι αυτος που εχει δοκιμασει σχεδον τα παντα οσον αφορα την βελτιωση του Ν/Α Μ3.

10. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

Stathis (17-03-11)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

αν δεν κανω λαθος ο σπεις δεν το εβαλε το προγραμμα?και μετα fine-tuning ο Ανδρεαννακης.Σωστα?(δεν κανω διαφημιση δεν με ενδιαφερει)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν δεν κανω λαθος ο σπεις δεν το εβαλε το προγραμμα?και μετα fine-tuning ο Ανδρεαννακης.Σωστα?(δεν κανω διαφημιση δεν με ενδιαφερει)
    Διαβασε τι ειπε ο chief παραπανω για το αμαξι του Νικου...

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP