Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: ΜΑΛΑΚΑΣΑ 07.MAΡ.'11

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερα και απο εμενα και καλη Σαρακοστη σε ολους ,,,,
    Γυριζα εχτες μετα απο 4ημερο στο χιονοδρομικο κεντρο Μπανσκο στην Βουλγαρια και Δυστηχως ημουν απο τους ατυχους .Εμεινα στα διοδια της Τραγανας απο τις 20,30 εως τις 01,40 ενας χαμος δεν υπαρχουν λογια να περιγραφη!!!!! Και παμε στο προκειμενο τι παει να πει διπλωσε μια νταλικα και μας εσκισε ολους επι ωρες ,,,δεν ειναι υποχρεωμενοι να φερουν χειμερινα ελαστικα ολοι αυτοι οι ""επαγγελματιες"" οδηγοι??
    Καποτε μιλουσα με οδηγους που διανυουν πολλα χιλιομετρα στο εξωτερικο και ελεγαν ειναι δυνατον να διανυω (φορωντας παντα χειμερινα λαστιχα την Γαλλια-Ιταλια με μισο μετρο χιονι πηγαινοντας με 100 χιλιομετρα και οταν βγαινω απο το καραβι στην ηγουμενιτσα να παω σαλονικα να εχει διπλωσει νταλικα και να μενω ακινητος πανω απο 5 ωρες εμφορτος,,,,,,,,,ακου να δεις φιλε συνεχιζοντας ο σωστος αυτος επαγγελματιας οι εταιρειες στην ελλαδα δεν βαζουν λαστιχα χειμερινα ειναι μεγαλο το κοστος ,,,αλλα εγω τι φταιω????
    και εχεις και τον δημοσιογραφο συνεχιζοντας ,,,,,,,,,,,,την αφηγηση του να κανει ρεπορταζ και να λεει δεν φορουσε αλυσιδες το φορτηγο ,,,,,,,τι αλυσιδες ρε μακακες λαστιχα δεν ειχε τι λετε στον κοσμο
    Ολα αυτα τα παραθετω για να δειτε οτι δεν φταιει το χιονι ,,,,φταιμε ολοι εμεις
    Και ερωτω ποιος ελεγχει ολα αυτα τα εππαγγελματικα οχηματα εαν εχουν χειμερινα λαστιχα??,,,,,,,,,,,,ΚΑΝΕΙΣ το ξερω
    Τι χρωστανε τοσες οικογενεις που εμειναν στα χιονια 6 ωρες??
    Επιτελους βρε παιδια απο εμας ξεκινανε ολα ,,και περιμενουμε απο μονες τους η μεταφορικες εταιρειες να βαλουν λαστιχα χειμερινα ,,,αμ δεν σφαξανε ποτε δεν θα το κανουν και παιζουν με ζωες αυτο ξερω να πω!!!!
    Συγνωμη αν σας κουρασα .Αγανακτηση εβγαλα Θα μπορουσε την στιγμη που διπλωσε η νταλικα να προσπερνουσα εγω εχοντας μεσα την οικογενεια μου,,,,,,,,
    Και παλι καλη σ\Σαρακοστη

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα και απο εμενα και καλη Σαρακοστη σε ολους ,,,,
    Γυριζα εχτες μετα απο 4ημερο στο χιονοδρομικο κεντρο Μπανσκο στην Βουλγαρια και Δυστηχως ημουν απο τους ατυχους .Εμεινα στα διοδια της Τραγανας απο τις 20,30 εως τις 01,40 ενας χαμος δεν υπαρχουν λογια να περιγραφη!!!!! Και παμε στο προκειμενο τι παει να πει διπλωσε μια νταλικα και μας εσκισε ολους επι ωρες ,,,δεν ειναι υποχρεωμενοι να φερουν χειμερινα ελαστικα ολοι αυτοι οι ""επαγγελματιες"" οδηγοι??
    Καποτε μιλουσα με οδηγους που διανυουν πολλα χιλιομετρα στο εξωτερικο και ελεγαν ειναι δυνατον να διανυω (φορωντας παντα χειμερινα λαστιχα την Γαλλια-Ιταλια με μισο μετρο χιονι πηγαινοντας με 100 χιλιομετρα και οταν βγαινω απο το καραβι στην ηγουμενιτσα να παω σαλονικα να εχει διπλωσει νταλικα και να μενω ακινητος πανω απο 5 ωρες εμφορτος,,,,,,,,,ακου να δεις φιλε συνεχιζοντας ο σωστος αυτος επαγγελματιας οι εταιρειες στην ελλαδα δεν βαζουν λαστιχα χειμερινα ειναι μεγαλο το κοστος ,,,αλλα εγω τι φταιω????
    και εχεις και τον δημοσιογραφο συνεχιζοντας ,,,,,,,,,,,,την αφηγηση του να κανει ρεπορταζ και να λεει δεν φορουσε αλυσιδες το φορτηγο ,,,,,,,τι αλυσιδες ρε μακακες λαστιχα δεν ειχε τι λετε στον κοσμο
    Ολα αυτα τα παραθετω για να δειτε οτι δεν φταιει το χιονι ,,,,φταιμε ολοι εμεις
    Και ερωτω ποιος ελεγχει ολα αυτα τα εππαγγελματικα οχηματα εαν εχουν χειμερινα λαστιχα??,,,,,,,,,,,,ΚΑΝΕΙΣ το ξερω
    Τι χρωστανε τοσες οικογενεις που εμειναν στα χιονια 6 ωρες??
    Επιτελους βρε παιδια απο εμας ξεκινανε ολα ,,και περιμενουμε απο μονες τους η μεταφορικες εταιρειες να βαλουν λαστιχα χειμερινα ,,,αμ δεν σφαξανε ποτε δεν θα το κανουν και παιζουν με ζωες αυτο ξερω να πω!!!!
    Συγνωμη αν σας κουρασα .Αγανακτηση εβγαλα Θα μπορουσε την στιγμη που διπλωσε η νταλικα να προσπερνουσα εγω εχοντας μεσα την οικογενεια μου,,,,,,,,
    Και παλι καλη σ\Σαρακοστη

οχι φιλε μου δεν ειναι υποχρεωτικό να φορανε χιονολαστιχα.....αλλα καθε σωστος επαγγελματιας θα εβαζε ενα σωστο λαστιχο all weather!!!

τωρα για το πως καταφερε και διπλωσε το φορτηγο στην ανηφορα ειναι αξιο αποριας.....μαλλον θα ηταν αδειο....φορτωμενο δυσκολα και ειδικα στην αναβαση.παιζει να ηταν και τα λαστιχα του φαλακρα εντελως.τεσπα

αντε και διπλωσε.....δεν μπορουσε να παει ενας γερανος να το τραβηξει???
    αλλα ειμαι σιγουρος οτι και η Λ.Ε.Α ηταν μποτιλιαρισμενη και δεν μπορουσε να περασει καποιος γερανος.

παντως αυτο μπορουσε να ειχε συμβει στον καθενα.....ειτε ειναι φορτηγο ειτε ειναι αυτοκινητο.

οσο για το κακο θα μπορουσε να ειχε γινει και με ενα ιχ ....απλα τα φορτηγα ειναι ποιο δυσκολα στον χειρισμο τους στο χιονι....ειναι μεγαλος ο ογκος.

παντα φιλικα θανος

3. The Following 5 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

katsaraios (09-03-11), mixalis (09-03-11), Nick bmwlover (09-03-11), Ptboul (09-03-11), Z4 DCT (09-03-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα και απο μενα.
    Λοιπον, εγω παιδια ξεκινησα απο τα γιαννιτσα για αθηνα στις 3 το μεσημερι της Δευτερας και εφτασα σπιτι μου στις 3 μιση το ξημερωμα τριτης.Για να μην με κραξετε δεν ειχα επιλογες για επιστροφη πιο νωρις...ή για να κανω κατι να αποφυγω.Αυτα που ειδα στο δρομο ηταν για θεατρο σκιων.Οντως στην τραγανα υπηρχε προβλημα αλλα πιστευω οτι ηταν απλα παιδικη χαρα σε σχεση με αυτα που εζησα στα ορεινα της λαμιας δηλαδη 260-330χιλιομετρο.
    Αυτα που εχω να παρατηρησω ειναι,
    1) Στα ορεινα που προανεφερα δεν υπαρχει κανενας σταθμος πχ 90καφε, πασιακος κλπ,
    2) Ο δρομος εχει δυο λωριδες και μια αναγκης και ανηφορικως σε ορισμενα σημεια
    3) Τα φωτα στη εθνικη ειχαν κλεισει.
    4) Επρεπε να εχαν ριξει αλατι ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ αλλα δεν υπηρχε τιποτα απο τις 18¨00 εως 21΄΄00 που εμεινα εκει
    5) Κυκλοφορουσαν φορτηγα παρολο το απογορευτικο που ειχαν

Και τωρα τα ρητορικα ερωτηματα!!

α)Εγω ρωταω γιατι οταν υπαρχει πιθανοτητα και κινδυνος να μεινεις ,να μην πηγαινεις στη δεξια λωριδα για να κρατησεις ελευθερο τουλαχιστον ενα ρευμα?Τουλαχιστον αν μεινεις, μεινε στα δεξια!!!
    β) γιατι να πηγαινεις κυριολεκτικα ,σε φρεσκο χιονι ,με 20χιλομετρα στην καθαρη λωριδα και ο καθε τυχαρπαστος επομενος να ακολουθει σε αποσταση 2 μετρων παλι με 20? Στην ομονοια ειμαστε? Χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι σε μεγαλες ανωφεριες χρειαζεσαι περισσοτερα χιλιομετρα για να πηγαινεις με τη φόρα παρα με το τραβηγμα του κινητηρα??
    γ) Ειναι τοσο δυσκολο να ξεκινας ενα αυτοκινητο με 2τερα ή 3η ταχυτητα χωρις να κινδυνευουν μηπως τους στελεις στη μπαριερα αυτοι που σε σπρωχνουν??
    δ) Γιατι ο κοσμος ειναι τοσο κακος πια, που δεν σου ΔΑΝιΖΕΙ ουτε τον γρυλο ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙς αλυσιδες???????

ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!
    Αυτοι που παράτησαν τα αυτοκινητα κατα μηκος της εθνικης κλειδωμενα και εφυγαν , ΜΕ ΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ???????
    Πηρανε ΤΑΧΙ ?
    Καλημερα

5. The Following 3 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

Jorgos (09-03-11), Panos 316T (09-03-11), scania124 (09-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP