Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: Αρχαια ελληνικα και H/Y

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα μαλλον αδικα μου τα χωσατε........και εν παση περιπτωσει εαν εχω κανει καποιο λαθος, προσωπικα ζητω συγνωμη.

Alex, είναι πολύ εύκολο σε δημόσιες διαδικτυακές συζητήσεις να υπάρξουν και παρανοήσεις των γραπτών κειμένων ή αν θέλεις ο συνομιλητής μας να μην καταλάβει άμεσα αυτό που θέλεις να πεις. Το καλό είναι να υπάρχει θετική σκέψη και ενέργεια και μέσω της ίδιας δημόσιας συζήτησης να λύνονται πιθανές παρανοήσεις και απ' ότι διαβάζω αυτό έχει ήδη συμβεί.

2. The Following User Says Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

alexm (18-01-10)

Περιοχή
    Βορειοπειραιωτης
    Rides
    3

Προεπιλογή

To οτι ο πολιτισμος προερχεται αποκλειστικα απο τους ελληνες δειχνει ασχετοσυνη,κομπλεξισμο και στειρο φανατισμο και νιωθω υποχρεωμενος να το καταδικασω οπου κι αν βρισκομαι διοτι η ιστορικη ανακριβεια ειναι και επικινδυνη συν τοις αλλοις...

Το οτι μισω τους νεοελληνες ειναι δικαιωμα μου και κανεις δεν μπορει να μου το απαγορευσει...στο κατω-κατω υπαρχουν λογοι γι'αυτο...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Rosinante Εμφάνιση μηνυμάτων
    To οτι ο πολιτισμος προερχεται αποκλειστικα απο τους ελληνες δειχνει ασχετοσυνη,κομπλεξισμο και στειρο φανατισμο και νιωθω υποχρεωμενος να το καταδικασω οπου κι αν βρισκομαι διοτι η ιστορικη ανακριβεια ειναι και επικινδυνη συν τοις αλλοις...

Το οτι μισω τους νεοελληνες ειναι δικαιωμα μου και κανεις δεν μπορει να μου το απαγορευσει...στο κατω-κατω υπαρχουν λογοι γι'αυτο...
    Τί εννοείς όταν λες ότι μισείς τους Νεοέλληνες φίλε μου; Είναι σίγουρα αναφαίρετο δικαίωμα σου και εγώ ειλικρινά το σέβομαι αλλά γιατί δεν μας εξηγείς γιατί εδώ μέσα νεοέλληνες είμαστε οι περισσότεροι. Δεν έχω καμία διάθεση για κόντρα απλά διερωτώμαι.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP