Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ECU Programming

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σπυρο και γω θελω την Τζουλια και το καινουριο του Καρρα, οπως επισης να ξερετε οτι οι εγκεφαλοι κλειδωνουν!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο και γω θελω την Τζουλια και το καινουριο του Καρρα, οπως επισης να ξερετε οτι οι εγκεφαλοι κλειδωνουν!!!
    Και πάντα υπάρχει κάποιος με αντικλείδι.... Αλλιώς δεν θα γινόταν χαμός απο προγράμματα....
    Θέλω να πω πως αν κλειδώνανε οριστικά δεν θα πηγαίνανε όλοι να βάλουν πρόγραμμα!

Σωστά?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

αυτοι που εχουν το αντικλειδι ή κλειδαραδες δλδ παιρνουν 50-100 για να στο ξεκλειδωσουν! Βασικα θελει εξοπλισμο για να προγραμματισεις και γνωσεις, αλλιως παρε και εναν εγκεφαλο εξτρα!επειδη και εγω ειμαι της αποψης να μαθω θα επαιρνα εναν εγκεφαλο!

4. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Jimmakos (09-03-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πάντα υπάρχει κάποιος με αντικλείδι.... Αλλιώς δεν θα γινόταν χαμός απο προγράμματα....
    Θέλω να πω πως αν κλειδώνανε οριστικά δεν θα πηγαίνανε όλοι να βάλουν πρόγραμμα!

Σωστά?
    Δημητρη κλειδωνει κατα την διαδικασια του προγραμματισμου.Αν δεν υπολογισεις το check sum

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτοι που εχουν το αντικλειδι ή κλειδαραδες δλδ παιρνουν 50-100 για να στο ξεκλειδωσουν! Βασικα θελει εξοπλισμο για να προγραμματισεις και γνωσεις, αλλιως παρε και εναν εγκεφαλο εξτρα!επειδη και εγω ειμαι της αποψης να μαθω θα επαιρνα εναν εγκεφαλο!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημητρη κλειδωνει κατα την διαδικασια του προγραμματισμου.Αν δεν υπολογισεις το check sum
    spar@ για αυτό είπα και εγώ πρίν να πάρω έναν εγκέφαλο καβάτζα... Μη γίνει καμιά στραβή!
    Σπύρο αν θυμάμαι καλά το checksum ανιχνεύει αν έχει γίνει κάποιο λάθος στην εισαγωγή δεδομένων και κλειδώνει μην γίνει τίποτα χειρότερο....?
    Νομίζω κάπου είχα δεί ένα προγραμματάκι που διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα....
    ecufix

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP