Εγω ηθελα να ρωτησω το αντικλεπτικο μπαστουνι το παραβιαζουν ευκολα? Γιατι εγω δυσκολα θα εμπιστευομουν καποιο συναγερμο οτι γουσταρουν ανοιγουν.
Εγω ηθελα να ρωτησω το αντικλεπτικο μπαστουνι το παραβιαζουν ευκολα? Γιατι εγω δυσκολα θα εμπιστευομουν καποιο συναγερμο οτι γουσταρουν ανοιγουν.
Δημητρη...
ο συναγερμος ειναι απλα για να απωθησει τον κλεφτη να χει ελευθερο χρονο μπροστα του...εγω ετσι το βλεπω!
σαφως ολα ανοιγουν κ ολα παραβιαζονται,με τιποτα δεν μπορεις να κοιμασαι ησυχος!
ειδικα το μικρο που πηρα εγω, ανοιγει λεει σε 20-40 sec για χαβαλε...μονο κ μονο για να αρπαξουν οτι βρουν μεσα,κ οχι απαραιτητα για να το παρουν ολοκληρο!
φευγοντας μαλιστα στο κλειδωνουν παλι,απλα το βρισκεις χωρις το περιεχομενο που μπορει να χες αφησει-ξεχασει μεσα!
ενας συναγερμος λοιπον μπορει να διστασει τον επιδοξο κλεφτη να ''πειραξει'' ενα ix με αυτο το αξεσουαρ παρα ενα με χωρις!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Κάποιος φίλος μου είχε πεί πρίν χρόνια:
Όλα τα συστήματα παραβιάζονται. Όταν το αυτοκίνητο έχει συναγερμό καθυστερεί περισσότερο τον κλέφτη. Όταν έχει και μπαστούνι τον καθυστερεί περισσότερο και αν έχει και λουκέτο στο λεβιέ ταχ/των ακόμα περισσότερο.
Έτσι προτιμάει το επόμενο αυτοκίνητο.
Για συναγερμό συστήνω ΜΕΤΑ. Βασίλη, στην συνάντηση μας να τα πούμε απο κοντά η αλλοιώς τηλεφωνικά.