Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Εγκληματικοτητα!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

επειδη εχει τυχει να ζησω σε ξενη χωρα και δη στην αγγλια για 5 χρονια..και συγκεκριμενα στο manchester...ζουσα σε μια απο τις χειροτερες γειτονιες της αγγλιας, στο salford δηλαδη..απεναντι απο το σπιτι μου..ηταν ενα εμπορικο κεντρο που κυριως ζουσαν καταδικοι που μολις ειχαν αποφυλακιστει..επισης ειχαμε παρα πολλες συμμοριες ανηλικων..και φυσικα υπαρχαν και γειτονιες οπου ηταν γκεττο και οπου κανεις δεν παταγε...ταξιτζιδες δεν πηγαιναν δηλαδη!!!για να μην τα πολυλογω ηταν ζουγκλα..και αν τριγυρναγες μετα τις 9 ολο και κατι θα μπορουσε να σου τυχει...οι απλοι πολιτες ξερετε πως αντιδρουσαν????βγαιναν εξω..δεν μασαγαν..τα εβαζαν με ολους αυτους και μιλαμε για μαχες σωμα με σωμα...και συνηθως τους απωθουσαν..μεχρι να ρθει η αστυνομια..φυσικα με οτι κινδυνο εμπεριεχει αυτο!αυτα εν ολιγοις εμαθα εκει που πηγα...στην πολιτισμενη αγγλια!!!!!!

και απο αυτα και μετα, απεκτησα και μερικα κουσουρια, οταν βλεπω καποιον να κυκλοφορει υποπτα στην γειτονια μου κατεβαινω κατω και τον διωχνω...τα πακιστανια στα φαναρια μου ρχεται να τα πατησω οταν ξερω οτι γινεται διακινηση...και που οι ******* παιρνουν ποσοστα...

αρα ας αφησουμε τους βελουδινους καναπεδες μας και τα ωραια μας σπιτακια και να σηκωσουμε αναστημα σαν πολιτες...νταηλικια απο 5 ξενους δεν δεχομαι μεσα στην χωρα μου..και θα τον θαψω ζωντανο αν χρειαστει...οταν η πολιτεια δεν προστατευει ο λαος παιρνει την δικαιοσυνη στα χερια του...αν ο καθενας μας προστατευε την γειτονια του και το σπιτι του...κανενας δεν θα τολμαγε τιποτα...αλλα η ολιγορια μας εκει οδηγει.......

δεν μου αρεσει αυτο που λεω..ουτε το επικροτω σαν μορφωμενος ανθρωπος...αλλα οταν η κατασταση ειναι ετσι..αναγκαστικα πρεπει να παρεις και τετοια μετρα....

οσοναφορα τις ειδησεις..επειδη ειναι κατευθυνομενες..και ο λαος πρεπει να φοβαται ας μην ψαρωνουμε..και οπως εχουμε φτασει οτι δεν βλεπω δεν πιστευω.........γιατι στο manchester ηταν αλλιως...κανεις δεν μιλαγε για εγκληματικοτητα ...αλλα ολοι ηξεραν οτι κινδυνευαν αμεσα...ενω εδω τυχαινουν ελαχιστα και φοβουνται ολοι!!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Ptboul (14-03-11), Vasilis (13-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP