Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: ΜΑΛΑΚΑΣΑ 07.MAΡ.'11

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

φταιμε ολοι!!!απλα φταιμε ολοι...
    φταιει ο πολιτης που φορτωσε την οικογενεια στο "παρταλι" που δεν εχει ουτε λαστιχα,ουτε αλυσιδες...
    ομως απο τα πχ 50.000 αυτοκινητα ειμαι σιγουρος οτι τα 30.000 ειχα αλυσιδες μαζι τους!!!!
    αυτοι γιατι ακριβως ταλαιπωρηθηκαν????
    και εδω ερχομαστε στο ζουμι της υποθεσης...
    αδιαφορωντας παντελως αν την ευθυνη την εχει το υπουργειο η η εταιρια διαχειρησης των οδων,επιτελους ο δημοσιος τομεας πρεπει να δραστηριοποιηθει...και ο ιδιωτικος να ελεγχεται αυστηρα!!!
    να αρχισω απο την αρχη???
    δεν φταιω εγω που οταν εδινα διπλωμα ειπα οτι δεν θελω να λαδωσω και ας κανω και μερικα μαθηματα παραπανω....μου ειπαν δεν γινεται./..λαδωσε να τελειωνουμε...
    δεν φταιω εγω που οταν βγηκα με τον δασκαλο στην εθνικη οδο (δευτερη μερα χριστουγεννων...ψοφοκρυο) τον ρωτησα μηπως να μου δειξεις πως μπαινουν οι αλυσιδες?-ελα ρε ομορφε τωρα μεσα στο κρυο!!!!και σιγα να μην τρεχεις στα χιονια και να μεινεις κι ολας...και αν μεινεις ρωτας το διπλανο και τελος...(αληθινο γεγονος...)
    δεν φταιω εγω που οταν η αστυνομια με σταματαει με γραφει επειδη δεν εχω το φωσφωριζε γιλεκο,αλλα δε με γραφει που κανω προσπεραση απο δεξια,η που παταω πανω στη λεα....
    δε φταιω εγω που ενω πληρωνω διοδια (εκτος του κακιστου οδοστρωματος) η εταιρια απλα κοιμαται κανονικοτατα!!!!
    δεν φταιω εγω που πρωτ απρεπει να πεσει ενα μετρο χιονι και μετα να βγουν τα εκχιονιστικα να ριξουν αλατι και να καθαρισουν τους δρομους....
    αλλωστε προγνωση του καιρου αλοι γνωριζουν..ποσο μαλλων αυτες οι εταιριες ωστε να προνοησουν και ενοψη τετοιας εορτης οτι θα γινει της επι χρημασι στους δρομους....
    κατηγορω πολυ το κρατος γιατι ποτε δεν προνοει,αλλα παντα τρεχει να προλαβει.....
    και για να τελειωσω..γνωριζετε οι περισσοτεροι οτι εργαζομαι σε δυο δουλειες και χρονος δεν υπαρχει ουτε για δειγμα...αυτο το τριημερο ειχα δυο ολοκληρες μερες για μενα(δεν εχει συμβει αυτο εδω και 6 χρονια.)και ομως δνε πηγα στο χωριο μου στις σερρες επειδη ηξερα για το καιρο και δεν εχω ουτε λαστιχα καλα,ουτε αλυσιδες,ουτε χιονοκουβερτες...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following 3 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Dioskouroi (09-03-11), Jorgos (09-03-11), Nick bmwlover (09-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP