Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 38 από 38

Θέμα: ΜΑΛΑΚΑΣΑ 07.MAΡ.'11

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή ο πατέρας μου είναι επαγγελματίας θα σας πω πως μια νταλίκα ειδικά φορτωμένη δύσκολα διπλώνει.... Εκτός αν ο οδηγός είναι τόσο πολύ στόκεμον!

Δεν γίνεται ρε φίλε να διπλώσει νταλίκα με 80+ τόνους φορτίο έτσι απο μόνη της!
    Το χιόνι και η βροχή θέλουν απαλές κινήσεις όχι μόνο σε νταλίκες αλλά και σε ΙΧ ακόμα και σε ποδήλατα!
    Φταίνε τα πεντόκιλα στο υπουργείο για να τις επεκτάσεις αυτό πιστεύω εγώ....
    Γιατί όταν έδινα σήματα δίνανε καρτέλες και μέσα είχαν 200άρικα! Τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια δεν μου τα είπαν άλλοι! Να πως γίνεται μπάχαλο η Ελληνική άσφαλτος!
    Οδηγώ απο 18 χρονών, το δίπλωμα το έβγαλα πέρσι στα 24 και μας λέγανε όταν μας μαθαίνανε και καλά οδήγηση: "ελάτε ρε πως κάνετε έτσι κάντε τους κινέζους να δώσετε πορεία και μετά οδηγήστε όπως γουστάρετε, κανείς δεν οδηγεί με βάση τον Κ.Ο.Κ."

Κοινώς παίδες δεν υπάρχει οδηγική παιδεία και ούτε πρόκειται!
    Σήκω φύγε 1 ώρα πιο νωρίς ρε παιδί μου και πήγαινε με το πάσο σου όχι όλοι μαζί την τελευταία στιγμή....
    Σαν τα πάρτυ λες θα ξεκινήσει στις 10 και σκάνε όλοι μαζί στις 1 το βράδυ! Γιατί λένε "έλα μωρέ κάτσε να μαζευτούν και πάμε"

Τι να πω δεν ξέρω....... Άξιοι της μοίρας μας.... Μας φταίει η βενζίνη που φτάνει τα 2Ε το λίτρο αλλά φουλάρουμε να πάμε ταξιδάκι...... Καλά να μας τα κάνουνε!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 09-03-11 στις 01:14

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

παρηγορηθειτε παιδια ηταν και βουλευτης αναμεσα σας

https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=271720&cid=7

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

3. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Jorgos (09-03-11)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα και απο εμενα και καλη Σαρακοστη σε ολους ,,,,
    Γυριζα εχτες μετα απο 4ημερο στο χιονοδρομικο κεντρο Μπανσκο στην Βουλγαρια και Δυστηχως ημουν απο τους ατυχους .Εμεινα στα διοδια της Τραγανας απο τις 20,30 εως τις 01,40 ενας χαμος δεν υπαρχουν λογια να περιγραφη!!!!! Και παμε στο προκειμενο τι παει να πει διπλωσε μια νταλικα και μας εσκισε ολους επι ωρες ,,,δεν ειναι υποχρεωμενοι να φερουν χειμερινα ελαστικα ολοι αυτοι οι ""επαγγελματιες"" οδηγοι??
    Καποτε μιλουσα με οδηγους που διανυουν πολλα χιλιομετρα στο εξωτερικο και ελεγαν ειναι δυνατον να διανυω (φορωντας παντα χειμερινα λαστιχα την Γαλλια-Ιταλια με μισο μετρο χιονι πηγαινοντας με 100 χιλιομετρα και οταν βγαινω απο το καραβι στην ηγουμενιτσα να παω σαλονικα να εχει διπλωσει νταλικα και να μενω ακινητος πανω απο 5 ωρες εμφορτος,,,,,,,,,ακου να δεις φιλε συνεχιζοντας ο σωστος αυτος επαγγελματιας οι εταιρειες στην ελλαδα δεν βαζουν λαστιχα χειμερινα ειναι μεγαλο το κοστος ,,,αλλα εγω τι φταιω????
    και εχεις και τον δημοσιογραφο συνεχιζοντας ,,,,,,,,,,,,την αφηγηση του να κανει ρεπορταζ και να λεει δεν φορουσε αλυσιδες το φορτηγο ,,,,,,,τι αλυσιδες ρε μακακες λαστιχα δεν ειχε τι λετε στον κοσμο
    Ολα αυτα τα παραθετω για να δειτε οτι δεν φταιει το χιονι ,,,,φταιμε ολοι εμεις
    Και ερωτω ποιος ελεγχει ολα αυτα τα εππαγγελματικα οχηματα εαν εχουν χειμερινα λαστιχα??,,,,,,,,,,,,ΚΑΝΕΙΣ το ξερω
    Τι χρωστανε τοσες οικογενεις που εμειναν στα χιονια 6 ωρες??
    Επιτελους βρε παιδια απο εμας ξεκινανε ολα ,,και περιμενουμε απο μονες τους η μεταφορικες εταιρειες να βαλουν λαστιχα χειμερινα ,,,αμ δεν σφαξανε ποτε δεν θα το κανουν και παιζουν με ζωες αυτο ξερω να πω!!!!
    Συγνωμη αν σας κουρασα .Αγανακτηση εβγαλα Θα μπορουσε την στιγμη που διπλωσε η νταλικα να προσπερνουσα εγω εχοντας μεσα την οικογενεια μου,,,,,,,,
    Και παλι καλη σ\Σαρακοστη

οχι φιλε μου δεν ειναι υποχρεωτικό να φορανε χιονολαστιχα.....αλλα καθε σωστος επαγγελματιας θα εβαζε ενα σωστο λαστιχο all weather!!!

τωρα για το πως καταφερε και διπλωσε το φορτηγο στην ανηφορα ειναι αξιο αποριας.....μαλλον θα ηταν αδειο....φορτωμενο δυσκολα και ειδικα στην αναβαση.παιζει να ηταν και τα λαστιχα του φαλακρα εντελως.τεσπα

αντε και διπλωσε.....δεν μπορουσε να παει ενας γερανος να το τραβηξει???
    αλλα ειμαι σιγουρος οτι και η Λ.Ε.Α ηταν μποτιλιαρισμενη και δεν μπορουσε να περασει καποιος γερανος.

παντως αυτο μπορουσε να ειχε συμβει στον καθενα.....ειτε ειναι φορτηγο ειτε ειναι αυτοκινητο.

οσο για το κακο θα μπορουσε να ειχε γινει και με ενα ιχ ....απλα τα φορτηγα ειναι ποιο δυσκολα στον χειρισμο τους στο χιονι....ειναι μεγαλος ο ογκος.

παντα φιλικα θανος

5. The Following 5 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

katsaraios (09-03-11), mixalis (09-03-11), Nick bmwlover (09-03-11), Ptboul (09-03-11), Z4 DCT (09-03-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα και απο μενα.
    Λοιπον, εγω παιδια ξεκινησα απο τα γιαννιτσα για αθηνα στις 3 το μεσημερι της Δευτερας και εφτασα σπιτι μου στις 3 μιση το ξημερωμα τριτης.Για να μην με κραξετε δεν ειχα επιλογες για επιστροφη πιο νωρις...ή για να κανω κατι να αποφυγω.Αυτα που ειδα στο δρομο ηταν για θεατρο σκιων.Οντως στην τραγανα υπηρχε προβλημα αλλα πιστευω οτι ηταν απλα παιδικη χαρα σε σχεση με αυτα που εζησα στα ορεινα της λαμιας δηλαδη 260-330χιλιομετρο.
    Αυτα που εχω να παρατηρησω ειναι,
    1) Στα ορεινα που προανεφερα δεν υπαρχει κανενας σταθμος πχ 90καφε, πασιακος κλπ,
    2) Ο δρομος εχει δυο λωριδες και μια αναγκης και ανηφορικως σε ορισμενα σημεια
    3) Τα φωτα στη εθνικη ειχαν κλεισει.
    4) Επρεπε να εχαν ριξει αλατι ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ αλλα δεν υπηρχε τιποτα απο τις 18¨00 εως 21΄΄00 που εμεινα εκει
    5) Κυκλοφορουσαν φορτηγα παρολο το απογορευτικο που ειχαν

Και τωρα τα ρητορικα ερωτηματα!!

α)Εγω ρωταω γιατι οταν υπαρχει πιθανοτητα και κινδυνος να μεινεις ,να μην πηγαινεις στη δεξια λωριδα για να κρατησεις ελευθερο τουλαχιστον ενα ρευμα?Τουλαχιστον αν μεινεις, μεινε στα δεξια!!!
    β) γιατι να πηγαινεις κυριολεκτικα ,σε φρεσκο χιονι ,με 20χιλομετρα στην καθαρη λωριδα και ο καθε τυχαρπαστος επομενος να ακολουθει σε αποσταση 2 μετρων παλι με 20? Στην ομονοια ειμαστε? Χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι σε μεγαλες ανωφεριες χρειαζεσαι περισσοτερα χιλιομετρα για να πηγαινεις με τη φόρα παρα με το τραβηγμα του κινητηρα??
    γ) Ειναι τοσο δυσκολο να ξεκινας ενα αυτοκινητο με 2τερα ή 3η ταχυτητα χωρις να κινδυνευουν μηπως τους στελεις στη μπαριερα αυτοι που σε σπρωχνουν??
    δ) Γιατι ο κοσμος ειναι τοσο κακος πια, που δεν σου ΔΑΝιΖΕΙ ουτε τον γρυλο ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙς αλυσιδες???????

ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!
    Αυτοι που παράτησαν τα αυτοκινητα κατα μηκος της εθνικης κλειδωμενα και εφυγαν , ΜΕ ΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ???????
    Πηρανε ΤΑΧΙ ?
    Καλημερα

7. The Following 3 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

Jorgos (09-03-11), Panos 316T (09-03-11), scania124 (09-03-11)

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gardelic Εμφάνιση μηνυμάτων
    όλα σωστά,μονο να διορθωθεί ο τίτλος του θρεντ.Αντι για φεβρουαριος να αλλάξει σε μάρτιος!

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Περιοχή
    Moschato-Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλοι μου...,

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν το ανέφερα για να βγω τελικά & κερατάς & δαρμένος...

Το ανέφερα μόνο & μόνο σαν παράπονο για την χώρα μου & να σας γνωρίσω πόσο καλό (τρένο) αυτοκίνητο είναι η Χ3 (ανεξαρτήτου κυβισμού, γιατί έχω μόνο την 2λιτρη), που μας γύρισε σπίτι ατσαλάκωτους..., γι' αυτό άλλωστε το έβαλα στα θέματα για σειρά Χ...

Σίγουρα μπορούσα να φύγω κι εγώ νωρίτερα, αλλά έφυγα από Χαλκίδα! για Αθήνα! στις 18:00!!

Τι ώρα να έφευγα δηλαδή?

Με αυτό το σκεπτικό, μπορούσα & να μην σταματούσα καθόλου στην Χαλκίδα για ούζο+μεζέ (μέρα που ήταν...)

Πόση ώρα είναι αυτή η απόσταση, έστω & με κίνηση & βροχή? Γιατί μόνο έβρεχε...

Και στο κάτω-κάτω με Χ3 (& αλυσίδες στο πορτ-μπαγκάζ) ήμουν...

Κι αν κολλούσα στην τελική, ήμουν με φίλους με καλύτερα 4κίνητα από το δικό μου να με βοηθήσουν αν χρειαζόταν στην έσχατη (Land Cruiser με εργάτη...)

Εγώ φταίω δηλαδή & όχι:
    α) Ο κρατικός μηχανισμός?
    β) Οι δικίνητοι χωρίς αλυσίδες, που ήταν διάσπαρτοι & στις 4!! λωρίδες?

Αυτοί δεν ήξεραν για την κακοκαιρία & να προετοιμαστούν ανάλογα?

Γιατί πρέπει να φταίει αυτός που μας βολεύει πάντα στην Ελλάδα & όχι οι πραγματικοί ένοχοι?

Έτσι σκεφτόμαστε & οι αλήτες είναι ακόμη έξω... & θα μείνουν για πάντα, όποιος & να κυβερνά...

Τα είπα & ησύχασα. Καλημέρα σας...

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω θα συμφωνησω πολυ με τον Γιωργο , οπως και με αρκετους εδω μεσα.....

ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ

-Οδηγουσαν στην ΛΕΑ
    -Σταματουσαν οπου τους καβλωνε και οχι αριστερα για αλυσιδες
    -Οδηγουσαν λες και πρωτη φορα εβλεπαν χιονι
    -Η εταιρεια ηταν περισοτερο εμπειρη...(αν και με την Λεα κλειστη.....απο που να περασουν τα εκκχιονιστικα????)
    -Η αστυνομια ειχε μπλοκα ωστε να σταματησει τις δυπ τρεις νταλικες δεξια πριν κανουν το κακο........ολα θα ηταν καλα......

Τι φταινε οι τετρακινητοι και ο καθε ενας που ειχε προβλεψει και ειχε βαλει αλυσιδες η οτι αλλο??? αν ο καθε τσοπανος σταματα οπου βρει....να βαλει αλυσιδες???

Απο την στιγμη που ειναι κλειστη η ΛΕΑ......ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ...ποτε θα το καταλαβουμε αυτο??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 09-03-11 στις 09:48

11. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Jorgos (09-03-11), Nick bmwlover (09-03-11), scania124 (09-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

φταιμε ολοι!!!απλα φταιμε ολοι...
    φταιει ο πολιτης που φορτωσε την οικογενεια στο "παρταλι" που δεν εχει ουτε λαστιχα,ουτε αλυσιδες...
    ομως απο τα πχ 50.000 αυτοκινητα ειμαι σιγουρος οτι τα 30.000 ειχα αλυσιδες μαζι τους!!!!
    αυτοι γιατι ακριβως ταλαιπωρηθηκαν????
    και εδω ερχομαστε στο ζουμι της υποθεσης...
    αδιαφορωντας παντελως αν την ευθυνη την εχει το υπουργειο η η εταιρια διαχειρησης των οδων,επιτελους ο δημοσιος τομεας πρεπει να δραστηριοποιηθει...και ο ιδιωτικος να ελεγχεται αυστηρα!!!
    να αρχισω απο την αρχη???
    δεν φταιω εγω που οταν εδινα διπλωμα ειπα οτι δεν θελω να λαδωσω και ας κανω και μερικα μαθηματα παραπανω....μου ειπαν δεν γινεται./..λαδωσε να τελειωνουμε...
    δεν φταιω εγω που οταν βγηκα με τον δασκαλο στην εθνικη οδο (δευτερη μερα χριστουγεννων...ψοφοκρυο) τον ρωτησα μηπως να μου δειξεις πως μπαινουν οι αλυσιδες?-ελα ρε ομορφε τωρα μεσα στο κρυο!!!!και σιγα να μην τρεχεις στα χιονια και να μεινεις κι ολας...και αν μεινεις ρωτας το διπλανο και τελος...(αληθινο γεγονος...)
    δεν φταιω εγω που οταν η αστυνομια με σταματαει με γραφει επειδη δεν εχω το φωσφωριζε γιλεκο,αλλα δε με γραφει που κανω προσπεραση απο δεξια,η που παταω πανω στη λεα....
    δε φταιω εγω που ενω πληρωνω διοδια (εκτος του κακιστου οδοστρωματος) η εταιρια απλα κοιμαται κανονικοτατα!!!!
    δεν φταιω εγω που πρωτ απρεπει να πεσει ενα μετρο χιονι και μετα να βγουν τα εκχιονιστικα να ριξουν αλατι και να καθαρισουν τους δρομους....
    αλλωστε προγνωση του καιρου αλοι γνωριζουν..ποσο μαλλων αυτες οι εταιριες ωστε να προνοησουν και ενοψη τετοιας εορτης οτι θα γινει της επι χρημασι στους δρομους....
    κατηγορω πολυ το κρατος γιατι ποτε δεν προνοει,αλλα παντα τρεχει να προλαβει.....
    και για να τελειωσω..γνωριζετε οι περισσοτεροι οτι εργαζομαι σε δυο δουλειες και χρονος δεν υπαρχει ουτε για δειγμα...αυτο το τριημερο ειχα δυο ολοκληρες μερες για μενα(δεν εχει συμβει αυτο εδω και 6 χρονια.)και ομως δνε πηγα στο χωριο μου στις σερρες επειδη ηξερα για το καιρο και δεν εχω ουτε λαστιχα καλα,ουτε αλυσιδες,ουτε χιονοκουβερτες...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

13. The Following 3 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Dioskouroi (09-03-11), Jorgos (09-03-11), Nick bmwlover (09-03-11)

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP