Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Θέμα: Συναγερμος με τηλεειδοποιηση!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ηθελα να ρωτησω το αντικλεπτικο μπαστουνι το παραβιαζουν ευκολα? Γιατι εγω δυσκολα θα εμπιστευομουν καποιο συναγερμο οτι γουσταρουν ανοιγουν.

Δημητρη...

ο συναγερμος ειναι απλα για να απωθησει τον κλεφτη να χει ελευθερο χρονο μπροστα του...εγω ετσι το βλεπω!

σαφως ολα ανοιγουν κ ολα παραβιαζονται,με τιποτα δεν μπορεις να κοιμασαι ησυχος!

ειδικα το μικρο που πηρα εγω, ανοιγει λεει σε 20-40 sec για χαβαλε...μονο κ μονο για να αρπαξουν οτι βρουν μεσα,κ οχι απαραιτητα για να το παρουν ολοκληρο!

φευγοντας μαλιστα στο κλειδωνουν παλι,απλα το βρισκεις χωρις το περιεχομενο που μπορει να χες αφησει-ξεχασει μεσα!

ενας συναγερμος λοιπον μπορει να διστασει τον επιδοξο κλεφτη να ''πειραξει'' ενα ix με αυτο το αξεσουαρ παρα ενα με χωρις!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Κάποιος φίλος μου είχε πεί πρίν χρόνια:
    Όλα τα συστήματα παραβιάζονται. Όταν το αυτοκίνητο έχει συναγερμό καθυστερεί περισσότερο τον κλέφτη. Όταν έχει και μπαστούνι τον καθυστερεί περισσότερο και αν έχει και λουκέτο στο λεβιέ ταχ/των ακόμα περισσότερο.
    Έτσι προτιμάει το επόμενο αυτοκίνητο.

Για συναγερμό συστήνω ΜΕΤΑ. Βασίλη, στην συνάντηση μας να τα πούμε απο κοντά η αλλοιώς τηλεφωνικά.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP