Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: ΜΑΛΑΚΑΣΑ 07.MAΡ.'11

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    νταλικα υπηρχε κανονικα..ο αδερφος μου ηταν παθων και την ειδε...επιπλεον οι ουρες στα διοδια οπως επισης και οι ουρες απο 4 αντι για δυο + μια για την εκτακτη αναγκη(για να περασουν τα εκχιονιστικα) ειχαν σαν αποτελεσμα τα χθεσινα τραγικα γεγονοτα........αποτελεσμα λαρισα αθηνα ωρα εναρξης 3 το απογευμα και εφτασε αθηνα 12 και κατι........αυτα.........καλη σαρακοστη μας
    Η νταλίκα σε ποιο ρεύμα ήταν? προς Αθήνα η προς Λαμία?

Και γω κολλημένος εκεί ήμουν. Αυτό που φταίει δεν είναι ούτε οι δρόμοι ούτε το κράτος ούτε τίποτα, αλλά ένα κάρο αδαείς οδηγοί που με τη πρώτη νυφάδα θέλουν αλάτια εκχιονιστικά, τη πυροσβεστική, και ένα super puma μη τυχόν και πάλι δε τα καταφέρουν. Ντροπής πράγματα. Δε νομίζω ότι ήταν τόσο το χιόνι που δικαιολογούσε όλη αυτή τη κατάσταση.

Και γω με μπροστοκίνητο ήμουν είχα αλυσίδες αλλά δε χρειάστηκαν πουθενά. Αφήστε που το σόου επαναλαμβάνετε, πόσοι από μας έχουν πετύχει κίνηση στο βουνό επειδή μερικοί διαβάζουν τις οδηγιες για τις αλυσιδες κολλημένοι μεσα στη μέση, και τις κοιτάνε λες και θα ξεμπλέξουν κανένα ψάρι από το δίχτυ.

Άποψη μου πάντα, αλλά χωρίς λόγο πιστεύω το φάγαμε το μανίκι....

2. The Following 2 Users Say Thank You to tazeus For This Useful Post:

Nick bmwlover (08-03-11), Ptboul (09-03-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tazeus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η νταλίκα σε ποιο ρεύμα ήταν? προς Αθήνα η προς Λαμία?

Και γω κολλημένος εκεί ήμουν. Αυτό που φταίει δεν είναι ούτε οι δρόμοι ούτε το κράτος ούτε τίποτα, αλλά ένα κάρο αδαείς οδηγοί που με τη πρώτη νυφάδα θέλουν αλάτια εκχιονιστικά, τη πυροσβεστική, και ένα super puma μη τυχόν και πάλι δε τα καταφέρουν. Ντροπής πράγματα. Δε νομίζω ότι ήταν τόσο το χιόνι που δικαιολογούσε όλη αυτή τη κατάσταση.

Και γω με μπροστοκίνητο ήμουν είχα αλυσίδες αλλά δε χρειάστηκαν πουθενά. Αφήστε που το σόου επαναλαμβάνετε, πόσοι από μας έχουν πετύχει κίνηση στο βουνό επειδή μερικοί διαβάζουν τις οδηγιες για τις αλυσιδες κολλημένοι μεσα στη μέση, και τις κοιτάνε λες και θα ξεμπλέξουν κανένα ψάρι από το δίχτυ.

Άποψη μου πάντα, αλλά χωρίς λόγο πιστεύω το φάγαμε το μανίκι....
    προς αθηνα.....

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    προς αθηνα.....

Στον Σκαι (ραδιοφωνο) λεγανε προς λαμια, γενικότερα επικράτησε ένα αλαλουμ πληροφοριων. Περνάς όλη τη ταλαιπωρία κ δε ξέρεις κ γιατι!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP