Αρχικό μήνυμα απο
Atsa linos
Καλησπερα και απο εμενα και καλη Σαρακοστη σε ολους ,,,,
Γυριζα εχτες μετα απο 4ημερο στο χιονοδρομικο κεντρο Μπανσκο στην Βουλγαρια και Δυστηχως ημουν απο τους ατυχους .Εμεινα στα διοδια της Τραγανας απο τις 20,30 εως τις 01,40 ενας χαμος δεν υπαρχουν λογια να περιγραφη!!!!! Και παμε στο προκειμενο τι παει να πει διπλωσε μια νταλικα και μας εσκισε ολους επι ωρες ,,,δεν ειναι υποχρεωμενοι να φερουν χειμερινα ελαστικα ολοι αυτοι οι ""επαγγελματιες"" οδηγοι??
Καποτε μιλουσα με οδηγους που διανυουν πολλα χιλιομετρα στο εξωτερικο και ελεγαν ειναι δυνατον να διανυω (φορωντας παντα χειμερινα λαστιχα την Γαλλια-Ιταλια με μισο μετρο χιονι πηγαινοντας με 100 χιλιομετρα και οταν βγαινω απο το καραβι στην ηγουμενιτσα να παω σαλονικα να εχει διπλωσει νταλικα και να μενω ακινητος πανω απο 5 ωρες εμφορτος,,,,,,,,,ακου να δεις φιλε συνεχιζοντας ο σωστος αυτος επαγγελματιας οι εταιρειες στην ελλαδα δεν βαζουν λαστιχα χειμερινα ειναι μεγαλο το κοστος ,,,αλλα εγω τι φταιω????
και εχεις και τον δημοσιογραφο συνεχιζοντας ,,,,,,,,,,,,την αφηγηση του να κανει ρεπορταζ και να λεει δεν φορουσε αλυσιδες το φορτηγο ,,,,,,,τι αλυσιδες ρε μακακες λαστιχα δεν ειχε τι λετε στον κοσμο
Ολα αυτα τα παραθετω για να δειτε οτι δεν φταιει το χιονι ,,,,φταιμε ολοι εμεις
Και ερωτω ποιος ελεγχει ολα αυτα τα εππαγγελματικα οχηματα εαν εχουν χειμερινα λαστιχα??,,,,,,,,,,,,ΚΑΝΕΙΣ το ξερω
Τι χρωστανε τοσες οικογενεις που εμειναν στα χιονια 6 ωρες??
Επιτελους βρε παιδια απο εμας ξεκινανε ολα ,,και περιμενουμε απο μονες τους η μεταφορικες εταιρειες να βαλουν λαστιχα χειμερινα ,,,αμ δεν σφαξανε ποτε δεν θα το κανουν και παιζουν με ζωες αυτο ξερω να πω!!!!
Συγνωμη αν σας κουρασα .Αγανακτηση εβγαλα Θα μπορουσε την στιγμη που διπλωσε η νταλικα να προσπερνουσα εγω εχοντας μεσα την οικογενεια μου,,,,,,,,
Και παλι καλη σ\Σαρακοστη