Επειδη ειχα ασχοληθει εκτενεστερα με το θεμα της εξατμισης οταν ειχα βαλει στο δικο μου χταποδια και σπορ καταλυτες, ειχα μαθει για τα παντα.
Στο συγκεκριμενο θεμα τωρα, στην φωτογραφια που φαινεται το σασμαν και ο αξονας λιγο πιο πισω φαινονται και οι καταλυτες. Οι συγκεκριμενοι καταλυτες φοριουνται στα περισσοτερα 330 που ειναι στην αγγλια και ειναι πιο ελευθερας απο αυτους που φορανε τα 330 στην υπολοιπη ευρωπη. Αν θυμαμαι καλα εχει να κανει και με το καυσιμο... χωρις να ειμαι σιγουρος. Να και μια foto 103612-P1010091.jpg
και εδω μια foto με τους κοινους καταλυτες ενος 330 για να δειτε την διαφορα !BhvE()!Bmk~$(KGrHqMOKiUEsnyo2yb7BLKlTGQuJQ~~_12.jpg
Χρηστο να εισαι ΓΕΡΟΣ να το χαιρεσαι και σου ευχομαι απροβληματιστα χλμ.
Το συστημα μπορει να ειναι διαφορετικης σχεδιασης για να χωραει η κολονα του τιμονιου αλλα ειναι σιγουρα πιο ελευθερας ροης καυσαεριων, οριστε και ενα σχετικο link απο το αγγλικο ebay που τους χαρακτηριζει sport exhaust manifold https://cgi.ebay.co.uk/bmw-e46-2-0i-...item2304208ae3, αλλωστε και απο την εικονα φαινεται οτι οι καταλυτες ειναι πιο κοντοι και η σωληνα που ενωνει τις τρεις εξαγωγες δεν πνιγει τα καυσαερια οπως οι καταλυτες ευρωπαικου τυπου.