Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: ΜΑΛΑΚΑΣΑ 07.MAΡ.'11

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Moschato-Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλοι μου...,

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν το ανέφερα για να βγω τελικά & κερατάς & δαρμένος...

Το ανέφερα μόνο & μόνο σαν παράπονο για την χώρα μου & να σας γνωρίσω πόσο καλό (τρένο) αυτοκίνητο είναι η Χ3 (ανεξαρτήτου κυβισμού, γιατί έχω μόνο την 2λιτρη), που μας γύρισε σπίτι ατσαλάκωτους..., γι' αυτό άλλωστε το έβαλα στα θέματα για σειρά Χ...

Σίγουρα μπορούσα να φύγω κι εγώ νωρίτερα, αλλά έφυγα από Χαλκίδα! για Αθήνα! στις 18:00!!

Τι ώρα να έφευγα δηλαδή?

Με αυτό το σκεπτικό, μπορούσα & να μην σταματούσα καθόλου στην Χαλκίδα για ούζο+μεζέ (μέρα που ήταν...)

Πόση ώρα είναι αυτή η απόσταση, έστω & με κίνηση & βροχή? Γιατί μόνο έβρεχε...

Και στο κάτω-κάτω με Χ3 (& αλυσίδες στο πορτ-μπαγκάζ) ήμουν...

Κι αν κολλούσα στην τελική, ήμουν με φίλους με καλύτερα 4κίνητα από το δικό μου να με βοηθήσουν αν χρειαζόταν στην έσχατη (Land Cruiser με εργάτη...)

Εγώ φταίω δηλαδή & όχι:
    α) Ο κρατικός μηχανισμός?
    β) Οι δικίνητοι χωρίς αλυσίδες, που ήταν διάσπαρτοι & στις 4!! λωρίδες?

Αυτοί δεν ήξεραν για την κακοκαιρία & να προετοιμαστούν ανάλογα?

Γιατί πρέπει να φταίει αυτός που μας βολεύει πάντα στην Ελλάδα & όχι οι πραγματικοί ένοχοι?

Έτσι σκεφτόμαστε & οι αλήτες είναι ακόμη έξω... & θα μείνουν για πάντα, όποιος & να κυβερνά...

Τα είπα & ησύχασα. Καλημέρα σας...

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω θα συμφωνησω πολυ με τον Γιωργο , οπως και με αρκετους εδω μεσα.....

ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ

-Οδηγουσαν στην ΛΕΑ
    -Σταματουσαν οπου τους καβλωνε και οχι αριστερα για αλυσιδες
    -Οδηγουσαν λες και πρωτη φορα εβλεπαν χιονι
    -Η εταιρεια ηταν περισοτερο εμπειρη...(αν και με την Λεα κλειστη.....απο που να περασουν τα εκκχιονιστικα????)
    -Η αστυνομια ειχε μπλοκα ωστε να σταματησει τις δυπ τρεις νταλικες δεξια πριν κανουν το κακο........ολα θα ηταν καλα......

Τι φταινε οι τετρακινητοι και ο καθε ενας που ειχε προβλεψει και ειχε βαλει αλυσιδες η οτι αλλο??? αν ο καθε τσοπανος σταματα οπου βρει....να βαλει αλυσιδες???

Απο την στιγμη που ειναι κλειστη η ΛΕΑ......ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ...ποτε θα το καταλαβουμε αυτο??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 09-03-11 στις 09:48

3. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Jorgos (09-03-11), Nick bmwlover (09-03-11), scania124 (09-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP