Να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σαν νεος πατερας και γω με την δυομιση μηνων κορη ενα εχω να σου πω.....
Δεν φανταζεσαι την ευτυχια που μπορεις να βιωσεις.......
Να ειστε και οι τρεις (πλεον!) καλα και να απολαυσετε αυτο το μικρο ανθρωπακι!!!!!
Να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σαν νεος πατερας και γω με την δυομιση μηνων κορη ενα εχω να σου πω.....
Δεν φανταζεσαι την ευτυχια που μπορεις να βιωσεις.......
Να ειστε και οι τρεις (πλεον!) καλα και να απολαυσετε αυτο το μικρο ανθρωπακι!!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Να σας ζήσει Διονύση ! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο και να το καμαρώσετε όπως επιθυμήτε.
Dathanaso (16-03-11)
Μεχρι την παρασκευη ησουν Διονυσης τωρα εισαι ΠΑΤΕΡΑΣ!!!
Συγχαρητηρια και στους δυο γονεις!!
Να σας ζησει να ειναι παντα γερο και καλοτυχο!!
να ζησει φιλε μου,σαν τα ψηλα βουνα.....και σε ολη την οικογενεια σου καθε ευτηχια!!!
Dathanaso (16-03-11)
Διονυση να σας ζησει,παντα με υγεια και χαρα.
Φιλε πρεπει να γνωριζεις οτι η ζωη σου αλλαξε πλεον,οπως ακριβως ειπαι και ο nino X3 μεχρι τωρα ησουν Διονυσης και να προσθεσω σε αυτο οτι ειχες μια γυναικα,τωρα εισαι Πατερας και διπλα σου εχεις την Μανα του παιδιου σου με οτι μπορει να σημαινει αυτο.
Κατα την γνωμη μου η ολοκληρωση ενος ανθρωπου ειναι οταν κραταει το παιδι του στα χερια του και με τα χρονια βλεπει τον σπορο του να μεγαλωνει.
Οπως προειπαν και αλλα παιδια θα βγαλεις συναισθηματα που μεχρι τωρα μπορει να μην γνωριζες την υπαρξη τους.
Λιγη υπομονη τον πρωτο καιρο και μετα ολα στρωνουν.........
Dathanaso (16-03-11)
Διονυση να σας ζησει!!!!και να ειναι παντα γερος και τυχερος στη ζωη του!!!
Ελπιζω σε μια απο τις συνατησεις μας για καφε στη Λαρισα, μετα απο το σαρανταημερο και αφου εχει καλο καιρο,να καταφερεις να ερθεις μαζι με τη γυναικα σου και το μωρο,να το δουμε και απο κοντα,.....ξερεις ,....να σου πουμε εμεις σε ποιον μοιαζει,χεχεχεχεχε......αντι ειμενικα!!!!
ΥΣ.Η γυναικα μου και οι κορες μου, λατρευουν τα μωρακια!!!!εννοητε οτι θα τις εχω μαζι!!!![]()
Dathanaso (16-03-11)
Διονύση, συγχαρητήρια σε σένα και την σύζυγο.
Να ναι γερό και καλότυχο.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!
Σιδερενιο το παιδακι φιλε να σας ζησει.
αντε να ακουμε ευχαριστα![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"