μολισ αγορασα το m3 μου, μου εκλεψαν το αλλο μου αυτοκινητο σημερα το smart original brabus που με ειχε συντροφεψει για 130000 χιλιομετρα και με ειχε φτασει ωσ το st.tropez.ομωσ life goes on so i keep walking....bye bye brabus
μολισ αγορασα το m3 μου, μου εκλεψαν το αλλο μου αυτοκινητο σημερα το smart original brabus που με ειχε συντροφεψει για 130000 χιλιομετρα και με ειχε φτασει ωσ το st.tropez.ομωσ life goes on so i keep walking....bye bye brabus
Ωχ,κριμα,.......αν θελεις βαλε μια φωτο απο το Σμαρτ μηπως εστω και 1/1.000.000 το δει καποιος απο το φορουμ και βοηθησει να βρεθει!
Πως συνδιαζεται το γεγονος της αγορας //Μ3 και στη συνεχεια της κλοπης του Σμαρτ?...μηπως εμεινε εκτος παρκιγκ το παλιο για το νεο οχημα?....ηταν και Brabus πολυ ειδικο και σημαντικο Σμαρτ!
Καλη τυχη! ευχομαι να βρεθει συντομα!![]()
ποιό smart ρε μάγκες!!!φώτο απο το ///Μί τρίο ΤΩΡΑ...πληθαίνουμε λέμε...γιώργη που θα πας
να κρυφτείς ρε!!!όλα τα Μ3άκια σε κυνηγάνε...
sympether with chiefτης
εχει δει οταν ο ψαρασ πιανει ενα καλο ψαρι που τρεχουν ολοι να παρουν κομματι και στο τελοσ μαινει η ραχοκκοκαλια και το κεφαλι?καπωσ ετσι φανταζομαι θα κανουν καποιοι εκει στο μακρινο εξωτικο Μενιδι...
ευχαριστω για την καλοπροερετη προταση αλλα τι να βρω ρε φιλε τωρα που ζεισ
(με την καλη εννοια παντα)
Smart & ειδικά Smart Brabus τα κλέβουν φούλ!
Είσαι ο τέταρτος που του έκλεψαν Smart Brabus από αυτούς που ξέρω!!!