Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 39

Θέμα: Μετατροπης συνεχεια!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως το συμπερανες αυτο συμφορουμιτη.......?

υπαρχει κανα μυστικο να ξερουμε κ μεις????
    Επειδη ειχα ασχοληθει εκτενεστερα με το θεμα της εξατμισης οταν ειχα βαλει στο δικο μου χταποδια και σπορ καταλυτες, ειχα μαθει για τα παντα.
    Στο συγκεκριμενο θεμα τωρα, στην φωτογραφια που φαινεται το σασμαν και ο αξονας λιγο πιο πισω φαινονται και οι καταλυτες. Οι συγκεκριμενοι καταλυτες φοριουνται στα περισσοτερα 330 που ειναι στην αγγλια και ειναι πιο ελευθερας απο αυτους που φορανε τα 330 στην υπολοιπη ευρωπη. Αν θυμαμαι καλα εχει να κανει και με το καυσιμο... χωρις να ειμαι σιγουρος. Να και μια foto 103612-P1010091.jpg

Rides
    0

Προεπιλογή

και εδω μια foto με τους κοινους καταλυτες ενος 330 για να δειτε την διαφορα !BhvE()!Bmk~$(KGrHqMOKiUEsnyo2yb7BLKlTGQuJQ~~_12.jpg

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη ειχα ασχοληθει εκτενεστερα με το θεμα της εξατμισης οταν ειχα βαλει στο δικο μου χταποδια και σπορ καταλυτες, ειχα μαθει για τα παντα.
    Στο συγκεκριμενο θεμα τωρα, στην φωτογραφια που φαινεται το σασμαν και ο αξονας λιγο πιο πισω φαινονται και οι καταλυτες. Οι συγκεκριμενοι καταλυτες φοριουνται στα περισσοτερα 330 που ειναι στην αγγλια και ειναι πιο ελευθερας απο αυτους που φορανε τα 330 στην υπολοιπη ευρωπη. Αν θυμαμαι καλα εχει να κανει και με το καυσιμο... χωρις να ειμαι σιγουρος. Να και μια foto 103612-P1010091.jpg
    Φιλε μου εγω γιατι νομιζω οτι το συστημα εξαγωγης δεν ειναι πιο ελευθερο αλλα ειναι αναγκαστικα διαφορετικης σχεδιασης, για να χωραει η κολωνα του τιμονιου...αφου ειναι δεξιοτιμονο!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Χρηστο να εισαι ΓΕΡΟΣ να το χαιρεσαι και σου ευχομαι απροβληματιστα χλμ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου εγω γιατι νομιζω οτι το συστημα εξαγωγης δεν ειναι πιο ελευθερο αλλα ειναι αναγκαστικα διαφορετικης σχεδιασης, για να χωραει η κολωνα του τιμονιου...αφου ειναι δεξιοτιμονο!!!!
    Το συστημα μπορει να ειναι διαφορετικης σχεδιασης για να χωραει η κολονα του τιμονιου αλλα ειναι σιγουρα πιο ελευθερας ροης καυσαεριων, οριστε και ενα σχετικο link απο το αγγλικο ebay που τους χαρακτηριζει sport exhaust manifold https://cgi.ebay.co.uk/bmw-e46-2-0i-...item2304208ae3, αλλωστε και απο την εικονα φαινεται οτι οι καταλυτες ειναι πιο κοντοι και η σωληνα που ενωνει τις τρεις εξαγωγες δεν πνιγει τα καυσαερια οπως οι καταλυτες ευρωπαικου τυπου.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP