Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Service στο παπί!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή Service στο παπί!

Όπως μερικοί γνωρίζετε έχω ένα KazeR 115cc!

Σε γενικές γραμμές έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος καθώς το έχω για την δουλειά μου και όχι για βόλτες και καφρίλες....

Ο προηγούμενος κάτοχος το έχει υπερκιβύσει (130cc) και έχει "καβαλήσει" ένα δόντι στον εκκεντροφόρο για να χει "μπάμ" (4χρονο)

Λοιπόν όλα καλά μέχρι που του έκανα σέρβις! Έβγαλα το 18άρι καρμπυρατέρ το καθάρισα το έκανα καινούριο! Παρατήρησα οτι εκεί που έκανε σέρβις το παλικάρι αντί για φλάτζες στο καρμπυρατέρ είχανε κόψει κάρτα του μαγαζιού και την είχαν πλακώσει στην φλατζόκολλα!!!!

Οκ λέω δεν βαριέσαι, αφού το καθάρισα έβαλα φλατζόκολλα πασίγνωστης Γαλλικής εταιρίας και βγήκα για δοκιμή, εντυπώσεις: δεν καθότανε κάτω το μηχανάκι με την μία σηκωνόταν όρθιο, δεν βάραγε πυράκια το μοτέρ όπως πρίν ενώ έφτανε σε σημείο αδράνειας!

Μετά έβγαλε πρόβλημα στο μπουζί αλλά επειδή δεν φαινόταν νόμιζα ήταν ζιγκλέρ, τελικά έβαλα καινούριο μπουζί NGK και έστρωσε αλλά ξαναέχασε την "ζωηράδα" του.... Με λίγα λόγια νομίζω οτι καβαλάω Honda C50 μαμά!

Ρεύματα τα έχω φτιάξει, καρμπυρατέρ το καθάρισα, λάδια άλλαξα.... Τι το έπιασε πάλι και έχασε την ζωηράδα του?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 10-03-11 στις 01:48

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP